Ayağa batan kıymık nasıl çıkar

Iyice yumusattim simdi yag surdum

Bu gece ya muz ya sogan artik Muzla basliyorum.

Geçmiş olsun canım .
Ay valla kıymık acısı fenadır ya. Ben genelde o bölgeye yoğunlaşır biraz etrafını falan ovalarım, sonra cımbızla dikkatlice alırım.

Yag, sirke evde ne varsa hepsini surdum

Acip bakicam simdi akibeti ne oldu
Yumuşayıp kaybolacak ondan korkuyorum ya
O değilde bütün yöntemleri öğrenmiş olduk sayende tam bir beyin fırtınası oldu bu konu kk da bence birçok kişi kıymık ın akıbetini merak ediyor ve rüyasında görüyor su anda

Miss evde enjektör yok mu gülüm kes ucunu yuvarlak şekilde daya kıymık ın olduğu yere vakumla orayı su bardakla vakumlama olayından daha kolay bence

Geçmiş olsun MissCherryBlossom geçenlerde kızımın izlediği ilginç videolardan birinde gördüm entresan ama mantıklı geldi .

Sıvı yapıştırıcı Uhu, 404 artık orada ne varsa , kiymikli yere sürüyorsun kuruyunca da cekiyorsun kiymik giriş yönü tersine çek, belli ise. Video da zaten kiymik için çekilmiş bir video .

Cikartabildin mi kız.. benimde beynimde kiymik var bence ve gunden gune büyüyor malum salagim ya biraz saka bi yana sinir bozucu cidden elinle sikmayi denedin mi ben olsam aklim ayagimda gezerdim herhalde. Aciyor mu

Miss geçmiş olsun, ucu eline geliyorsa biraz bastırıp cımbızla çekersen çıkar ama sonucu günler sonra öğreneceğiz, ayağa batan kıymığın faturası ban oldu.

Miss geçmiş olsun, ucu eline geliyorsa biraz bastırıp cımbızla çekersen çıkar ama sonucu günler sonra öğreneceğiz, ayağa batan kıymığın faturası ban oldu.
Ama abla sırf bunun sonucu için uyuyamayan kk lılar var ya oldu mu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…