- 23 Ağustos 2012
- 50.942
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.067
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Ucunu bulunca cımbızla hallederim ben hep iğnenin ucunu yak cikarttigin yere doğru ittirmeye çalış bakalımSevgili forumdaşlar, ayağa batan kıymık nasıl çıkar? Ayağıma kıymık battı ama çok ince ve küçüktü. Tutup hızla çekmek gibi bir salaklık yaptım, bir kısmı çıktı 1 cm kadarı derimin altına yüzeye çok yakın duruyor. Dediğim gibi 1 cm boyunda ve çok ince. Ağrı, sızı, kan, şişme vb yok ama çok sinir bozucu. Nasıl çıkarabilirim? Salı sabahına kadar Paskalya tatili var ve her yer kapalı açık bir eczane bile yok. Sizin anlayacağınız kendim bir şeyler yapmak durumundayım.
Kıymık batan bölgeyi ilk önce yıkayın. Kıymık batan bölgenin üzerine iyice olgunlaşmış bir muzun bir kaç dilimini koyun ve bir bandajla veya yara bandı ile kapatın. Yarım saat bekleyin. Bandaj açın. Muzun içindeki enzimler ciltteki yabancı maddenin çıkmasını kolaylaştıracaktır. Nette görmüştüm
Ucunu bulunca cımbızla hallederim ben hep iğnenin ucunu yak cikarttigin yere doğru ittirmeye çalış bakalım
Geçmiş olsun kuzu keşke orda olabilseydim böyle operasyonlarda çok iyiyimdirEn optimali bu sanirim, cunku cok cok az da olsa bir ucu var.
Geçmiş olsun arkadaşımSevgili forumdaşlar, ayağa batan kıymık nasıl çıkar? Ayağıma kıymık battı ama çok ince ve küçüktü. Tutup hızla çekmek gibi bir salaklık yaptım, bir kısmı çıktı 1 cm kadarı derimin altına yüzeye çok yakın duruyor. Dediğim gibi 1 cm boyunda ve çok ince. Ağrı, sızı, kan, şişme vb yok ama çok sinir bozucu. Nasıl çıkarabilirim? Salı sabahına kadar Paskalya tatili var ve her yer kapalı açık bir eczane bile yok. Sizin anlayacağınız kendim bir şeyler yapmak durumundayım.
İğneyle delmen lazım geçmiş olsun iğneyi steril etmeyi unutma
İğne ile deşerim ben bu durumda son hamleyi cımbızla yaparım :)
Geçmiş olsun..
iki parmaginizla batan yeri sıkın sivilce patlatır gibi. parmaklarinizin arasindayken igneyle ileri geri minik minik hareketler yapın ucuna. o baskiyla cikiyo.
Yağ sür o bölgeye ucu görününce cımbızla çekersin
Nasil yapiliyor kizceler, igneyle ordaki deriyi kaldiriyor muyum
bide tüyo vereyimBu cok mantikli geldi bunu bir yapayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?