• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Herkese iyi pazarlar kizlar...

Dun aksam yine abur cubur yedim dayanamayip ahhh su nefsime hakim olup bogazimi tutabilsem keske ama yine de 200 gr daha gitmis emzirmek heralde kurtariyor beni.

Aysecim sana eslik etmek isterdim ama yulaf ezmesini bi turlu sevemedim ben.ins basarirsin canim biraz azim biraz sabir takviye olarakda spor en guzeli yuruyus ve ip atlamak cok kalori harcattiriyor butun vucudu calistiriyor

Merhaba arkadaslar,, bir kac haftadir yediklerime dikkat ediyordum ama ayca kayanin kitabindaki talimatlara 24 nisanda basladim, 3 gundur kendimi cok dinc ve formda hissediyorum, her gun yuruyusumu de ihmal etmiyorum, ilk defa diyet yapmak eglenceli geldi :) 10. Gunun sonunda tartilip paylasacagim sizlerle,, hep birlikte fazlaliklardan kurtulacagiz insallah ;) ozel gunlerde diyetten uzaklasanlara tavsiyem o gunlerde diyetinize daha siki sarilin, daha fazla kilo kaybi yasarsiniz,, iyi pazarlaaarrrr

Melodica17 hosgeldin inşallah sende istedigin kilolari verirsin kac kiloylabbasliyorsun ve boyun kac istersen tabii yazarsabil7rsin

Benim menu ise
kahvalti kiymali yumurta 2dl ekmek 1yk lor peynir salatalik biber
ara muz 2kuru hurma
ogle patlıcan yemegi salata
ara yesil cay
aksam corba yogurt yesillik artik 59.6 yi kirmak istiyorum nerdesin 58ler

Herkese iyi pazarlar kizlar...

Dun aksam yine abur cubur yedim dayanamayip ahhh su nefsime hakim olup bogazimi tutabilsem keske ama yine de 200 gr daha gitmis emzirmek heralde kurtariyor beni.

Aysecim sana eslik etmek isterdim ama yulaf ezmesini bi turlu sevemedim ben.ins basarirsin canim biraz azim biraz sabir takviye olarakda spor en guzeli yuruyus ve ip atlamak cok kalori harcattiriyor butun vucudu calistiriyor

sağol canım başaracağıma inanıyorum zaten 92 den 80 e düştüğüme göre 74 kiloya da düşerim herhalde hatta eski kilom olan 55 kiloya bile düşeceğim :34:

sağol canım başaracağıma inanıyorum zaten 92 den 80 e düştüğüme göre 74 kiloya da düşerim herhalde hatta eski kilom olan 55 kiloya bile düşeceğim :34:
Aysecim en onemlisi kendine guvenmek ben senin basaracagina inaniyorum ki zaten sen zoru basarmissin kis aylarinda kilo vermek bana gore cok zor.kisin vucut kendini otomatikmen yaglanmaya programliyo.ve sen vucudunla dreniyosun resmen ayrica 2 kucuk bebis le de diyet yapmak cok zor.o yuzden bu topik bende de cok etkili oldu.sanki diyetisyene gidiyomus gibi buraya da kilo bildirimi yapiyorum.kendimi oyle adapte ediyorum.ve ilk defa bu kadar zevkli kilo verme surecim oluyor

İyi akşamlar su saatte kadar abur cubur yemedim bu saatten sonrada yemem umarim sabah kalkinca eksilmis görürüm tartida

Iyi aksamlar arkadaslar oglen yemegimi gec yedigim icin canim yemek istemiyor tavuk salata yogurt i dilim de ekmek yemistim acikmadim.ama gece canim abur cubur cekmesin diye tarcinli yogurt yiyorum.bakalim yarin kac kilo ile yeni haftaya basliycam

Nehir34 bende oglumu emziriyorum sanirim katkisi var suan kendimi zor tutuyorum hurmalaramsaldirmamak icin

Evet canim cok faydasi oluyo ama tatli seyler istiyo canim cook onuda meyve ile sut yogurt la dengelemeye calisiyorum ozellikle kuru meyve cok kurtarici oluyor.senin oglus kac aylik bu arada

Kızlar bende 2 gündür çok hastaydım su bile içemedim mahvoldum
1.5 kilo vermişim hemen tabi asla böyle vermek istemezdim

Oley 59.1 cook sevindim tekrar motive oldum 1haftadir ayniydi sukur degisti.hedefe 2kilo zamanda15 gun yani 15 mayis cok yakin herlese bol kilo vermeler

Oley 59.1 cook sevindim tekrar motive oldum 1haftadir ayniydi sukur degisti.hedefe 2kilo zamanda15 gun yani 15 mayis cok yakin herlese bol kilo vermeler

Iste abur cubur yememenin faydalari 2kilon kalmis zaten biraz sabret canim hedefine ulasinca kilo korumada sorun yasamiycagina eminim benim midem bile kuculdu abur cuburda olsa faxla midem almiyor

Istanbul bu sabah yagmurlu bi sabaha uyandi.
Bende 100 gr cik da olsa eksiyle uyandim

21.04.2014 85.20 gr
28.04.2014 83.70 gr
7 gunde 1.500 gr vermisim sporsuz ve cok kacamak yaptim.listemin disina ciktigim gunler oldu.
Yuruyuse agirlik vedigimde haftada 2 kilo olurmu acaba bu hafta yapamam ama haftaya yurumeye baslamam lazim:19:

Iste abur cubur yememenin faydalari 2kilon kalmis zaten biraz sabret canim hedefine ulasinca kilo korumada sorun yasamiycagina eminim benim midem bile kuculdu abur cuburda olsa faxla midem almiyor

Aslinda midem küçüldü kuculmesine ama gözüm doymuyor duygusal açlık dedikletinden kendimi iyi hissediyorsam aklima gelmiyor ama canim sıkıldı ysa ne yesem diye bakiyorum 20dk dayansam geçecek ama gelde sabret işe gittigim donemler daha iyiydim ücretsiz izin bitince yen8den baslayacagim.

Bugunku listem
Sabah 1yumurta 1dilim ekmek 1dilim peynir dereotu domates salatalik
Arada 3ad kuru kayisi
Oglen kiymali bakla yemegi salata 2kasik yogurt 1dilim ekmek
Arada sutlu kahve 3ad kuru kayisi
Aksam karabugdayli yogurt corbasi salata

Back