- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
sivilce sıkar gibi iki parmakla genisce kistirin sonra igne ile kenarindan durtun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen oğlumun parmağına batmış kıyamam kalemi tutamadı hemen operasyona aldım çıkardık nasıl rahatladı cocukEvet ben öyle yapıyorum :)
Bir şey olmaz inan, içinde durması daha acı verici oluyor.
Minicik şey deli eder adamı :/
ilk ikisi iş görür o bölgeye sürün azıcık içeri sızarsa zaten ucunu gösterecektir yağın kayganlığından
Geçen oğlumun parmağına batmış kıyamam kalemi tutamadı hemen operasyona aldım çıkardık nasıl rahatladı cocuk![]()
Birgün herkes kiymikla tanışir mutlakaGayet dahiyane bir fikir aklima yatti
Bu benim ilk operasyonum olacak heyecanliyim![]()
Ben eşimden Deniz kestanesi çıkarmıştım operasyonlaBirgün herkes kiymikla tanışir mutlakabu bilgiler lazım
![]()
Zeytinyağı sürüp sarın bekledin sabaha kolayca çıkar bir de enjektör iğnesi kullanırsanız daha kolay olur
Ayak derinizi yumuşatırsanız sonrasında cımbızla vs çıkarmanız daha kolay olur diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.
Ben eşimden Deniz kestanesi çıkarmıştım operasyonla![]()
Birgün herkes kiymikla tanışir mutlakabu bilgiler lazım
![]()
Sen de bendensin desene çok severim böyle işleriBen eşimden Deniz kestanesi çıkarmıştım operasyonla![]()
Ben sadece paskalya tatiline takıldımSevgili forumdaşlar, ayağa batan kıymık nasıl çıkar? Ayağıma kıymık battı ama çok ince ve küçüktü. Tutup hızla çekmek gibi bir salaklık yaptım, bir kısmı çıktı 1 cm kadarı derimin altına yüzeye çok yakın duruyor. Dediğim gibi 1 cm boyunda ve çok ince. Ağrı, sızı, kan, şişme vb yok ama çok sinir bozucu. Nasıl çıkarabilirim? Salı sabahına kadar Paskalya tatili var ve her yer kapalı açık bir eczane bile yok. Sizin anlayacağınız kendim bir şeyler yapmak durumundayım.![]()
Cikmadimi daha yağı bende duymuştum sürdün müVay arkadas insanlar ne operasyonlar yapiyormusBen 1 cmlik kiymigi cikaramadim
Herkese yapamam ev ahalisi ilgi alanımSen de bendensin desene çok severim böyle işleri
Başı sıkışan gelir yetiş bacım diye![]()
Cikmadimi daha yağı bende duymuştum sürdün mü
Vay arkadas insanlar ne operasyonlar yapiyormusBen 1 cmlik kiymigi cikaramadim
Ben sadece paskalya tatiline takıldımKendi kendime diyorum ki aaa tatilmiymiş benim niye haberim yok halbuki burası Türkiye kafam gitti birden özür dilerim.geçmiş olsun çıkar inşallah .