slm kızlar bende avusturyadan dım
3 sene önce türkiyeye dönüş yaptık
ailem viyana da yaşıyor
oraları çok özledim 5.haziranda geliyorum inş.
dönüs yapmana cok sevindim canim benimde daha dogrusu esiminde hayali dönmek memlekete ama birikim yapmak zorundayiz benim ailem komple memlekette bi ben varim yalnizim burda akrabalarrimiz hep memlekette
nasil alisabildinmi memlekete esyalari dami tasidiniz bende dönmek istiyorum ama simdi degil biraz anlatirmisin nasil döndün tirlami tasidiniz esyalari
ben buraya 15 yasinda geldim aslinda okuma imkanimda varmis ama kaynanamlarla cok problemim oldu düsünmeye firsatim bile olmadi almancami evde ögrendim iyi kötü bide iki kez amsnin kursunu yaptim amacim meslek kursu ama almancam o kadar gelismedi bekliyorum izinden sonra ise girmem sart yoksa dönemeyiz burdan
cnm burda bir evin olsa yeter inan.çaliştıktan sonra burdada birikim yaparsın.
eğer gerçekten dönmek istiyorsan hiç durma çocukların için dön.
zaten artık oralarda birikim yapmak çok zor.gelir ne kadar çok olursa gıderınde çok oluyo geriye fazla bisey kalmıo.
eşin ordamı büyümüş?orda yetişenler buraya pek sıcak bakmıolar da.
hakkında hayırlısı olsun inş.
katiliyorum sana canim burda birikim yapmak imkansiz hele tek kisi calisinca ayni türkiyedeki gibi iscilik yani anca ailene yetiyo
sen neler yapiyosun türkiyede calisiyomusun cocuklarin varmi[/QUO
slm cnm 29 yaşındayım 1 kızım var 8 yaşında.bizde hala dayı çocuklarıyız eşimle aynen senın gıbı yabancı gıbıydık ben viyanadaydım o tr de.
şuanda istanbulda yaşıyoruz.kayınpederim saolsun evimizi işimizi verdi.kendi isimizde çalışıyoruz.çok rahatım burda her yönden ordakı gibi tüm yük bende deıll.
haziranın 5şinde viyanaya geliyoruz inşllah.3 hafta kalıcaz sonra annemlerle geri döncez.
bbeydam cim viyana ve civarinda aileler icin ve cocuklar icin gezilecek yerler varmi bildigin biyer falan hep evdeyiz gidicek yerler vardir kesin ama biiz bilmiyoruz sekiz yildir böyle yani natur park yada gezmeye gidilebilecek bi yer
bbeydam cim giris ücretleri cok uygunmus icerde oyuncakla ücretlimi bogiparkta