- 18 Mart 2015
- 246
- 252
- 33
- 40
- Konu Sahibi BlackSwann
- #2.561
Selam canım hoşgeldin aramıza insaallah birbirimizi Motive edip basarili oluruz :)Selam kizlar ben de araniza katilabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım hoşgeldin aramıza insaallah birbirimizi Motive edip basarili oluruz :)Selam kizlar ben de araniza katilabilir miyim
Çok teşekkür ederim canım bu malum gün ve hafta sonu bana iyi gelmedi dün en az 10 tahıl yedimGeçmiş olsun,Allah şifa versin.Bugün bende malum gündeyim.Dondurma ve çikolata fazla oldu.
Hoş geldin.İnşallah istediğin kiloya inersin.Selam kizlar ben de araniza katilabilir miyim
Ohhh afiyet olsun.Kızınada geçmiş olsun canım.3 cm az değil kutlarım.ben geldiiim (= kızım rahatsızlandı yurt dışından kardeşim geldi o yüzden ortalarda yoktum.. kardeşim gittim kızım daha iyi. siz sormadan ben söyliyim ((=
kardeşim sayesinde annem sürekli ziyafet çekti. elimden geldiğince tutsam da bir lokması bile yeter dediğimiz yemeklerdi
baskülüm olmadığından ölçü alıyorum vee kalçadan 3 cm gitmiş :))
bugün sabah: beyaz peynirli küçük tost 1 tahıl- 1 et
ara: bitki çayları
öğlen: 1dilim ekmek, 2 etli biber dolması, domates çorbası 2 tahıl- 1 et
ara: bitki çayları ile devam
akşam ne yiyeceğimi henüz bilmiyorum ama sebze olacak muhtemelen
3 et- 3 tahıl
...
10 nisan 65.9
11 nisan 65.3
12 nisan 65.3
13 nisan 65.1
14 nisan 65.3
15 nisan 65.0
16 nisan 64.5
17 nisan 65.1(malum dönemdeyim)
18 nisan 64.4
19 nisan 65.1
20 nisan 65.1
bugün kaldığım yerden devam
gulfuren ve Yusuf un annesi siz diyeti tam oturttunuz ben de yavaş yavaş alışıyorum gibi.. bu arada dün yeni baskül aldım ve korka korka tartıldım 74.800 çıktım çok mutluyum en son tartıldığımda 77 civarıydım..
dün niyetliydim o yüzden akşam yedim yalnızca
akşam: somon füme, brokoli, haşlanmış patates/ 1 et-1tahıl
2 adet soğan halkası, yağsız salata/1tahıl
3 çatal kadar da tatlı- sütlü kahve/1 tahıl-1süt
gece: az şekerli türk kahvesi/1tahıl
küçük elma
4 tahıl-1 et- 1süt-1 meyve
bunları burada yazmış olmasam dün geceyi sıfır tahılla kapattığımı sanıcaktım
Ben az çok mantığı kavradim da gezmelerden tahillardan kurtulamadım araya bi detoks yapayım diyorum kendime geleyim sıfırdan baslamaliyim kendimi hazır hissettiğinde devam edicemgulfuren ve Yusuf un annesi siz diyeti tam oturttunuz ben de yavaş yavaş alışıyorum gibi.. bu arada dün yeni baskül aldım ve korka korka tartıldım 74.800 çıktım çok mutluyum en son tartıldığımda 77 civarıydım..
dün niyetliydim o yüzden akşam yedim yalnızca
akşam: somon füme, brokoli, haşlanmış patates/ 1 et-1tahıl
2 adet soğan halkası, yağsız salata/1tahıl
3 çatal kadar da tatlı- sütlü kahve/1 tahıl-1süt
gece: az şekerli türk kahvesi/1tahıl
küçük elma
4 tahıl-1 et- 1süt-1 meyve
bunları burada yazmış olmasam dün geceyi sıfır tahılla kapattığımı sanıcaktım
Ben az çok mantığı kavradim da gezmelerden tahillardan kurtulamadım araya bi detoks yapayım diyorum kendime geleyim sıfırdan baslamaliyim kendimi hazır hissettiğinde devam edicem
Sistem güzelde bir de tahılı kaçırmasak çokkk güzel olacak .
Buraya yazmak güzel oluyor hem nerde hata yaptığını görüyorsun,hemde yapacak arkadaşlara fikir oluyor.
Senin adına sevindim.6 lı rakamlara az kalmış.
Ben az çok mantığı kavradim da gezmelerden tahillardan kurtulamadım araya bi detoks yapayım diyorum kendime geleyim sıfırdan baslamaliyim kendimi hazır hissettiğinde devam edicem
evet tahılı ciddi anlamda kaçırdığımı bu sayede fark ettim, öncesinde ne yiyorum ki modundaydım burada birbirimizi düzeltme ve yeni başlayanlara fikir verme açısından yazmak daha kolaylaştırıyor.. üzülme kuzum yavaş yavaş düzeltelim ki kalıcı olsun
kendimi hazır hissettiğimde yeniden deniycem deme asla. hepimizin dönem dönem daha aktif olduğu daha fazla yediği dönemler oluyor ama bu yılmamız için bir neden değil kesinlikle geçen hafta hiç yemediğim kadar yedim ama ben diyetteydim sözde
ben de sabahları yapıp içmelik detoks içeceklerini araştırıyorum. iş üstündeyim henüz
araştırıyorum hurma diyeti varmış 1 haftalık ona merak saldim biraz bilmiyorum ki ne yapsamNasıl detoks yapmayı düşünüyorsun?
Yazdıklarına da katılıyorum.Bende cumadan beri coştum.Geçen haftada iki gün düzgün beslendim,üçüncü gün coştum.
İnstagramda detoks içecekleri ile güzel paylaşımlar var.
hurma diyeti mi çok şekerli değil mi hurma? ara atıştırmalık yada diyet kurabiyelere şeker niyetine kullanmak açısından ideal bencearaştırıyorum hurma diyeti varmış 1 haftalık ona merak saldim biraz bilmiyorum ki ne yapsam