• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

ben 1.68 boyunda 88.400 kg bugun itibarıyle ... ben 53333 yapıyorum.bugun oruç olduğum için mönüm: 2 kepçe çorba,2 kaşık domatesli pilav ,1 baget bol salataaa ama şimdi dondurma yiyorum 1 de meyve yer yatarım inşallah
:36:

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar dünkü kaçamaklardan sonra yeni bir gündeyim bugün çok işim var listemi hemen vereyim ;

sabah:2 dilim ekmek,domates,salatalık,biber,5 zeytin,1 ç.b. süt
ara:3 kayısı
öğlen:4 kaşık kuru fasulye,yoğurt
ikindi:1 dilim hindistan cevizi
akşam:2 kepçe çorba,yoğurt

kilo bildirimim ise aynı bakalım umarım yarına değişir:34:

Günaydın kızlar bugünkü menum
kahvalti 2yumurta çeyrek krep biber domates
ara meyve
öğle palican salatasi yogurt
ara sütlü kahve
aksam tavuk salata yogurt
dünkü yediklerimdendolayi 500gr almisim 59.4 olmusum sporda yapamadimayagimdan dolayi yarina kadar dikkat etmeliyim diyete baslayali tam 4 hafta olacak hava kotuyken iştahım artiyor birde stresliyken hayirli cumalar

herkese günaydın.... sabah:1.5 dilim ekmek,1 yumurta ara:1 fincan yeşil çay öğle: 1 baget, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık pilav akşam:1 kase ayranlı çorba,1 dilim ekmek arada meyvemi de yerim 1 bardak sütümü içerim günü kapatarım:40: ben spor yapamıyorum yapsam kilo vermem hızlanır heralde toplamda 4.5 tahıl-2 et -3 meyve -3 yağ-2 meyve yemiş olcam
:56:

günaydın kızlar,

dün sabah ne güzel 53.1 çıkmıştım. ama dün öğleden sonra koptu. sabah 1 mayıs'ya işe giderken 1 saat yürümek zorunda kaldım ki baya terlemiştim.öğleden sonra 14.00 gibi işten çıktım.yine aynı 1 saat yürüdüm.eve vardığımda saat 16.00 gibiydi sabah yediğim kahvaltıyla o saate kadar durunca eee tabi kontrol falan kalmadı.hepsini aynı anda yemesemde 4 tane kandil simidi yiyerek kendimin bile şok oldum.bunlardan hariç 3-4 tanede lahana dolması yedim.akşam kendimi cezalandırarak sadece yoğurt salata yesemde sabah öyle bir şiş uyandımki kesin tartılsaydım 1 kilo artmış görünürdü, buda beni sinir ederdi, o yüzden tartılmadım

bugün dünkü nefsime yenik düşmemden dolayı kendime sinir olmuş bir haldeyim. neden hergünüm aynı olamıyor anlamıyorum,birgün çok az birgün çok fazla,kendimi kontrol edemiyorum ya..bünyem allakbullak oluyor, hem sinirleniyorum hemde çok üzülüyorum bu duruma:((( birde sabah erken kalktım yürüyüş yapayımki dünkü yediklerim erisin diye. tam evden çıkacakken yağmur başladı oda kaldı yani:((( bende oturdum sanki dün onları yiyen ben değilmişim gibi bide kahvaltı yaptım...

bugünkü menüm,
uyanınca_3 mürdüm eriği
kahvaltı_2 dlm ekmek, peynir,2 zeytin,az yoğurt
öğle_kabak yemeği,1 köfte,1 bardk ayran
ikindi_1 brd ayran,1 elma
akşam spor var.eve gidince 1 brdk süt

az yemeliyimki dünün acısı çıksın.

kızlarrr sizler ne güzel nefsinize hakim olabiliyorsunuz, ben artık olamıyorummmmm ya yada olmakta çok zorlanıyorum. hep aklım zararlı yiyeceklerde, hep bozmakta.....

halbuki ben ağzıma attığım 2-3 tane leblebinin hesabını yaptığım zamanalarımı bilirim. noldu bana alllahım ya:43:

kızlra yardım edin bana, şurda kalmış 3-4 kilom bunuda biran önce vermek işitiyorum. ne yapmam lazım ya,nasıl dur demeliyim kendime, çok üzgünüm çok:43:

kızlarrr sizler ne güzel nefsinize hakim olabiliyorsunuz, ben artık olamıyorummmmm ya yada olmakta çok zorlanıyorum. hep aklım zararlı yiyeceklerde, hep bozmakta.....

halbuki ben ağzıma attığım 2-3 tane leblebinin hesabını yaptığım zamanalarımı bilirim. noldu bana alllahım ya:43:

kızlra yardım edin bana, şurda kalmış 3-4 kilom bunuda biran önce vermek işitiyorum. ne yapmam lazım ya,nasıl dur demeliyim kendime, çok üzgünüm çok:43:

canım seni çok iyi anlıyorum ama kendini çok kasıyosun sürekli kısıtlama yaptığın,kendine hep yasak koyduğun için sıkılmış olabilirsin,birde hücrelerin gerçek anlamda doymadığı için sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyor olabilirsin geçen gün bir doktordan duymuştum tvde,bence sen daha önce dediğim gibi haftanın 2 günü kendine off ver diğer günlerde yine devam et dikkat etmeye böylelikle nefsine biraz olsun hakim olabilirsin,zaten çok fazla kilom kalmamış sonlara yaklaştıkça böyle oluduğunu söylüyorlar insan bıkıyor çünkü ama aralarda kendini ödüllendirki devam etme motivasyonun olsun belki 2 ayda veremezsin 3 ayda verirsin ama en aznından vicdan azabı çekmezsin ayrıca stres de kilo vermeye engel aklında olsun salgılanan hormonlar yüzünden,aman ne çok konuştum yaa :))

canım seni çok iyi anlıyorum ama kendini çok kasıyosun sürekli kısıtlama yaptığın,kendine hep yasak koyduğun için sıkılmış olabilirsin,birde hücrelerin gerçek anlamda doymadığı için sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyor olabilirsin geçen gün bir doktordan duymuştum tvde,bence sen daha önce dediğim gibi haftanın 2 günü kendine off ver diğer günlerde yine devam et dikkat etmeye böylelikle nefsine biraz olsun hakim olabilirsin,zaten çok fazla kilom kalmamış sonlara yaklaştıkça böyle oluduğunu söylüyorlar insan bıkıyor çünkü ama aralarda kendini ödüllendirki devam etme motivasyonun olsun belki 2 ayda veremezsin 3 ayda verirsin ama en aznından vicdan azabı çekmezsin ayrıca stres de kilo vermeye engel aklında olsun salgılanan hormonlar yüzünden,aman ne çok konuştum yaa :))

canım benim çok sağol.zaten haftasonları isteristemez kaçıyor ya ben onları öyle sayıyordum.
ama bu öyle bir şey değil yani aklım hep firari. istediğim 50 kilo yani 3-4 kilom var.gitsin dedikçe hep birşeyler çıkıyor mesela dünkü kandil simitleri gibi, ve 1 ileri 1 geri ve ben hep aynı yerdeyim, hiç eksilere inmiyorki. canım uzattıkça da daha çok strese giriyorum.gitsin bitsin istiyorum ya:((((

Selamlar karni tok oldugu halde birşeyler atistirmak istiyorum neden neden kendime sahip olmaliyim

ahh canım işte aynı bende öyleyim ve senin gibi çözüm arıyorum. allahım demekki bir ben değilmişim valla artık psikolojik sorunlumuyum diye bile düşünmeye başlamıştım. cevabını bilenler bize yardım etsin dimi???

ahh canım işte aynı bende öyleyim ve senin gibi çözüm arıyorum. allahım demekki bir ben değilmişim valla artık psikolojik sorunlumuyum diye bile düşünmeye başlamıştım. cevabını bilenler bize yardım etsin dimi???
Eveeet yardim su içiyorum tatmin etsin diye ama birisi deseki gel şunu yiyelim dese hic hayir diyesim yok

canım benim çok sağol.zaten haftasonları isteristemez kaçıyor ya ben onları öyle sayıyordum.
ama bu öyle bir şey değil yani aklım hep firari. istediğim 50 kilo yani 3-4 kilom var.gitsin dedikçe hep birşeyler çıkıyor mesela dünkü kandil simitleri gibi, ve 1 ileri 1 geri ve ben hep aynı yerdeyim, hiç eksilere inmiyorki. canım uzattıkça da daha çok strese giriyorum.gitsin bitsin istiyorum ya:((((

bak ozaman şöyle yap sürekli bişeyler yemek istiyorsun ya kalorisi düşük şeyler olsun mesela ben beyaz leblebiyi tek geçiyorum alıyorum kaseye 3tür 5 tir götürüyorum yavaş yavaş o hem abur cubur yeme isteğini kesiyo çünkü yeme şekli o şekilde ya üstünede 1 bardak su iç midende şişer tokluk hissedersin ne biliyim çiğ fındık çiğ badem bunlardan atıştırmalık yapabilirsinya aslında veremiyorum diyorsun ya belkide verecek kilon kalmadı olamazmı ki sonuçta vücutta da belli oranda yağ var,ilk hamileliğimde 57 ye kadar inmiştim okadar çok uğraştım ki senin gibi 56 olayım diye ama aylarca uğraştım olmadı bi yerden sonra veremiyosun verecek yağ kalmıyo demekki belki seninde öyle birşeydir bilmiyorum aklımada bişey gelmiyo diyebilceğim şey sana bari hafif şeyler yemeye çalış bu arada 1 adet kandil simidi 70 kalori aslına bakarsan okadarda çok değil telafi edebilceğin bi rakam 4 tane yemişsin 280 kalori yapar anlıcağın bi öğününü çorba salata geçirsen yada iki gün abur cubur hakkını tüketmesen telafi edersin,belkide kafana çok taktığın için olmuyo bilmiyom ki yaa napsak :((

Kızlar canınız acayip birşeyler yemek istediğinde durumumunuz müsaitse bi 15 dk lığına yürüyüşe dışarı çıkın
Geçiyor inanın Yani eğer evde 15 dk bekleyemeyecekseniz;))
Benim de aynı kilom bugüne hedefim 54 dü dün 54.1 dim ama akşam iki dilim börek yedim 5 te yemiştim birde sonrasında alışverişe gittik dönünce çok açtım dayanamadım ve bugün 300 fazla çıktım:(

Kızlar canınız acayip birşeyler yemek istediğinde durumumunuz müsaitse bi 15 dk lığına yürüyüşe dışarı çıkın
Geçiyor inanın Yani eğer evde 15 dk bekleyemeyecekseniz;))
Benim de aynı kilom bugüne hedefim 54 dü dün 54.1 dim ama akşam iki dilim börek yedim 5 te yemiştim birde sonrasında alışverişe gittik dönünce çok açtım dayanamadım ve bugün 300 fazla çıktım:(

Disari cikmak ilgiyi dagitiyor unutuyorsun ah bir 57 olsam verecem yere kilolar geri geliyor

günaydın kızlar bugün hava çok güzel muhtemelen tüm gün terasımda kızlarımla keyif yapıcam,teras da olunca yemekden de uzak duruyorum daha iyi oluyor.bugünkü listem ise;

sabah:2 dilim ekmek,domates,salatalık,5 zeytin
öğlen:zeytinyağlı enginar,1 dilim ekmek
ikindi:3 kayısı
akşam:4 kaşık kuru fasulye,1 dilim ekmek

$DSCN1615.jpg $DSCN1615.jpg 2 dilim ekmek demiştim ama vazgeçtim kızlara krep yapmıştım 1 tane de ben yiyeyim dedim:56:

Günaydın herkese bugun 58.6 çıktım mutluyum mutlu.dun 1100kalori almisim ondandir şişliklerim azaldi ayagim iyileşti daha ne isterim .birde et icin ölçü herkesin kendi avuç içi kadar.benimde ellerim küçük bileklerim hele kirilacak gibi ne kadar çok istemisimdir ellerim buyuk olmasini.
menü
kahvalti yarim krep 1zeytin biber domates salatalik
ara yiyoruz hep beraber şimdi elma
öğle ton balikli salata yogurt
ara yesil cay meyve yada sütlü kahve fincanı
aksam kabak yemgi corba

Back