• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

selam kızlar sitede arızamı var anlayamadım sabahtan beri daha yeni girebiliyorum neyse işte yeni bir günde kaldığım yerden devam diyerek başladım.

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık,1 dilim peynir
öğlen :2 kepçe çorba,yoğurt
ikindi:3 kayısı,1 bardak süt
akşam:salata,1 dilim ekmek

şimdilik böyle kilo bildirimim ise;

24,06,2014 85,00 :50::50::50: ama çok yakında böyle olacak:16::16::16::16:

selam kızlar sitede arızamı var anlayamadım sabahtan beri daha yeni girebiliyorum neyse işte yeni bir günde kaldığım yerden devam diyerek başladım.

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık,1 dilim peynir
öğlen :2 kepçe çorba,yoğurt
ikindi:3 kayısı,1 bardak süt

şimdilik böyle kilo bildirimim ise;

24,06,2014 85,00 :50::50::50: ama çok yakında böyle olacak:16::16::16::16:

Diyet arkadasim tekrar hosgeldin :16::54::16:

Menun super gozukuyor cok hafif tutmussun tatilden sonra arinma gibi olmus.dimi tatilde goz gorunce dayanamiyor insan.:47:

Bir daha ne olursa olsun burayi birakma canim kilo vermen dursada en azindan almazsin
Kilolardan kurtulana kadar birakmak yok soz muu?

Amin canim allah razi olsun.kucuk 6yasinda.kilolari dukanla verdim 22kilo verdim 5geri aldim.onlari vermek istiyorum.dukandan sikildim biktim...zaten evreleri bitirdim.ins veririm bu diyetle.

Masallah sibelim 33 yasinda ve 3 cocuk en kucugu 6
yasinda cok hizlisin ve fit bir annesin tebrik ederim.

Oglen yemegimi simdi yedim patlican yemegi yogurt 1 dilim ekmek ( patlican yemegini de ozlemisim cok severim ne zamandir yapmiyodum ) yesil mercimek yemekten biktim sebzeye gecis yapiyorum bu hafta saat 4 en gec 7 gibi aksam yemegimi yemem lazim az acikmis olurum ne yesem acaba karar veremedim:56::56::56:

Benim de menüm sabah 2 dl ekmek peynir 5 zeytin
Öğlen yemedim
Akşama patlıcan çorba 1 dl ekmek ve yoğurt
Arada meyve ve yeşilçay

Diyet arkadasim tekrar hosgeldin :16::54::16:

Menun super gozukuyor cok hafif tutmussun tatilden sonra arinma gibi olmus.dimi tatilde goz gorunce dayanamiyor insan.:47:

Bir daha ne olursa olsun burayi birakma canim kilo vermen dursada en azindan almazsin
Kilolardan kurtulana kadar birakmak yok soz muu?

benim bayağı bir arınmam lazım canım yaa ben yemeklerden değil de tatlı ve ıce tea den kilo aldım galiba yemeklerimi hep normal ölçüde yedim ama iş tatlılara gelince gözüm döndü.neyse artık uzun bir süre tatlı falan yemem zaten bırakma konusuna gelince ben ilk zamanlar bayağı bir istikrarlıydım ama araya şu doğum günleri ve özel günler girmiyor mu beni onlar bitiriyor tam toparlıyorum derken hop bir bakıyorum kaçmış neyse ki artık bırakmak yok ne olursa olsun sonuna kadar devam pes etmek yok yola devam.bu kilolar ya gidecek ya gidecek hiç birimiz mecbur değiliz bu kiloları sırtımızda yük etmeye.küçük kızım 14 kilo inanın onu bile kucağımda taşırken zorlanıyorum kaldı ki benim 30 kilo fazlam var ay düşüncesi bile insanı yoruyor ama artık en kısa sürede kurtulacağım kızlar.

Masallah sibelim 33 yasinda ve 3 cocuk en kucugu 6
yasinda cok hizlisin ve fit bir annesin tebrik ederim.

:-)pespese oldu cocuklarim.kismet böyleymiş.valla su an sudan cikmis balik gibiyim.dukandan yeni ciktim.garip geliyo yediklerim.kilo alir almaz göbek pirtliyo benim.bu 5kiloyu da versem bi daha da almasam, almasak..ayda kac kilo veriyorsunuz?

benim bayağı bir arınmam lazım canım yaa ben yemeklerden değil de tatlı ve ıce tea den kilo aldım galiba yemeklerimi hep normal ölçüde yedim ama iş tatlılara gelince gözüm döndü.neyse artık uzun bir süre tatlı falan yemem zaten bırakma konusuna gelince ben ilk zamanlar bayağı bir istikrarlıydım ama araya şu doğum günleri ve özel günler girmiyor mu beni onlar bitiriyor tam toparlıyorum derken hop bir bakıyorum kaçmış neyse ki artık bırakmak yok ne olursa olsun sonuna kadar devam pes etmek yok yola devam.bu kilolar ya gidecek ya gidecek hiç birimiz mecbur değiliz bu kiloları sırtımızda yük etmeye.küçük kızım 14 kilo inanın onu bile kucağımda taşırken zorlanıyorum kaldı ki benim 30 kilo fazlam var ay düşüncesi bile insanı yoruyor ama artık en kısa sürede kurtulacağım kızlar.

Gecmisi resetleyip gelecege bakmak lazim canim.yeme duzenini oturtunca car cabuk verirsin sen kilocuklari ben sana guveniyorum.elinden biseycik kurtulmaz.kilo vermeye baslayinca verdikce veresi geliyor insanin.

:-)pespese oldu cocuklarim.kismet böyleymiş.valla su an sudan cikmis balik gibiyim.dukandan yeni ciktim.garip geliyo yediklerim.kilo alir almaz göbek pirtliyo benim.bu 5kiloyu da versem bi daha da almasam, almasak..ayda kac kilo veriyorsunuz?

Herkesin bunyesi farkli canim ben 3 ayda 10 kilocuk verdim mesela
Ama senin kilon az oldugu icin daha az verirsin az olsun yagdan olsun bi daha da geri gelmesin:20:

Menum

Sabah kalkinca 2 bardak alkali su

Kahvalti...2 dilim ekmek yarim krep domates 2 dilim peynir

Ara...15 adet uzum

Oglen...patlican yemegi yogurt 1 dilim ekmek

Ara ...7 adet hurma

Aksam oglen gec yedigim icin acikmadim simdi de tarcinli sut iciyorum

Sivi...2.5 lt su 2 kupa yesil cay

Spor ...cocugun pesinde parkta 1 saat kosturmaca ama ter icinde kaldim hava cok sicak canim yurumek istemiyor

sağol canım ya bu moralle 55 e düşmeden bırakmam artık

Bi daha asla birakmak yok birakinca duzen sasiyor disiplin elden gidiyor.unutma citir anne olucaz bi daha ki yaza tig gibi olucagini dusun hayal et gerisi gelir zaten hem zayiflayinca esimin de hosuna gitti sen boyle de guzelsin diyor ama istemem yan cebime koy misali

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar ramazana son 3 gun kaldi.bakalim ramazana baslanguc kilomuz ne olacak
15.06.2014...81.200
24.06.2014...78.900
25.06.2014...78.600 gr

10 gunde 2.600 gr vermisim.:52::52::nazar:

günaydın kızlar; yine sitedeki arızadan dolayı yarım saattir uğraşıyorum girmek için sonunda başardım.bugün çok mutlu uyandım helede tartıdaki rakamları görünce keyfim iyice yerine geldi.hemen listemi vereyim bugün işim çok malum ramazan iyice yaklaştı.hem temizlik hem yemek telaşı derken bir hayli yoğunum bugün alıycanız,neyse işte listem;

sabah:2 dilim ekmek tam buğday,domates,salatalık,biber,1 dilim peynir,1 bardak süt
öğlen:zeytinyağlı sebze yemeği,yoğurt,1 dilim ekmek
ikindi:3 kayısı,3 hurma

24,06,2014 85,00
25,06,2014 83,900 gr.

inanması zor ama evet tam 1,100 gr. verdim.tabiki bu verdiklerim ödem ama olsun sonuç da 1,100 gr. daha hafifim:34:

kızlar bu arada dilek nerelerde hiç yazılarını da göremedim.özledik dilekcim diyeti bıraksan da bizi bırakma arada iki satır yazı ver:)

günaydın kızlar; yine sitedeki arızadan dolayı yarım saattir uğraşıyorum girmek için sonunda başardım.bugün çok mutlu uyandım helede tartıdaki rakamları görünce keyfim iyice yerine geldi.hemen listemi vereyim bugün işim çok malum ramazan iyice yaklaştı.hem temizlik hem yemek telaşı derken bir hayli yoğunum bugün alıycanız,neyse işte listem;

sabah:2 dilim ekmek tam buğday,domates,salatalık,biber,1 dilim peynir,1 bardak süt
öğlen:zeytinyağlı sebze yemeği,yoğurt,1 dilim ekmek
ikindi:3 kayısı,3 hurma

24,06,2014 85,00
25,06,2014 83,900 gr.

inanması zor ama evet tam 1,100 gr. verdim.tabiki bu verdiklerim ödem ama olsun sonuç da 1,100 gr. daha hafifim:34:

Tebrim ederim aysecim bomba gibi acilis yapmissin supeeerrr otesiii :46::46::46::46::46:

kızlar bu arada dilek nerelerde hiç yazılarını da göremedim.özledik dilekcim diyeti bıraksan da bizi bırakma arada iki satır yazı ver:)

Dilek en son diyetisyene gidecekti ama haber vermedi.bende merak ettim dilekcim diyetisyene gittinmi ? Sakin ramazanda kilo almak yok dikkat et butun emegin bosa gitmesin:(((

Sabah kalkinca ...3 bardak su

Kahvalti...yarim saat once ogutulmus corek otu ve yulaf kepegi 2 bardak su ile
1 lt su kahvalti oncesi bitti bile
1 er ad ekmek yumurta peynir domates salatalik dereotu yesil cay

Ara sutlu nescafe 3 ad. Hurma

Oglen ...patlican yemegi cacik

Ara ...33 gr cikolata yesil cay:47:

Aksam...yogurt corbasi salata

Yatana kadar bol su 2 lt su icildi bile:21:

canım benim çok sağol.evet pek katılamıyorum. işler yoğun, bende koptum ondan yani.motivasyon kocaman bir sıfır yani:((((
sen nasılsın tatil nasıl geçti.

Dilek en son diyetisyene gidecekti ama haber vermedi.bende merak ettim dilekcim diyetisyene gittinmi ? Sakin ramazanda kilo almak yok dikkat et butun emegin bosa gitmesin:(((

canım sanada çok sağol, ilginden dolayı. evet geçen cumartesi gittim. aman hiç hoşlanmadım aslında ama diyetimi yapıyorum, amma velakin motivem hiç yok ya...gaza getirin beni...resmen depresyondayım

Back