• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Merhaba canim hosgeldin :KK68:
Oncelikle kac kaca uymamiz gerektigini boy ve kilomuz belirliyo bende kitabi yok ama okan arkadaslar sana yardinci olurlar insallah ama bildigim kadariyla yardimci oluyum proteini bi gun 4 yaptin diyelim ertesi gun 2 yapip dengekemis olursun boylece ama surekli 4 olurmu inu bilmiyorum cnm:KK52:

Sebze yemeklerindeki tahilida yarim porsiyon sayman yeterli bence:KK52:

Sevgiler saglikli kilo vermeler :KK36:

Çok teşekkür ederim sevgili Nehir, hoşbuldum :)

Mesajlar arasında denk gelmiştim sanırım, boyum 159 cm kilom 65 dolasıyısla 42323 yapmam gerekiyormuş ama et beni çok zorlayacak. Yumurtayı azaltmaya başladım bakalım alışacak mıyım :)

Yarım porsiyon tahıl hakkı da çok iyiymiş, aydınlatıcı mesajın için teşekkür ederim :) Kilo verdikçe bilgilendirme yapacağım canım bol bol görüşürüz umarım :)

Çok teşekkür ederim sevgili Nehir, hoşbuldum :)

Mesajlar arasında denk gelmiştim sanırım, boyum 159 cm kilom 65 dolasıyısla 42323 yapmam gerekiyormuş ama et beni çok zorlayacak. Yumurtayı azaltmaya başladım bakalım alışacak mıyım :)

Yarım porsiyon tahıl hakkı da çok iyiymiş, aydınlatıcı mesajın için teşekkür ederim :) Kilo verdikçe bilgilendirme yapacağım canım bol bol görüşürüz umarım :)
Rica ederim canim :))
Sende gunluk yediklerini yaz istersen daha motive ediyo insani buraya kimse gelmiyo diye gunlugume yaziyorum bende birkac kisi olursak menu kilo bildirimi yapip birbirimize destek moral veririz insaallah:))

Rica ederim canim :))
Sende gunluk yediklerini yaz istersen daha motive ediyo insani buraya kimse gelmiyo diye gunlugume yaziyorum bende birkac kisi olursak menu kilo bildirimi yapip birbirimize destek moral veririz insaallah:))

Haklısın canım, diyetle ilgili başlıklarda kullanıcıların menülerini ve kilo kayıplarını görmek insanı gerçekten motive ediyor :) ben de bugünden itibaren yazayım en iyisi. Not tutuyordum ama buraya yazmak fikir alışverişinde bulunmamızı sağlar.

Bu arada 6 yıl önce diyetisyene gitmiştim ve bu diyet listesini vermişti, tek farkı sebze hakkımız 8 kaşık ile sınırlıydı. Çiğ sebzeleri saymıyorduk yine. Ve 69 kilodan 54 kiloya düşmüştüm 3,5 ayda. (Boyum 159 cm olmasına rağmen 54 ideal kilom olarak belirlenmişti doktor tarafından.) 2014'te dedemin vefatı sonrası girdiğim depresyona kadar da büyük ölçüde korudum kilomu. Sözün özü gerçekten sağlıklı ve uzun süreçte sıkılmadan yapılabilecek bir diyet.

merhaba kızlarr bende tam olmasad a bu diyeti uygulamay açalışıyorumm

Merhaba masumm, tam olarak uygulayamasan bile şekeri, hamur işini, yağlı gıdaları hayatından çıkardığında doğal olarak zayıflıyorsun zaten. Başarılar dilerim :)

Merhaba masumm, tam olarak uygulayamasan bile şekeri, hamur işini, yağlı gıdaları hayatından çıkardığında doğal olarak zayıflıyorsun zaten. Başarılar dilerim :)

evet aynen öyle kitabı aldım okudum ben
billdigi şeylerdi ama okumakta fayda etti
dolmada yiyorumçorbada içiyorum şimdi vee dengeliyorum

İyi akşamlar kızlar, bugün yediklerimi yazayım.

Sabah;

- Bir bardak süt
- İki etimek (bir tahıl)
- Bir yemek kaşığı lor (bir et)

Öğlen;

- 2 kepçe tarhana çorbası (iki tahıl)
- Bir etimek (yarım tahıl)
- Bir kibrit kuturu peynir (bir et)
- Bir portakal (bir meyve)

Akşam

- Bir tabak brokoli
- Bir tabak kıymalı karnabahar (bir et)
- Bir bardak yoğurt (bir süt)

Toplamda 3,5 tahıl, 3 et, 2 süt ve bir meyve ile tamamladım, bugün başka bir şey yemeyeceğimi düşünüyorum :)

Haklısın canım, diyetle ilgili başlıklarda kullanıcıların menülerini ve kilo kayıplarını görmek insanı gerçekten motive ediyor :) ben de bugünden itibaren yazayım en iyisi. Not tutuyordum ama buraya yazmak fikir alışverişinde bulunmamızı sağlar.

Bu arada 6 yıl önce diyetisyene gitmiştim ve bu diyet listesini vermişti, tek farkı sebze hakkımız 8 kaşık ile sınırlıydı. Çiğ sebzeleri saymıyorduk yine. Ve 69 kilodan 54 kiloya düşmüştüm 3,5 ayda. (Boyum 159 cm olmasına rağmen 54 ideal kilom olarak belirlenmişti doktor tarafından.) 2014'te dedemin vefatı sonrası girdiğim depresyona kadar da büyük ölçüde korudum kilomu. Sözün özü gerçekten sağlıklı ve uzun süreçte sıkılmadan yapılabilecek bir diyet.
Cok guzel zayiflamissin canim masallah azim cok onemli :))
Makesef boyle olumsuz seyler insan bunyesini cok kotu etkiliyo insalkah yine eski fit vucuduna kavusacaksin canim;)
Bende yazin 68 lerdeydim sehir drgistirdim tasinma stresi sonra tatil derken koruyamadim kilomu ama olsun yine vericem inaniyorum buna ve azimliyim gidecek bu kilolar

Bende 5 sene once dyt. Gitmistim liste benziyo gercekten 80 den 65 e dusmustum sonra 2. Bebegime hamilekakdim simdi onlarivermeye ugrasiyorum:)

Buarada sen evlimisin biraz kendindrn bahsetmek istermisin?

merhaba kızlarr bende tam olmasad a bu diyeti uygulamay açalışıyorumm
Bende tam uyamiyorum ama saymak ve buraya yazmak kendimi kontrol etmemi sagliyo onemli olan ne yedigimizin farkina varmak hazir gida islenmis katki maddesi olan gidalari kesince gidiyo kilolar canim:))

İyi akşamlar kızlar, bugün yediklerimi yazayım.

Sabah;

- Bir bardak süt
- İki etimek (bir tahıl)
- Bir yemek kaşığı lor (bir et)

Öğlen;

- 2 kepçe tarhana çorbası (iki tahıl)
- Bir etimek (yarım tahıl)
- Bir kibrit kuturu peynir (bir et)
- Bir portakal (bir meyve)

Akşam

- Bir tabak brokoli
- Bir tabak kıymalı karnabahar (bir et)
- Bir bardak yoğurt (bir süt)

Toplamda 3,5 tahıl, 3 et, 2 süt ve bir meyve ile tamamladım, bugün başka bir şey yemeyeceğimi düşünüyorum :)
Gayet iyi cok guzel menun :)) aynen devammm

Cok guzel zayiflamissin canim masallah azim cok onemli :))
Makesef boyle olumsuz seyler insan bunyesini cok kotu etkiliyo insalkah yine eski fit vucuduna kavusacaksin canim:KK66:
Bende yazin 68 lerdeydim sehir drgistirdim tasinma stresi sonra tatil derken koruyamadim kilomu ama olsun yine vericem inaniyorum buna ve azimliyim gidecek bu kilolar

Bende 5 sene once dyt. Gitmistim liste benziyo gercekten 80 den 65 e dusmustum sonra 2. Bebegime hamilekakdim simdi onlarivermeye ugrasiyorum:)

Buarada sen evlimisin biraz kendindrn bahsetmek istermisin?

Teşekkür ederim Nehircim, sen de çok güzel zayıflamışsın. Bir kere başarmışız neden bir daha zayıflamayalım değil mi :)

Kış aylarında vücudumuz yağ depolamaya daha meyilli oluyor hele bir bahar gelsin daha hızlı zayıflamaya başlarız :) Hem yürüyüş de yapılabilir o zaman, en faydalı spor yürüyüş zayıflama konusunda bana göre.

Bahsedeyim tabii ki canım, 24 yaşındayım bekarım. Okulum bitti iş arıyorum şu sıra. Evde olduğum dönemi değerlendirip fazla kilomdan kurtulayım dedim :)

Allah bağışlasın çocukların kaç yaşında? :)

Gayet iyi cok guzel menun :)) aynen devammm

Teşekkür ederim canım bugün kahvaltıya da iki etimek bir kibrit kutusu peynirle başladım, etimeği tavsiye ederim hem ekmek gibi yedikçe yiyesin gelmiyor hem de iki tanesi bir tahıla eşit nefsini köreltiyor.

Teşekkür ederim Nehircim, sen de çok güzel zayıflamışsın. Bir kere başarmışız neden bir daha zayıflamayalım değil mi :)

Kış aylarında vücudumuz yağ depolamaya daha meyilli oluyor hele bir bahar gelsin daha hızlı zayıflamaya başlarız :) Hem yürüyüş de yapılabilir o zaman, en faydalı spor yürüyüş zayıflama konusunda bana göre.

Bahsedeyim tabii ki canım, 24 yaşındayım bekarım. Okulum bitti iş arıyorum şu sıra. Evde olduğum dönemi değerlendirip fazla kilomdan kurtulayım dedim :)

Teşekkür ederim canım bugün kahvaltıya da iki etimek bir kibrit kutusu peynirle başladım, etimeği tavsiye ederim hem ekmek gibi yedikçe yiyesin gelmiyor hem de iki tanesi bir tahıla eşit nefsini köreltiyor.

Cok iyi yapmissin canim evdeyken yediklerini daha iyi syarlarsin hem :))
Insallah gonlune gore bir is bulursun yakin zamanda
Kizim 11 yasinda
Oglumda 3 yasinda
Etimek bende severim diyet yaparkende kitir kitir guzel olur yemesi bende yicem bundan sonra tesekkurler tavsiyen icin:))

Screenshot_2016-01-14-17-07-39.png

Cok iyi yapmissin canim evdeyken yediklerini daha iyi syarlarsin hem :))
Insallah gonlune gore bir is bulursun yakin zamanda
Kizim 11 yasinda
Oglumda 3 yasinda
Etimek bende severim diyet yaparkende kitir kitir guzel olur yemesi bende yicem bundan sonra tesekkurler tavsiyen icin:))

Teşekkür ederim canım :) Maşaallah evlatlarını büyütmüşsün ne güzel, darısı benim de başıma :)

Rica ederim ne demek, böyle aklıma gelen kolaylık sağlayacak şeyler olursa yazacağım herkes faydalansın :)

Menün çok güzel. Ben sabahları fazla bir şey yiyemiyorum tüm haklar akşama kalınca da ister istemez yükleniyorum :) Bu akşam hamsi yapacağız, kalan iki et hakkıma karşılık 8 hamsi yiyeyim dedim daha azı kesmez beni :) yanında salatayla günü tamamlamaya çalışacağım.

Bugün yediklerim şöyle;

Kahvaltı

- İki etimek
- Bir kibrit kutusu peynir

Öğle

- Bir portakal
- Biraz brokoli

Akşam (işte burada işler bozuluyor :KK42: )

- 12 adet hamsi tava
- Yeşil salata
- Brokoli, turşu

Akşam yemeğinde yağda mısır unuyla kızarmış hamsi yedim ama tek tesellim tahıl ve süt hakkımı kullanmamış olmam.

Teşekkür ederim canım :) Maşaallah evlatlarını büyütmüşsün ne güzel, darısı benim de başıma :)

Rica ederim ne demek, böyle aklıma gelen kolaylık sağlayacak şeyler olursa yazacağım herkes faydalansın :)

Menün çok güzel. Ben sabahları fazla bir şey yiyemiyorum tüm haklar akşama kalınca da ister istemez yükleniyorum :) Bu akşam hamsi yapacağız, kalan iki et hakkıma karşılık 8 hamsi yiyeyim dedim daha azı kesmez beni :) yanında salatayla günü tamamlamaya çalışacağım.
Amin canim Darisi tum bekarlarin ve cocuk isteyrnlerin basina raabbim olmayanlara da versjn insallahh:))
Ben sabah kahvaltjmi kuvertli yapmak zorundayim malum evde bi afacanim var enerfik olmam lazim:))

Bugün yediklerim şöyle;

Kahvaltı

- İki etimek
- Bir kibrit kutusu peynir

Öğle

- Bir portakal
- Biraz brokoli

Akşam (işte burada işler bozuluyor :KK42: )

- 12 adet hamsi tava
- Yeşil salata
- Brokoli, turşu

Akşam yemeğinde yağda mısır unuyla kızarmış hamsi yedim ama tek tesellim tahıl ve süt hakkımı kullanmamış olmam.
Menun gayet iyi bence cok abartmamissin ekmeksiz yemissin dengelemissin:))

Etimek benimde vazhecilmezim
Ekmekli kahvaltı yapcaksam bu etimek oluyor genelde ,

Bugun benim tarti gunum
Gecen hafta 78.800
Bu hafta 77.400
Giden 1.400
Ilk hafta icin biraz az ama olsun hic yoktan iyidir yola devammm:)))

Amin canim Darisi tum bekarlarin ve cocuk isteyrnlerin basina raabbim olmayanlara da versjn insallahh:))
Ben sabah kahvaltjmi kuvertli yapmak zorundayim malum evde bi afacanim var enerfik olmam lazim:))

Amiin canım teşekkür ederim :)

Bugun benim tarti gunum
Gecen hafta 78.800
Bu hafta 77.400
Giden 1.400
Ilk hafta icin biraz az ama olsun hic yoktan iyidir yola devammm:)))

Çok iyi kilo vermişsin canım maşallah :KK5: ben bu hafta o kadar az yememe rağmen tartıda kayıp görünmüyor ama özel günüm başlayacak onun etkisi olabilir :)

Back