• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

selam kızlar bende kılo aldım maalesef bı turlu toparlayamıyorum keşke 80 li kılolardakı gıbı hızlı gıtse kılocuklar cuma sabah 70,3 dum hafta sonu epeyce ıpın ucu kaçtı bu sabah 71,2 çıktım ama artık toparlanmam lazım :KK51:

BUGUNKU MENUM
kahvaltım 09,00
peynır =1 et
domates salatalık
2 dılım ekmek= 2 tahıl
ara 12,00
15 ad yaban mersını = 1 meyve
sutlu kahve = 1 sut
ogle 15,00
mercımek çorbası = 1 tahıl
semızotlu dereotlu cacık = 1sut
aksam 19,00
kabak yemegı
yoğurt çorbası bol dereotlu =1 tahıl + 1 sut

ara 21,00
tarçınlı sut = 1 sut
toplam=4 tahıl+1 et+4 sut+1 meyve

18,05,2015=71,200 kg.

BUGUNKU MENUM
kahvaltım 09,00
peynır =1 et
domates salatalık
2 dılım ekmek= 2 tahıl
ara 12,00
15 ad yaban mersını = 1 meyve
sutlu kahve = 1 sut
ogle 15,00
mercımek çorbası = 1 tahıl
semızotlu dereotlu cacık = 1sut
aksam 19,00
kabak yemegı
yoğurt çorbası bol dereotlu =1 tahıl + 1 sut

ara 21,00
tarçınlı sut = 1 sut
toplam=4 tahıl+1 et+4 sut+1 meyve

18,05,2015=71,200 kg.

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum :KK19:

Selam Bayanlar 26 yaşındayım 82 kiloyum 10 aylıkta bir bebeğim var.Bende fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum ama kendimi her seferinde buzdolabımı karıştırıp bir şeyler yerken buluyorum :KK42::KK43:

Günaydın kızlar bugün de başladım 63.0 ile
Sabah
1 yumurta =1 et
Peynir= 1 et
1 etimek = 1 tahıl
1 tatlı kaşığı bal = 1 meyve
Domates,salatalık,maydanoz
5 siyah zeytin = 1 yağ
Bol eksiler

Merhaba Bayanlar,
Yakın bir arkadaşım büyük ücretler sonucu Ayça Kaya'ya gidiyor kendisi 100 kilo civarında o yüzden bir diyetisyen desteğine ihtiyaç duydu ve sonunda Ayça Kaya'nın başarısını duyup ona gitti diyebilirim.
Ayça Kaya sanılanın aksına net bir diyet listesi vermeden aslında istediğimizi yiyerek küçük hesaplarla kilo vermeyi öğretti diyebilirim,arkadaşım benle paylaştı ve bende sizle paylaşıyorum. Tabiki size sağlıksız bir şekilde 10 günde 10 kilo falan yalanları atmayacağı ama arkadaşım 1 ayda ciddi bir şekilde 8 kilo falan verdi taiki kilosu fazla olduğu için..
Diyete gelince herşeyi şu an anlatamasamda aklıma geldikçe sizinle paylaşacağım şimdi şöyleki yiyecekleri gruplara ayırıyoruz öncelikle ve günde
4 tahıl- 3 süt - 3 meyve - 3 et grubundan yiyecek tüketiyoruz peki bunlar neler?
1 Tahıl = 1 dilim esmer ekmek , çeyrek simit , 4 dilim müsli veya nesfit/kfeks = yarım paket form bisküvi
1 Et = bildiğimiz gibi 3 köfte , tavuk ,balık , et falan ama ilginç olan bir detay peyniri de bu gurupta anıyoruz süt grubu değil tabiki 1 kibrit kutusu
1 Süt = ayran,süt ve yoğurt mesela sütlü nescafeyide 1 süt olarak değerlendiriyoruz
Meyve zaten 1 posyon meyve istediğiniz olabilir
bunun dışında şeker kesinlikle zehir diyor ayça kaya genede bir kaçamak yaparsanız onu ekmeğin kalorisi 70'e bölüp tahıl olarak değerlendiriyoruz.
mesela 1 gofret 210 kalori = 3 tahıl yani 3 dilim ekmek
Bunun dışında kurufasulye,barbunya,mercimek,nohut ve diğer baklagiller 4 yemek kaşığı = 1 tahıl + 1 et
mantar ve soya 4 yemek kaşığı = 1 et
patates,bezelye ve mısır 4 yemek kaşığı = 1 tahıl
ve son olarak 1 kase çorbada 1 tahıl dolayısıyla çorbayı kesinlikle ekmekle yemiyoruz şimdilik söyliceklerim bunlar aklıma geldikçe yazıcam gelin birbirimize destek olalım ve sağlıklı bir şekilde kilo verelim... :KK34:
Ķ

Selam kizlar bugun yeniden basladim diyete hadi yeniden bu topigi canlandiralim :))
Bu topikte guzel kilolar vermistim yine vericem insallah hadi bismillah :))
09.ocak 78.800 kg :(
02.nisan hedefim 68.000 hadi hayirlisi bakilim insallah bu sefer olucak

Bugunku menum
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim dil peyniri
4 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
Domates salatalik

Ara 13.00
az sutle kahve
Portakal

Ogle 15.00
Mantar sote
Salata ayran
1 dilim ekmek

Aksam 19.00
Kuru fasulye 4 kasik
2 kasik bulgur pilavi
Salata

Ara 21.00
Tarcinli sut

Merhaba canim
87 den 68 e dusmusmustum ama koruyamadim
53333 gecmemeye calisiyorum ama cogunlukla meyve 1 yada en fazla 2 de kaliyor

Bende kitabını okudum benimde 4 ekmek 2 et 3 süt 3 meyve çıkıyor ama ekmek çok et az benim menüde

Peynir yesem et hakkım 1 kaliyor

Bende kitabını okudum benimde 4 ekmek 2 et 3 süt 3 meyve çıkıyor ama ekmek çok et az benim menüde

Peynir yesem et hakkım 1 kaliyor
Seninde guzel canim ekmek cok degil aslinda ayca kaya ekmegi oneriyor pilav makarna yerine ekmek yiyin diyor cunku pilav makarna da ekstradan yag var knlari yiceginize tam bugday ekmegi yiyebiliriz onemli olan hazir gida yememek cnm insallah saglikli bi sekilde veririz kilolarimizi

Merhaba arkadaşlar, pazar gününden itibaren bu diyeti uyguluyorum ben de. Önceki 4 haftalık süreçte karbonhidrat diyeti yaptım ve 5 kilo verdim, ama meyve sebze eksikliği ve yoğun protein tüketimi vücudumu tahrip edebilir düşüncesiyle bu diyete geçiş yaptım. Midem küçüldüğü için haklarım artıyor çoğunlukla, sadece et hakkımı 3'te tutmakta zorlanıyorum çünkü peynir ve yumurta yemeyi çok seviyorum. Sizce meyve hakkımı azaltıp et hakkımı 4'e çıkarmamda bir sakınca olur mu?

Bir de bazı sebze yemeklerine pirinç ekliyorum; örneğin pırasa, ıspanak vs. Bir tencere yemeğe 2 yemek kaşığı pirinç eklesem o yemekten 6-8 kaşık yediğimde tahıl olarak ne eksiltmeliyim?

Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

Merhaba arkadaşlar, pazar gününden itibaren bu diyeti uyguluyorum ben de. Önceki 4 haftalık süreçte karbonhidrat diyeti yaptım ve 5 kilo verdim, ama meyve sebze eksikliği ve yoğun protein tüketimi vücudumu tahrip edebilir düşüncesiyle bu diyete geçiş yaptım. Midem küçüldüğü için haklarım artıyor çoğunlukla, sadece et hakkımı 3'te tutmakta zorlanıyorum çünkü peynir ve yumurta yemeyi çok seviyorum. Sizce meyve hakkımı azaltıp et hakkımı 4'e çıkarmamda bir sakınca olur mu?

Bir de bazı sebze yemeklerine pirinç ekliyorum; örneğin pırasa, ıspanak vs. Bir tencere yemeğe 2 yemek kaşığı pirinç eklesem o yemekten 6-8 kaşık yediğimde tahıl olarak ne eksiltmeliyim?

Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
Merhaba canim hosgeldin :KK68:
Oncelikle kac kaca uymamiz gerektigini boy ve kilomuz belirliyo bende kitabi yok ama okan arkadaslar sana yardinci olurlar insallah ama bildigim kadariyla yardimci oluyum proteini bi gun 4 yaptin diyelim ertesi gun 2 yapip dengekemis olursun boylece ama surekli 4 olurmu inu bilmiyorum cnm:KK52:

Sebze yemeklerindeki tahilida yarim porsiyon sayman yeterli bence:KK52:

Sevgiler saglikli kilo vermeler :KK36:

Back