- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.799
- 698
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Bir ortak nokta dahaGeçmiş olsun kuzu keşke orda olabilseydim böyle operasyonlarda çok iyiyimdir
Çoktandır ne diken ne kıymık battı banaBildirim görünce çıktı sandım
Ay evet yaaa ben de severim.ilk yöntem hep basarilidir
Batsa da çıkarsam :))Çoktandır ne diken ne kıymık battı bana
Muz kabugunu sar bir bezle bağla.
Sabah da acarsin
Geçmiş olsun.Bir su bardağına kaynar suyu doldurun ve suyu dökün.Hızlı hareketlerle (buharı kaybolmada) kıymığın olduğu bölgeye bardağı vakumlatır gibi kapatın.Kıymık kendiliğinden yüzeye çıkacak.Sevgili forumdaşlar, ayağa batan kıymık nasıl çıkar? Ayağıma kıymık battı ama çok ince ve küçüktü. Tutup hızla çekmek gibi bir salaklık yaptım, bir kısmı çıktı 1 cm kadarı derimin altına yüzeye çok yakın duruyor. Dediğim gibi 1 cm boyunda ve çok ince. Ağrı, sızı, kan, şişme vb yok ama çok sinir bozucu. Nasıl çıkarabilirim? Salı sabahına kadar Paskalya tatili var ve her yer kapalı açık bir eczane bile yok. Sizin anlayacağınız kendim bir şeyler yapmak durumundayım.
Teknoloji ilerlemiş :)) biz hala iğne oymadan bahsediyoruz :)))))Geçmiş olsun.Bir su bardağına kaynar suyu doldurun ve suyu dökün.Hızlı hareketlerle (buharı kaybolmada) kıymığın olduğu bölgeye bardağı vakumlatır gibi kapatın.Kıymık kendiliğinden yüzeye çıkacak.
Kızlarım öyle yaramazlar ki disarida cayir cimende vs.kıymık batıyor sık sık. Muzla çıkarıyorum hep.Internette okudum ama o oluyor mu cidden? Siz denediniz mi?
İlk gördüğümde bende şaşırmıştım.İğneyle çıkarma işlerinde çok başarısızımTeknoloji ilerlemiş :)) biz hala iğne oymadan bahsediyoruz :)))))
Geçen bir videoda bardağı ısıtıp eline batanı çıkardıklarını gördüm sırta yapılan kupa gibi sanırım ısıyla vakumlayıp çıkarıyor deneyebilirsiniz belki
Geçmiş olsun.Bir su bardağına kaynar suyu doldurun ve suyu dökün.Hızlı hareketlerle (buharı kaybolmada) kıymığın olduğu bölgeye bardağı vakumlatır gibi kapatın.Kıymık kendiliğinden yüzeye çıkacak.
İnternette video görmüştüm. Hani şişe çekme olayı var ya bardakla yapılıyor. O şekilde yapıp kıymıklı yere yapıştırdı kıymık fırt diye çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?