Ayağa batan kıymık nasıl çıkar

Geçen bir videoda bardağı ısıtıp eline batanı çıkardıklarını gördüm sırta yapılan kupa gibi sanırım ısıyla vakumlayıp çıkarıyor deneyebilirsiniz belki

Geçmiş olsun.Bir su bardağına kaynar suyu doldurun ve suyu dökün.Hızlı hareketlerle (buharı kaybolmada) kıymığın olduğu bölgeye bardağı vakumlatır gibi kapatın.Kıymık kendiliğinden yüzeye çıkacak.

Teknoloji ilerlemiş :)) biz hala iğne oymadan bahsediyoruz :)))))

Annem iğne ile yapıyordu. Ben yapamam. Ucı varsa sağlam bir cımbız ile sinsi sinsi yaklaşır. Ayrıca eşime birine ayağımın o kısmını sıktırır ve iyice yukarı itilen ucu itina ile tutar aheste aheste çeker ve gol atmış futbolcular gibi sevinirdim.

Internette okudum ama o oluyor mu cidden? Siz denediniz mi?
Kızlarım öyle yaramazlar ki disarida cayir cimende vs.kıymık batıyor sık sık. Muzla çıkarıyorum hep.
Benim batma durumu olmadi,çocukların hemen cikiyor. Teni yumuşak diye farklılık olur mu bilmiyorum ama.

Yıllar önce kapı silerken fark etmediğim bir noktasından aniden elime baya büyük bir kıymık saplandı.Bir bölümü kırıldı diğer bölümü parmağımın içinde kaldı.Görebiliyordum ama çıkaramıyordum.Teyzem soğanı haşlayıp sarmamı ve bir gün parmağımda sarılı bırakmamı söyledi.Tavsiyesini dinledim ve ertesi günü kıymığın ucu çıkmıştı çekip çıkardım.Bir deneyin isterseniz.işe yarar diye düşünüyorum.

İnternette video görmüştüm. Hani şişe çekme olayı var ya bardakla yapılıyor. O şekilde yapıp kıymıklı yere yapıştırdı kıymık fırt diye çıktı.

Geçmiş olsun. İğneyi yakip hem deriyi hem iğneyi batikonlayip deriyi kaldırırdım ben. Birde yağ krem fln sürün kayganlassin o kendini atar derler. Bazen elime birsey batarsa yağ sürüyorum kendi kendine atıyor ama sizinki derindeymis nasıl etki edeceği bilinmez

Geçen bir videoda bardağı ısıtıp eline batanı çıkardıklarını gördüm sırta yapılan kupa gibi sanırım ısıyla vakumlayıp çıkarıyor deneyebilirsiniz belki
İnternette video görmüştüm. Hani şişe çekme olayı var ya bardakla yapılıyor. O şekilde yapıp kıymıklı yere yapıştırdı kıymık fırt diye çıktı.

Bunu simdi yaptim ama beceremedim sanirsam. Video linki var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…