- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.601
yulaf kurabıyesının tarıfını verebılırmısınızgulfuren bir tek sen gelmişsin buraya seni yalnız bıraktığımız için utandım
dün: peynir,domates, salatalık/1et
öğle az şekerli türk kahvesi, yulaf kurabiyesi /2 tahıl,1 meyve
ikindi/ sütlü kahve, yulaf kurabiyesi/1 süt,2 tahıl, 1 meyve
akşam/2 lahmacun, ayran / 1 süt, 4 tahıl, 2 et
gece/ çay yanına yine yulaf kurabiyesi /2 tahıl, 1 meyve
10 tahıl/2süt/3 et/ 3 meyve
yulaf kurabiyesini fazla kaçırmışım ama bir an önce yapmanızı tavsiye ederim çok pratik ve hafif
yulaf kurabıyesının tarıfını verebılırmısınız
cok teşekkür ederim zahmet olduöncelikle özel bir tarif uygulamadığımız tamamen kendime göre hazırladığımı söylemeliyim.
2 bardak yulaf- eti vitalif i kullandım(rondodan geçirip ufaltabilirsiniz ama ben üşengeç olduğumdan olduğu gibi kullandım)
3 kaşık yoğurt
1 bardak süt
12 adet kuru kayısı (küçük küçük kesilmiş)
1 büyük çay bardağı kuru üzüm (kesilmiş)
1 b.ç.b. kuş üzüm
1 bardak fındık 1 bardak ceviz
2 tatlı kaşığı kadar tarçın
çok sert olmaması ve birbirini tutması için 2 elma rendeledim
eşim sert olsa daha güzel olurdu görüşündeydi ama bunu da löpür löpür yedi
tüm malzemeleri bir kapta karıştırdım daha sonra kaşık yardımıyla yağlı kağıt üzerine dizdim
elle de hafif şekil verilebilir bir kıvamı oluyor ama bana böylesi daha kolay geldi. 10-15 dk 170 derece fırında pişiriyorsunuz
umarım beğenirsiniz, afiyet olsun
gulfuren bir tek sen gelmişsin buraya seni yalnız bıraktığımız için utandım
dün: peynir,domates, salatalık/1et
öğle az şekerli türk kahvesi, yulaf kurabiyesi /2 tahıl,1 meyve
ikindi/ sütlü kahve, yulaf kurabiyesi/1 süt,2 tahıl, 1 meyve
akşam/2 lahmacun, ayran / 1 süt, 4 tahıl, 2 et
gece/ çay yanına yine yulaf kurabiyesi /2 tahıl, 1 meyve
10 tahıl/2süt/3 et/ 3 meyve
yulaf kurabiyesini fazla kaçırmışım ama bir an önce yapmanızı tavsiye ederim çok pratik ve hafif
Günaydın kızlar
ben doğum günüm ve hafta sonu misafir dolayısıyla 66.6 ya çıktımbugün hurma ve yoğurt detoksuna başladım hafta sonu memleketten misafir gelecek o zamana kadar toparlanmak istiyorum bittiğinde sayarak zayıflamaya devam
öncelikle özel bir tarif uygulamadığımız tamamen kendime göre hazırladığımı söylemeliyim.
2 bardak yulaf- eti vitalif i kullandım(rondodan geçirip ufaltabilirsiniz ama ben üşengeç olduğumdan olduğu gibi kullandım)
3 kaşık yoğurt
1 bardak süt
12 adet kuru kayısı (küçük küçük kesilmiş)
1 büyük çay bardağı kuru üzüm (kesilmiş)
1 b.ç.b. kuş üzüm
1 bardak fındık 1 bardak ceviz
2 tatlı kaşığı kadar tarçın
çok sert olmaması ve birbirini tutması için 2 elma rendeledim
eşim sert olsa daha güzel olurdu görüşündeydi ama bunu da löpür löpür yedi
tüm malzemeleri bir kapta karıştırdım daha sonra kaşık yardımıyla yağlı kağıt üzerine dizdim
elle de hafif şekil verilebilir bir kıvamı oluyor ama bana böylesi daha kolay geldi. 10-15 dk 170 derece fırında pişiriyorsunuz
umarım beğenirsiniz, afiyet olsun
aynı kiloda sabit kaldım gene :/ 69'u görsem 36 beden olmuş gibi sevinicem :)
Birde dün tahıl fazlaydı bugün dikkat et yarın tekrar tartıl kesin fark oluyor.aynı kiloda sabit kaldım gene :/ 69'u görsem 36 beden olmuş gibi sevinicem :)
seyda coşkunun hangı dıyetını yapacaksınızOlursun sakın ipin ucunu bırakma.Bazen Şeyda Coskun listelerine mi dönsem diye düşünüyorum.Şu altı kiloyu verince koruma amaçlı Ayça Kaya mı yapsam
Kimsecikler kalmadı.Bende bıraktım.Yediklerime dikkat ediyorum.Sporada devam.
Hoş geldin ceroni :) Mesajlarına baktım buraya uğramadığını anladım canım.Nasılsın ,bir sıkıntın yok değil mi?Ben de bıraktım.Daha çok yiyesim geliyor.Dengelemeye çalışıyorum.sanırım bir sen bir de ben kaldık :/ kimse diyet yapmak istemiyor mu? ben bugünden itibaren başlıyorum tekrardan yazmaya
pazartesi- salı diye düşünüyorum (= cuma günü kandil ve oruç tutmayı düşündüğüm için hafta başına erteledim..
bugünden itibaren tekrar yazalım mı? yazınca kendimizi daha iyi frenliyor muşuz gibi geliyor?
Selalmazın topiğini takip ediyorum.Orada cerulean diye bir arkadaş var.İstersen oraya gel.Güzel bilgiler veriyor.Ve güzel kilo vermiş.mayıs ayı baya yoğun geçiyorramazan dönemi için iyi bir diyet listesi mi ayarlasak ne yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?