- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Vay arkadas insanlar ne operasyonlar yapiyormusBen 1 cmlik kiymigi cikaramadim
Sirkeden cikardim ayagimi yikadim, simdi yag surdum bekliyorum
Ayak değil sanki yarın ki yemek olSirkeden cikardim ayagimi yikadim, simdi yag surdum bekliyorum
Çok hossunuz bakıyorum da her yolu denemişziniz yağ falan çok güldüm:)Valla sormayin tatil diye gezmeye gittim, orda batti bir tahta kiymigi iste. Nazar degdi nazar
öğren bunları canım çoluk çocuk lazım oluyor kendi işimizi görüyoruz şükür çıktıktan sonra varsa batikon kullan hiç birşey yoksa kolanya dök steril et
yağı surmusken sıkıp iğneyle oynayabilirsiniz aslında :)
Sirkede ne mübarek birşey herşeye faydası varSirkeden cikardim ayagimi yikadim, simdi yag surdum bekliyorum
Korkma canım acimayacakBatikon var dokerim
Canim durun hele bir acele etmeyin belki kendiliginden cikip gidecek oyle alengirli islere girmeden once bir bekleyelim degil mi
Batikon var dokerim
Canim durun hele bir acele etmeyin belki kendiliginden cikip gidecek oyle alengirli islere girmeden once bir bekleyelim degil mi
Batikon var dokerim
Bunca yıldır kiymik çıkartırım bende görmedimYaş 32.
Daha kendi kendine çıkan kıymık görmedim ben
Öyle kıymık mı olur ayol!
aynen ben de görmedimBunca yıldır kiymik çıkartırım bende görmedim
Sirkede ne mübarek birşey herşeye faydası var
ne yaptin cherry cikarabildin mi
Bunca yıldır kiymik çıkartırım bende görmedim
Valla ayagimi basbayagi yumusatti. Ise yaramasaydi hem ayagimi kokuttu hem sirkeyi ziyan ettim diye cok kufur edecektim.
Durun hele acele etmeyin
Tamam bekleyelim o zaman çıkınca haber ver ama bizde rahatliyalimValla ayagimi basbayagi yumusatti. Ise yaramasaydi hem ayagimi kokuttu hem sirkeyi ziyan ettim diye cok kufur edecektim.
Durun hele acele etmeyin
Gözüm kapanıyor oğlum emmek için uyandığında kıymık çıktı paylaşımınızi okurum umarım.meraktan ölcemValla ayagimi basbayagi yumusatti. Ise yaramasaydi hem ayagimi kokuttu hem sirkeyi ziyan ettim diye cok kufur edecektim.
Durun hele acele etmeyin
Gözüm kapanıyor oğlum emmek için uyandığında kıymık çıktı paylaşımınızi okurum umarım.meraktan ölcem
Bildirim görünce çıktı sandımEtmeyin etmeyin cikaririm. Iyice yumusamasini beklicem.
Ay evet yaaa ben de severim.ilk yöntem hep basarilidirEn sevdiğim şey batık olan birşeyi çıkarmak :))) şimdik , kıymık olan yeri iki parmağınla iyice sıkıştırıyorsun ucunu bulmaya çalışıyorsun. Ucunu bulduktan sonra cımbızla kıymığı çekiyorsun.. diğer yöntemde iğne yöntemi.. iğneyi iyice çakmakla kızdırıp kıymık olan yeri karıstırıyorsun ucunu bulmaya çalışıyorsun. Ucunu bulduktan sonra çımbızla çekiyorsun.. kıymığı çektikten sonra yaranın üstüne limon sık mikrobu kırar.. hatta iğneyi de limonlayabilirsin. Ama bu 2. Yöntem mikrop kapmana sebep olabilir.. ilk yöntem için baya uğras kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?