- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.581
Hurma yoğurt diyeti değil mi? Bana çeşitlilik lazım yoksa gözüm dönüyor.araştırıyorum hurma diyeti varmış 1 haftalık ona merak saldim biraz bilmiyorum ki ne yapsam
instagramı çözemedim henüzdemek ki bu günü bekliyor muşum, bakayım bi^^
Geçmiş olsun.Eve geldi mi herkese geçiyor.Sana da kolay gelsin.Selam kizlar :))) ailecek grip olduk cok sukur bugun biraz daha iyiyiz :))
Herkesin kandili mubarek olsun :))
Diyetime pek dikkat edemiyorum ama hala 69.5 kilom pazartesi 7 gunluk uyduruk sok diyet yapicam bakalim neler degisicek :)))
Bak bak diyet yapanları ve diyetisyenleri de takip edebiliyorsun.Ben çikolata çok seviyorum.Kendime kuru üzüm,kayısı,ceviz,fındık,kakao,tarçın,çok az kıvam için sütü rondoda karıştırdım.Bir tatlı kaşığı krizimi kesiyor.Hemde bağırsakları iyi çalıştırıyor.İleriki günlerde yulaflı kurabiye deneyeceğim.
Selam kizlar :))) ailecek grip olduk cok sukur bugun biraz daha iyiyiz :))
Herkesin kandili mubarek olsun :))
Diyetime pek dikkat edemiyorum ama hala 69.5 kilom pazartesi 7 gunluk uyduruk sok diyet yapicam bakalim neler degisicek :)))
Olsun arada böyle şeyler oluyor.Bugün telafi edersin inşallah.Dün tatildi hepimiz coştuk.Bugün bende inşallah dikkat edeceğim.dün yediklerim
sabah: yeşillik, domates, salatalık, peynir,7 zeytin, reçel yumurta 2 et/2 yağ/1 meyve
1 bardak bitki çayı
ikindi: bir tabak etli bezelye/ 4-5 kaşık bulgur, salata 1 et/1 tahıl
akşam: bir parça çikolata, 2-3 gofret / 8 tahıl- az mı yoksa fazla mı olur bilemedim açıkçası??
akşam şekersiz çay - türk kahvesi / 2 tahıl
sade soda
11 tahıl/3 et/ 2 yağ/1 meyve
akşam atıştırmalarım olmasaymış idare eder bi yanım olacakmış :/
Doğum günün kutlu olsun.Allah ailen ile her zaman mutlu olmanı nasip etsin canım.Kahvaltim
yumurta peynir / 2 et
5 zeytin / 1 yağ
1 dilim ekmek / 1 tahıl
incir reçeli / 1 meyve
1 kaşık tereyağ / 1 yağ
Öğlen
somon balığı / 1 et
4 kaşık barbunya / 1 tahıl
Akşam ne olur bilemem bugün doğum günüm dikkat etmek için elimden geleni yapicam
amin çok teşekkür ederim canım :)Doğum günün kutlu olsun.Allah ailen ile her zaman mutlu olmanı nasip etsin canım.
Kahvaltim
yumurta peynir / 2 et
5 zeytin / 1 yağ
1 dilim ekmek / 1 tahıl
incir reçeli / 1 meyve
1 kaşık tereyağ / 1 yağ
Öğlen
somon balığı / 1 et
4 kaşık barbunya / 1 tahıl
Akşam ne olur bilemem bugün doğum günüm dikkat etmek için elimden geleni yapicam
madem dün tatildi bugün aynen devam değil mi-)
sabah 8:30
bir dilim ekmeğin yarısı üzerinde beyaz peynir- yeşil elma / 0.5 et- 0,5 tahıl - 1 meyve
saat/10:30 beyaz peynirli yağsız tost /1 tahıl-1 et
saat/14:00 bir tabak yağsız piyaz / 1 tahıl (kuru fasulye tahıl sayılmıyorsa beni düzeltin lütfen)
2 kaşık pilav/1 tahıl
saat/16:00 az şekerli türk kahvesi/1 tahıl
ve şimdi bitki çayımı içiyorum
4.5 tahıl- 1,5 et- 1 meyve
akşam yemeğine tahıl hakkım kalmamış salata, yoğurt, meyve olarak geçiştiririm
Sende hesaplamayı çözdün.Ben irademi kullanamıyorum.Kendime sinir oluyorum.Ama bu hesaplamayı yapmasam benim tahıl 13-14 alıp başını gider.Böyle böyle düzene girecek inşallah.
Birazcık kaçtı çok teşekkür ederim :)akşam pastayı kaçırma sakınMutlu yıllar canım :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?