• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Sabah
iki Bisküvit 1 tahıl

Öğle
Bir dilim ekmek,3 küp şeker 2.5 tahıl
peynir,yumurta 2 et
domates,salatalık
kuşburnu marmelatı 1 meyve

Akşam
Çorba,1 kaşık makarna 1.5 tahıl
Ciğer 1 et
yoğurt 1 süt
roka salatası

5 tahıl,1 süt,3 et,1 meyve

gulfuren gulfuren bir tek sen gelmişsin buraya seni yalnız bıraktığımız için utandım

dün: peynir,domates, salatalık/1et
öğle az şekerli türk kahvesi, yulaf kurabiyesi /2 tahıl,1 meyve
ikindi/ sütlü kahve, yulaf kurabiyesi/1 süt,2 tahıl, 1 meyve
akşam/2 lahmacun, ayran / 1 süt, 4 tahıl, 2 et

gece/ çay yanına yine yulaf kurabiyesi /2 tahıl, 1 meyve
10 tahıl/2süt/3 et/ 3 meyve
yulaf kurabiyesini fazla kaçırmışım ama bir an önce yapmanızı tavsiye ederim çok pratik ve hafif (:

Günaydın kızlar
ben doğum günüm ve hafta sonu misafir dolayısıyla 66.6 ya çıktım :( bugün hurma ve yoğurt detoksuna başladım hafta sonu memleketten misafir gelecek o zamana kadar toparlanmak istiyorum bittiğinde sayarak zayıflamaya devam

gulfuren gulfuren bir tek sen gelmişsin buraya seni yalnız bıraktığımız için utandım

yulaf kurabiyesini fazla kaçırmışım ama bir an önce yapmanızı tavsiye ederim çok pratik ve hafif :-)
yulaf kurabıyesının tarıfını verebılırmısınız

yulaf kurabıyesının tarıfını verebılırmısınız

öncelikle özel bir tarif uygulamadığımız tamamen kendime göre hazırladığımı söylemeliyim.
2 bardak yulaf- eti vitalif i kullandım(rondodan geçirip ufaltabilirsiniz ama ben üşengeç olduğumdan olduğu gibi kullandım)
3 kaşık yoğurt
1 bardak süt
12 adet kuru kayısı (küçük küçük kesilmiş)
1 büyük çay bardağı kuru üzüm (kesilmiş)
1 b.ç.b. kuş üzüm
1 bardak fındık 1 bardak ceviz
2 tatlı kaşığı kadar tarçın
çok sert olmaması ve birbirini tutması için 2 elma rendeledim
eşim sert olsa daha güzel olurdu görüşündeydi ama bunu da löpür löpür yedi (:

tüm malzemeleri bir kapta karıştırdım daha sonra kaşık yardımıyla yağlı kağıt üzerine dizdim
elle de hafif şekil verilebilir bir kıvamı oluyor ama bana böylesi daha kolay geldi. 10-15 dk 170 derece fırında pişiriyorsunuz

umarım beğenirsiniz, afiyet olsun (:

öncelikle özel bir tarif uygulamadığımız tamamen kendime göre hazırladığımı söylemeliyim.
2 bardak yulaf- eti vitalif i kullandım(rondodan geçirip ufaltabilirsiniz ama ben üşengeç olduğumdan olduğu gibi kullandım)
3 kaşık yoğurt
1 bardak süt
1 b.ç.b. kuş üzüm
eşim sert olsa daha güzel olurdu görüşündeydi ama bunu da löpür löpür yedi :-)

tüm malzemeleri bir kapta karıştırdım daha sonra kaşık yardımıyla yağlı kağıt üzerine dizdim
elle de hafif şekil verilebilir bir kıvamı oluyor ama bana böylesi daha kolay geldi. 10-15 dk 170 derece fırında pişiriyorsunuz

umarım beğenirsiniz, afiyet olsun :-)
cok teşekkür ederim zahmet oldu

yulaf kurabiyesini fazla kaçırmışım ama bir an önce yapmanızı tavsiye ederim çok pratik ve hafif :-)

Çok incesin.:KK36: Dün pazardı,havada güzeldi.Böyle düşünmen beni mutlu etti.Tarifini deneyeceğim.

Günaydın kızlar
ben doğum günüm ve hafta sonu misafir dolayısıyla 66.6 ya çıktım :KK43: bugün hurma ve yoğurt detoksuna başladım hafta sonu memleketten misafir gelecek o zamana kadar toparlanmak istiyorum bittiğinde sayarak zayıflamaya devam

Nasıl rahat edeceksen öyle yapmalısın.Şu an bende bir ileri bir geri gidiyorum.İstikrar olmayınca böyle oluyor.Kendi adıma söylüyorum.İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

3 kaşık yoğurt
1 bardak süt
1 b.ç.b. kuş üzüm
eşim sert olsa daha güzel olurdu görüşündeydi ama bunu da löpür löpür yedi :-)

umarım beğenirsiniz, afiyet olsun :-)

Lömmmm,lömmm ,lömmm.Malzemeler de güzel.Afiyett olsun.

sanırım bir sen bir de ben kaldık :/ kimse diyet yapmak istemiyor mu? ben bugünden itibaren başlıyorum tekrardan yazmaya
Hoş geldin ceroni :) Mesajlarına baktım buraya uğramadığını anladım canım.Nasılsın ,bir sıkıntın yok değil mi?Ben de bıraktım.Daha çok yiyesim geliyor.Dengelemeye çalışıyorum.

merhaba canım (: bahar geldi bizi de aldı bi koşuşturmaca (: bu ara temizlikle meşgul oldugumdan gelemedim.

yarın ayran detoksu yapıp diyetime devm etmek istiyorum :/ yılmadan yolumuza devam edelim

pazartesi- salı diye düşünüyorum (= cuma günü kandil ve oruç tutmayı düşündüğüm için hafta başına erteledim..

bugünden itibaren tekrar yazalım mı? yazınca kendimizi daha iyi frenliyor muşuz gibi geliyor?

pazartesi- salı diye düşünüyorum (= cuma günü kandil ve oruç tutmayı düşündüğüm için hafta başına erteledim..

bugünden itibaren tekrar yazalım mı? yazınca kendimizi daha iyi frenliyor muşuz gibi geliyor?

Şu an hiç bir şey yapmıyorum ki :( Allah kabul etsin .Mayıs sonuna kadar oğullarımın iki tane pikniği var.4 tane gezi ve 28 de bana oğlumun öğretmeni ,arkadaşları ve aileleri bana gelecekler.Aradaki boşluklarda da detoks yapayım diye düşünüyorum.En azından dengelerim.Hurma yoğurt detoksuda güzelmiş.

Back