• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

selam kızlar uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum bakıyorum da herkes bir yere dağılmış doğruyu söylemek gerekirse bende dağıldım.yarın da tatile çıkıyorum bakalım dönüşte ne olacak ama kararlıyım ramazanda toparlayacağım:34::34::34:

IYi tatiller canim tatilin tadini cikar canim bol bol dinlen fuul +fuull motiveyle aramiza donmeni bekliyoruz.birlikten kuvvet dogar birbirimize destek olarak tig gibi olucaz hepimiz insallah bir dahaki yaz tatiline hedefine ulasmis olarak gidersin canim:3::16:

Selam kizlar nerelerdesiniz?topigi bos birakmayin ben tatildeyim sayma falan kalmadi dehset derecede yjyorum otelin yemekleride lezzetli o, unca duramiyoru m aylardir verdigim emek lere yazık olacak 4 gün daha burada yim sonra tekrar kosusturma firsat buldukca yazarim

iyi tatiller canım.herzamna tatile gitmiyorsun ya çok fazla kaçırmadan ye herşeyden bence...nasıl olsa gelince bütün bir yıl sıkacağız

MAalesef ki benim hedef sasti bu hafta yedim de yedim tum yasaklari yedim hemde.
Sonuc tabiki kilo almisim offf iyice dagildim kendimi toparlamam lazim

15.06.2014...81.200 gr hedefi uzattim bayrama kadar 75.000 olmak istiyorum

Su 80 81 de takildim kaldim sinir oldum diyete yeni basladigimda kacamak da yapsam veriyordum.hele su 3 5 ayda 20 kilo verenler nasil sabrediyor cok merak ediyorum.kilo alip vermekten cok sikildim bu isin sonu ne olacak boyle devam ederse belki ramazandan sonra diyetiyene baslarim para verince verdigim paraya yazik diye pis bogazimi tutuyorum mecburen o zaman.

bende onu merak ediyorum canım.yani insanlar 4 ay boyunca hiç bozmadan nasıl duruyorlar.bizde mi var bir gariplik :44: bende buraya girmediğimden beri saldım gitti.kaç gündür tartılmıyorum bile çünkü tartılsam biliyorumki almışımdır, moralim bozulacak. bende eğer vazgeçmezsem bu haftasonu diyetisyene başlayacağım, birde bunun rahatlığı var ya nasıl olsa diyetisyene gidince herşey yasak olacak en iyisi gidene kadar yiyim düşüncesinden kurtulamıyorum. hele azcık ucundan yedimmi aha diyet gitti işte diyip devamıda geliyor...birde aklım fikrim hep vazgeçemediklerimde yani hamurişi.tutabildiğim kadar tutuyorum ama bazende işe giderken al bir poğaça oldu geçen hafta...çok kızıyorum kendime çok, irademe neden yeniliyorum, benim diğerlerinden farkım ne,niye dur diyemiyorum diye :47: ooofff çok darlanmışım canım kusura bakma,moralim bozuk,motivasyon 0

Doğru söylüyorsun aynı şey aslında
Zaten bu mantık en sağlıklısı bana göre o yüzden bırakamıyorum bunu
Internette hep dolaşıyorum şok diyet filan okuyunca gaza geliyorum biran önce vermek için ama sonra doğru olmadığını görüyorum;)
Ben de hergün kilo bildirimi yapacağım öyle daha çok motive oluyordum
Tam 4232 olmadığında kalori sayacağım o gün inşallah
Şimdiki kilom 56 5 (utanıyorum bu arada tekrar aldım)
Hedefim bayrama 52

canım benim o şok diyetler varya 2-3 haftadır onlardan uyguladım en son geçen hafta 3 gün karabuğdayı yaptım.3 gün sabah,öğla,akşam onları yiyip diğer yiyeceklere kedinin ciğere bakması gibi bakınca yani yasak işin içine girince 3 günün sonunda koca 1 tabak dikkatini çekerim bulgur pilavıyla diyetimin bitişini kutladım:))
yani diyeceğim şu ki birşeylerin yasak olduğu bir beslenme modelinde isen o günler bitince resmen gözün dönüyor ve saldırıyorsun. sakın deneme 1 kilo verdiysem 1,5 almışımdır yani.keşke yapmasaydım da en azından vermesemde almazdım.

selam kızlar uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum bakıyorum da herkes bir yere dağılmış doğruyu söylemek gerekirse bende dağıldım.yarın da tatile çıkıyorum bakalım dönüşte ne olacak ama kararlıyım ramazanda toparlayacağım:34::34::34:

iyi tatiller ayşecim.tatilin tadını çıkar.dönüşte başaracağından şüphem yok benim.

buraya yazmadığımda ipin ucu kaçıyomuş.bunu denedim ve gördüm.o yüzden artık hep yazmaya çalışcaağım

sabah_2 dlm ekmek,1 yk lor,domates,salatalk
öğle_taze fasülye,salata,1 brd ayran
ikindi_1 yeşil elma
iş çıkışı spora gidicem.eve gidince yoğurt, meyve yerim

umarım bozmam.bozmaya alıştım ya nasıl toparlanacağım bilmiyorum. birbirimize destek olalım kızlar, salmışlığımızı toparlayalım...

Eveet kizlar bugun ku yeme islemi tamamlandi sadece su ve cay serbest

Bugunku yediklerim
Sabah... 7.30 2 bardak limonlu su
Kahvalti...3 dilim ekmek 2dilim peynir 5 ad zeytin dom salatalik dereotu
Ara...1 cay bardagi sutten kahve
Ogle...yesilmercimekli karabugday salatasi ve semizotlu cacik
Ara...aciktikca bool su ve 2 fincan yesil cay
Aksam...soguk corba salata

Bugun fazladan 2 tatli kasigi sut receli yedim.itiraf ediyorum:47:

3 litre su ictim
Spor ev temizligi spordan sayilirsa :1:
Bakalim yarin kac cikicam tartida

Son düzenleme:
Kızlar ben çok inanıyorum hepimiz inşallah tıp gibi olacağız;)
Bugünkü menüm
Kahvaltı omlet 2 dl ekmek salatalık ve 1 bardak süt
Arada 3 yeşilçay 3 kayısı ve dondurma yediğim için
öğlen yemedim dondurma az kalorili olduğundan 1 tahıl 1 süt sayıyorum
Akşam taze fasülye 1 dl ekmek salata meyve
Kilom 15.06...56.5
16.06...56.5(dün ince dl pasta yemiştim)

Kitabi yeni okudum bitirdim dukan guclendirme asamasindayim su an. 1agustosta bitecek.sonra bende burdayim.eski dukanci var mi aranizda?

bende onu merak ediyorum canım.yani insanlar 4 ay boyunca hiç bozmadan nasıl duruyorlar.bizde mi var bir gariplik :44: bende buraya girmediğimden beri saldım gitti.kaç gündür tartılmıyorum bile çünkü tartılsam biliyorumki almışımdır, moralim bozulacak. bende eğer vazgeçmezsem bu haftasonu diyetisyene başlayacağım, birde bunun rahatlığı var ya nasıl olsa diyetisyene gidince herşey yasak olacak en iyisi gidene kadar yiyim düşüncesinden kurtulamıyorum. hele azcık ucundan yedimmi aha diyet gitti işte diyip devamıda geliyor...birde aklım fikrim hep vazgeçemediklerimde yani hamurişi.tutabildiğim kadar tutuyorum ama bazende işe giderken al bir poğaça oldu geçen hafta...çok kızıyorum kendime çok, irademe neden yeniliyorum, benim diğerlerinden farkım ne,niye dur diyemiyorum diye :47: ooofff çok darlanmışım canım kusura bakma,moralim bozuk,motivasyon 0

Canim sikintilarini buraya yazinca rahatliyor insan ne kusuru tabiki anlat anlat ki birbirimize destek olalim.sabah ise giderken simit alsaydin daha masum olurdu yarisini sabah yesin diger yarisini da arkadaslarinla paylasirsin veya ikindide ayranla yada cayla yersin spora gittigin aksamlari daha enerjik olursun :8::8::8:

IYi tatiller canim tatilin tadini cikar canim bol bol dinlen fuul +fuull motiveyle aramiza donmeni bekliyoruz.birlikten kuvvet dogar birbirimize destek olarak tig gibi olucaz hepimiz insallah bir dahaki yaz tatiline hedefine ulasmis olarak gidersin canim:3::16:

çok teşekkürler kızlar inanın burası o kadar güzel ki full motivasyonsuz kalmak imkansız zaten dönüşüm muhteşem olacak kızlar

Kızlar ben çok inanıyorum hepimiz inşallah tıp gibi olacağız;)
Bugünkü menüm
Kahvaltı omlet 2 dl ekmek salatalık ve 1 obardak süt
Arada 3 yeşilçay 3 kayısı ve dondurma yediğim için
öğlen yemedim dondurma az kalorili olduğundan 1 tahıl 1 süt sayıyorum
Akşam taze fasülye 1 dl ekmek salata meyve
Kilom 15.06...56.5
16.06...56.5(dün ince dl pasta yemiştim)
Evet tabiki tig gibi olucaz kilolu olmak kaderimiz degil kararli olmak disiplin ve sabir cok onemli tipki bir cocugu besler gibi vucudumuza beslenmeyi ogretmemiz lazim.

çok teşekkürler kızlar inanın burası o kadar güzel ki full motivasyonsuz kalmak imkansız zaten dönüşüm muhteşem olacak kızlar

Tatil guzel olmaz mi canim ohh butun kisin acisini cikart valla bomba gibi aramiza donmeni sabirsizlikla bekliyoruz:16:

Evet tabiki tig gibi olucaz kilolu olmak kaderimiz degil kararli olmak disiplin ve sabir cok onemli tipki bir cocugu besler gibi vucudumuza beslenmeyi ogretmemiz lazim.

valla doğru söylüyorsun canım ya ben ilk başladığımda 12 kilo kadar vermiştim.ama işte sonra koptum bir ara ama tatilden sonra mutlaka toparlayacağım.dediğinde çok doğru insanın vücudunu tanıması ve beslenmeyi azda olsa bilmesi gerekiyor.bazıları abartıyor aslında yada yemek yemeğimi bilmiyor anlamadım.geldiğimiz otel açık büfe ve herşey dahil insanlar o büfelere bir saldırıyor görseniz zannedersiniz ki memlekette kıtlık var bir de yedikleri o kadar alakasız şeyler ki o tabakları görünce zaten insanda iştah da kalmıyor neyse çok uzattım lafı kendinize iyi bakın kızlar tatil dönüşü buradayım:)

valla doğru söylüyorsun canım ya ben ilk başladığımda 12 kilo kadar vermiştim.ama işte sonra koptum bir ara ama tatilden sonra mutlaka toparlayacağım.dediğinde çok doğru insanın vücudunu tanıması ve beslenmeyi azda olsa bilmesi gerekiyor.bazıları abartıyor aslında yada yemek yemeğimi bilmiyor anlamadım.geldiğimiz otel açık büfe ve herşey dahil insanlar o büfelere bir saldırıyor görseniz zannedersiniz ki memlekette kıtlık var bir de yedikleri o kadar alakasız şeyler ki o tabakları görünce zaten insanda iştah da kalmıyor neyse çok uzattım lafı kendinize iyi bakın kızlar tatil dönüşü buradayım:)

Olsun canim yeniden toparlanirsin donunce hem vucut da diyet modundan ciktigi icin yeniden baslayinca daha kolay olur kilo vermen arada bir yani 2 ay vucudu sikip 1 ay dinlendirmek lazim en azindan korumak lazim kiloyu.

Acik bufeya millet ne bulsa dolduruyo tabaklara sonrada mideye mideler cop tenekesi sanki sonra kivran kivran dur .

Gunaaydiin kizlar;;;

Hafifliyorum cok mutluyum bu sefer cabalarim bosa gitmiyecek insallah

15.06.2014...81.200
16.06.2014...80.700
17.06.2014...80.300:46:

Birsey öğrenebilir miyim acaba bu 4 3 3 3 le kilo verrebiliyor musunuz?ben 1 63 boyunda 58 kilodayim ideal kilom 53 acaba bu 4 3 3 3 le Bu kiloyu werebilir miyim

Tabiki verebilirsin canim bende kitap yok ama tahmini sana 4232 uyar diyebilirim kararli istikrarli sabirli olursan veriliyor.ben tam dikkat edemedim ona ragmen 2 ayda 7 kilo verdim

Tabiki
verebilirsin canim bende kitap yok ama tahmini sana 4232 uyar
diyebilirim kararli istikrarli sabirli olursan veriliyor.ben tam dikkat
edemedim ona ragmen 2 ayda 7 kilo verdim

Ya aynen zaten tam uyabılsek sorun cozulcek bogazıma cok dusknum hep abur cuubuırda gozum kalıyo ıpın ucunuı kacırıncada olmuyor ıste.bende kıtabnı war ama normalde herkes zorlanmadan uyguladıgını soyluyo ben sanırım anlamakta zorlanıyorum we bna zor gelıyo::)cvp weerdıgınız ıcınde ayrıca tesekkur ederım.

Selam kizlar

Sabah kalkinca...3 bardak llimonlu su

Kahvalti...2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 5ad zeytin dom salatalik semiz otu

Arada ...sutlu turk kahvesi yaban mersini

Oglen...disaridaydim yiyemedim saat 16 da yesil mercimek yemegi karabugdayli Salata cacik yedim.oglen yemegi gec yedigim icin aksama acikmam cunku karabugday tok tutuyor acikirsam eger ne yedigimi yazarim.bundan sonra boyle yiyince yazicam daha disiplinli oluyor.:34:

1.5 lt su ictim yatana kadar 2.5 - 3 lt bulur

Back