Ayağa batan kıymık nasıl çıkar

Gıymık konusunun trend konulara girmesine ayrı şaşırdım:) Yanlış yere konu açıldı diye birine ban atılmasına ayrı

MissCherryBlossom geçmiş olsun öncelikle canım.
Bana batan o kıymıktan parmağımı sıkarak ucu göründüğünde ise cımbızla çekerek kurtulmuştum.Sakin ve soğukkanlı olman gerekir.Kırmadan çıkarmalısın o sinsi şeyi :)
Yeniden batmış kadar oldum umarım kurtulmuşsundur. :/
Daha güzel öneriler var benimki daha çok geçmiş olsun içerikli bir mesaj olarak kalsın burada.
Tekrar geçmiş olsun.❤

Niye ban oldu :/
bdv ye kaynanam dedıkodu yaptı gorumcem laf soyledı dıye konu acınca sorun yok ama canım yanıyor kedım kopegım hasta dıye daha onemlı konular acılınca ban sebebı oluyor
halbukı bdv nın basında ;
''Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun '' yazıyor

suan konu dısı yorum yazmam da ban sebebı aslında ama amme hızmetı sebebıyle meshur cımbız bana ugramaz dıye umıt edıyorum

Eee yani bir suru teknik yazildi cizildi, pratik bilgileri insanlar ogrendi iste fena mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…