- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.841
Gunaydin kizlar dun gunum cok iyi gecti ( sabah yedigim balik kraker disinda) diyebilirim.aksam ki kosturmaca da cok iyi geldi.reglmin 3. Gunu olmasina ragmen 600 gr eksideyim cok mutluyum yuppiiii.
21 mart da kan tahlili yaptirmistim kolesterol 262, trigliserid 204, cikinca cok uzuldum dedimki dur.diyetisyenden 26 mart a randevu almistim ama 40 dakika gec kaldim diye randevuyu ertelemek istediler. bundada vardir bir hayir deyip gitmedim ve bu topige basladim tek basima basaramiycagima emindim 21 mart da 89 kiloydum suan da 79 um.3 ay da 10 kilo verdim.ve bu 10 kilo bile beni cok rahatlatti oglusu emzirirken onumde kocaman bir gobegim yok bariz bi sekilde kuculdu.kiyafetlerim esofmanlarim belimden dusuyor.buraya yazmak bana terapii gibi oluyor darisi 69 lara insaallah.bunlari yaziyorum cunku okuyanlara ornek olmak istiyorum belki gaza gelir onlarda baslarlar kilolardan kurtulup saglikli ve fiit birer anneler oluruzz degil mi bayanlar.
Tebrikler harikasin.sabah 1yumurta 2.5 kasik yulaf kepeginden yapilmis tost, 5 zeytin, biraz peynir yedim.bunlari 2 tahil,1sut,1et,1 yag olarak saydim dogru mu? Bi de olduda bi cikolata ya da bisküvi yedim ne olarak sayacam?
1Dilim peynir 1 et sayiyoruz yani isaret parmagimiz kadar 1 dilimediyor..
2 tahil 2 et 1 yag ediyor yediklerin
Yok canim dukanin yulaf kepegini yumurta ile krep yapiyorum...biskuvi veya cikolata yedik mesela onu ne sayiyoruz? Siz doyuyor musunuz bu diyetle?
selam kızlar tatilden az önce geldim ayağımın tozuyla yazmak istedim kızlar.tartıya bir çıktım gözlerime inanamadım tam 85 kilo olmuşumçok fena ama olsun yarın kaldığım yerden başlıyorum.zaten ramazanda geldi.kısmetse oruçda tuttuğumda düzene girerim:)
selam kızlar tatilden az önce geldim ayağımın tozuyla yazmak istedim kızlar.tartıya bir çıktım gözlerime inanamadım tam 85 kilo olmuşumçok fena ama olsun yarın kaldığım yerden başlıyorum.zaten ramazanda geldi.kısmetse oruçda tuttuğumda düzene girerim:)
Yasim 33 boyum. 157 3tane cocugum var.62 kiloyum.evliyim.
Allah bagislasin canim cocuklarini kucuk kac yasinda hemencecik vermissin kilolarini ne guzel darisi bize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?