Ayağa batan kıymık nasıl çıkar

öğren bunları canım çoluk çocuk lazım oluyor kendi işimizi görüyoruz şükür çıktıktan sonra varsa batikon kullan hiç birşey yoksa kolanya dök steril et

Batikon var dokerim

yağı surmusken sıkıp iğneyle oynayabilirsiniz aslında :)

Canim durun hele bir acele etmeyin belki kendiliginden cikip gidecek oyle alengirli islere girmeden once bir bekleyelim degil mi

Batikon var dokerim

Canim durun hele bir acele etmeyin belki kendiliginden cikip gidecek oyle alengirli islere girmeden once bir bekleyelim degil mi

Yaş 32.
Daha kendi kendine çıkan kıymık görmedim ben
Öyle kıymık mı olur ayol!

Batikon var dokerim

ben sizden daha fazla heyecan yaptiysam demekki yakin olsa gelip cikarcam yani o derece bekleyemem

Neyse çıkınca heber ver de rahatliyalim bizde
Valla ayagimi basbayagi yumusatti. Ise yaramasaydi hem ayagimi kokuttu hem sirkeyi ziyan ettim diye cok kufur edecektim.

Durun hele acele etmeyin
Tamam bekleyelim o zaman çıkınca haber ver ama bizde rahatliyalim

Valla ayagimi basbayagi yumusatti. Ise yaramasaydi hem ayagimi kokuttu hem sirkeyi ziyan ettim diye cok kufur edecektim.

Durun hele acele etmeyin
Gözüm kapanıyor oğlum emmek için uyandığında kıymık çıktı paylaşımınızi okurum umarım.meraktan ölcem

En sevdiğim şey batık olan birşeyi çıkarmak :))) şimdik , kıymık olan yeri iki parmağınla iyice sıkıştırıyorsun ucunu bulmaya çalışıyorsun. Ucunu bulduktan sonra cımbızla kıymığı çekiyorsun.. diğer yöntemde iğne yöntemi.. iğneyi iyice çakmakla kızdırıp kıymık olan yeri karıstırıyorsun ucunu bulmaya çalışıyorsun. Ucunu bulduktan sonra çımbızla çekiyorsun.. kıymığı çektikten sonra yaranın üstüne limon sık mikrobu kırar.. hatta iğneyi de limonlayabilirsin. Ama bu 2. Yöntem mikrop kapmana sebep olabilir.. ilk yöntem için baya uğras kuzum

Etmeyin etmeyin cikaririm. Iyice yumusamasini beklicem.
Bildirim görünce çıktı sandım
Ay evet yaaa ben de severim.ilk yöntem hep basarilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…