- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.115
- 598
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Kızlarım öyle yaramazlar ki disarida cayir cimende vs.kıymık batıyor sık sık. Muzla çıkarıyorum hep.
Benim batma durumu olmadi,çocukların hemen cikiyor. Teni yumuşak diye farklılık olur mu bilmiyorum ama.
Yıllar önce kapı silerken fark etmediğim bir noktasından aniden elime baya büyük bir kıymık saplandı.Bir bölümü kırıldı diğer bölümü parmağımın içinde kaldı.Görebiliyordum ama çıkaramıyordum.Teyzem soğanı haşlayıp sarmamı ve bir gün parmağımda sarılı bırakmamı söyledi.Tavsiyesini dinledim ve ertesi günü kıymığın ucu çıkmıştı çekip çıkardım.Bir deneyin isterseniz.işe yarar diye düşünüyorum.
Video aradım ama bulamadım.Çok kolay aslında tekrar mı deneseniz.Vakum olayına dikkat edin.İyce bastırın bardağıki vakum yapabilsin.Kendi deriyi bırakana kadar bırakmayın.Bunu simdi yaptim ama beceremedim sanirsam. Video linki var mi?
Video aradım ama bulamadım.Çok kolay aslında tekrar mı deneseniz.Vakum olayına dikkat edin.İyce bastırın bardağıki vakum yapabilsin.Kendi deriyi bırakana kadar bırakmayın.
Usenmeden 9 sayfayı da okudum çıkmadı mı kıymık diye hala yerinde mi o ya ?Benim bardak genis agizliydi, su bardagiydi. Ben bir cay bardagiyla yapayim en iyisi.
Usenmeden 9 sayfayı da okudum çıkmadı mı kıymık diye hala yerinde mi o ya ?
Yumuşayıp kaybolacak ondan korkuyorum yaYag, sirke evde ne varsa hepsini surdum
Acip bakicam simdi akibeti ne oldu
Miss evde enjektör yok mu gülüm kes ucunu yuvarlak şekilde daya kıymık ın olduğu yere vakumla orayısu bardakla vakumlama olayından daha kolay bence
Çakmakla ateşi birkaç kez gezdirin üzerinde. Bana da bir dr arkadaş söyledi. Ben de işe yaradı. Yarım saat sonra geçti
Hiç olacak senin ayağın bu gidişle muzu sar sabahı yat uyu bari yakmaya neyin kalkma kolonya felan sürduysenSimdi bir deneyeyim
Ama abla sırf bunun sonucu için uyuyamayan kk lılar var yaMiss geçmiş olsun, ucu eline geliyorsa biraz bastırıp cımbızla çekersen çıkar ama sonucu günler sonra öğreneceğiz, ayağa batan kıymığın faturası ban oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?