• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Nehir eski dukanciyim 1ay sonra dukan tamamen bitiyor.ama 5kilo aldim.ne yapacagimi bilmiyorum.dukana tekrar dönmeyi gözüm kesmiyor.biktim artik.dukan yapip bu diyete baslayan var mi?5kiloyu bu diyetle verebilir miyim?bi de yulaf kepeginden yaptigim krepi kac ekmek saymam lazim

Sibel ben daha once dukan yapmadim .istikrarli olursan verirsin tabikide.onemli olan vucuda ihtiyaci olan gidayi vermek.1 kepce krep 1 tahil sayiyoruz.insallah hedefine tez vakitte ulasirsin.herkesin bunyesi farklidir.

Iyi geceler kizlar aksam ustu cocuklarla hem alisveris hem parka ciktim esim olmadigindan is bana dustu off 3 hafta sonudur yalnizim cook sikildim.oglusun pesinde kosturmaktan ter icinde kaldim yuruyus yapmis kadar olmusumdur herhalde ama cok eglendi yorgunluktan eve donerken arabasinda uyuya kaldi

Gunaydin kizlar dun gunum cok iyi gecti ( sabah yedigim balik kraker disinda) diyebilirim.aksam ki kosturmaca da cok iyi geldi.reglmin 3. Gunu olmasina ragmen 600 gr eksideyim cok mutluyum yuppiiii.

21 mart da kan tahlili yaptirmistim kolesterol 262, trigliserid 204, cikinca cok uzuldum dedimki dur.diyetisyenden 26 mart a randevu almistim ama 40 dakika gec kaldim diye randevuyu ertelemek istediler. bundada vardir bir hayir deyip gitmedim ve bu topige basladim tek basima basaramiycagima emindim 21 mart da 89 kiloydum suan da 79 um.3 ay da 10 kilo verdim.ve bu 10 kilo bile beni cok rahatlatti oglusu emzirirken onumde kocaman bir gobegim yok bariz bi sekilde kuculdu.kiyafetlerim esofmanlarim belimden dusuyor.buraya yazmak bana terapii gibi oluyor darisi 69 lara insaallah.bunlari yaziyorum cunku okuyanlara ornek olmak istiyorum belki gaza gelir onlarda baslarlar kilolardan kurtulup saglikli ve fiit birer anneler oluruzz degil mi bayanlar.

Gunaydin kizlar dun gunum cok iyi gecti ( sabah yedigim balik kraker disinda) diyebilirim.aksam ki kosturmaca da cok iyi geldi.reglmin 3. Gunu olmasina ragmen 600 gr eksideyim cok mutluyum yuppiiii.

21 mart da kan tahlili yaptirmistim kolesterol 262, trigliserid 204, cikinca cok uzuldum dedimki dur.diyetisyenden 26 mart a randevu almistim ama 40 dakika gec kaldim diye randevuyu ertelemek istediler. bundada vardir bir hayir deyip gitmedim ve bu topige basladim tek basima basaramiycagima emindim 21 mart da 89 kiloydum suan da 79 um.3 ay da 10 kilo verdim.ve bu 10 kilo bile beni cok rahatlatti oglusu emzirirken onumde kocaman bir gobegim yok bariz bi sekilde kuculdu.kiyafetlerim esofmanlarim belimden dusuyor.buraya yazmak bana terapii gibi oluyor darisi 69 lara insaallah.bunlari yaziyorum cunku okuyanlara ornek olmak istiyorum belki gaza gelir onlarda baslarlar kilolardan kurtulup saglikli ve fiit birer anneler oluruzz degil mi bayanlar.

Tebrikler harikasin.sabah 1yumurta 2.5 kasik yulaf kepeginden yapilmis tost, 5 zeytin, biraz peynir yedim.bunlari 2 tahil,1sut,1et,1 yag olarak saydim dogru mu? Bi de olduda bi cikolata ya da bisküvi yedim ne olarak sayacam?

Tebrikler harikasin.sabah 1yumurta 2.5 kasik yulaf kepeginden yapilmis tost, 5 zeytin, biraz peynir yedim.bunlari 2 tahil,1sut,1et,1 yag olarak saydim dogru mu? Bi de olduda bi cikolata ya da bisküvi yedim ne olarak sayacam?

1Dilim peynir 1 et sayiyoruz yani isaret parmagimiz kadar 1 dilimediyor..

2 tahil 2 et 1 yag ediyor yediklerin

Yok canim dukanin yulaf kepegini yumurta ile krep yapiyorum...biskuvi veya cikolata yedik mesela onu ne sayiyoruz? Siz doyuyor musunuz bu diyetle?

Yok canim dukanin yulaf kepegini yumurta ile krep yapiyorum...biskuvi veya cikolata yedik mesela onu ne sayiyoruz? Siz doyuyor musunuz bu diyetle?

ANladim ama tahil yok o zaman ben krepi 1 bardak sut 1 bardak un 1 yumurta 2 yemek kasigi yulaf kepegi 1 cay kasigi tuz ile yapiyorum 3 olcek cikiyor 2 sini kizim yiyor 1 ini de ben yiyorum.hem degisiklik oluyor .

Cikolata biskuvi ye gelince ben kitab yok burada bulamadim daha alicam ama bulunca.ama mantiken cikolata yasak ama en azindan kahvenin yanina iki parca yenilebilir yada regl donemlerinde muzla birlikte super oluyor cok da iyi geliyor tavsiye ederim ama yedigin saat onemli gece yeme sakin.
Biskuvi sunta olan yarim paket 1 tahil diye biliyorum.

Sabah oglen aksam ve aralarini yersen doyuluyor bu arada senin yas boy kilo kac? Cocuk var mi?yada evlimisin?

Son düzenleme:
selam kızlar tatilden az önce geldim ayağımın tozuyla yazmak istedim kızlar.tartıya bir çıktım gözlerime inanamadım tam 85 kilo olmuşum:50:çok fena ama olsun yarın kaldığım yerden başlıyorum.zaten ramazanda geldi.kısmetse oruçda tuttuğumda düzene girerim:)

selam kızlar tatilden az önce geldim ayağımın tozuyla yazmak istedim kızlar.tartıya bir çıktım gözlerime inanamadım tam 85 kilo olmuşum:50:çok fena ama olsun yarın kaldığım yerden başlıyorum.zaten ramazanda geldi.kısmetse oruçda tuttuğumda düzene girerim:)

Ayşecim hoşgeldin
Fill motivasyon bekliyoruz seni;)

Ramazana 5 gün kaldı inşallah 55 ile girebilirim
Menümü azaltıyorum ramazana kadar
Sabah 2 dl ekmek sucuk peynir
Öğlen salata sebze ve yoğurt
Akşam salata
Arada muz yedim ve yeşilçay

Umarım böyle kapatabilirim günü

Hosgeldin canim cok mutlu oldum tekrar basliycagina birlikten kuvvet dogar kilolu olmak kaderimiz degil kilolardan kurtulup citir bir es ve anne olucaz hepimizz kilolara elveda diyecegiz.

Menum

Sabah kalkinca 2 bardak limonlu su

Kahvalti ...2 dilim ekmek 2 dilim peynir domates dereotu 2 gundur zeytin yemiyorum hemcok sicak hem de regl oldugum icin faydasini gordum

Ara 15 ad. Beyaz uzum 7 ad kiraz

Ogle...kekikli tavuk cacik salata 1 dilim ekmek

Ara 5 ad hurma

Aksam yesil mercimekli yogurt corbasi salata

Gece tarcinli sut

Yatarken karbonatli alkali su 2 bardak

Sivi..2 lt. Su 1 fincan rezene 2fincan yesil cay

Aktivite...yok

Kacamak...hurma disinda yok

Kizlar cildim yuzum bi guzel oldu sanki cok su icmek yaradi heralde.tabi kilo vermekde:21::52::21:

Iyi geceler :54::10:

Gunaydin kizlar

15.06.2014...81.200
16.06.2014...80.700
17.06.2014...80.300
18.06.2014...79.900
19.06.2014...79.700
20.06.2014...79.500
21.06.2014...80.000
22.06.2014...80.000
23.06.2014...79.400
24.06.2014...78.900 kg.

Kilolar sizi siki takipteyip elimden kurtulamazsiniz sizden kurtulucam artik 80 lere elveda bir daha bulusmamak uzere:emir_bebek::52:

Allah bagislasin canim cocuklarini kucuk kac yasinda hemencecik vermissin kilolarini ne guzel darisi bize insallah

Amin canim allah razi olsun.kucuk 6yasinda.kilolari dukanla verdim 22kilo verdim 5geri aldim.onlari vermek istiyorum.dukandan sikildim biktim...zaten evreleri bitirdim.ins veririm bu diyetle.

Back