Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

weihnachten yaklasti ya, insanlar tatil telasindan girmiyor olabilirler

Son düzenleme:
mrb kizlar benide araniza alirmisiniz? ben viyana disinda kaliyorum ama viyanaya fazla uzak deilim 20 dakika felan var burayi yeni buldum sizlerle tanismak isterim

Bu Forum cok yavas ilerliyor, aslinda güzel bir paylasim alani olabilirdi. Kizlar nerdesiniz kimsi bisey yazmiyorki kaydirigubbakcemile5

:emir_bebek: Ayyy ne güzel yaaaa... Bende viyanadayim.... 10. Bezirk
Nede güzel bir konu acilmis =)

Ben de 12 deyim, 2 haftaya kadar da dogum yapicam, sen neler yapiyorsun?

mrb kizlar benide araniza alirmisiniz? ben viyana disinda kaliyorum ama viyanaya fazla uzak deilim 20 dakika felan var burayi yeni buldum sizlerle tanismak isterim

buraya yazinca armiza girmis oluyorsun galiba anladigim kadariyla pek kimse yok bu forumda :umursamaz:

ben celdummm tekrar hihih
Poseidon saglicakla al bebisini kucaginaa ... Bende semmelweisste dogum yaptim on ay önce.. cok güzel ve temiz bir hastane cok ilgili hemsire ve doktorlari ! Kadin doktorumda tesadüffen karsilastigim hastanedeki doktorum...

Aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz bu arada :))

selam kizlar bende viyanaya yakin bi yerdeyim bu bölümü daha yeni kesvettim ben alisamadim buralara bunaliyorum cok daha yeni izinden geldim 10 günlük bi izindi

buraya geldigimden beri evdeyim ne kadar bunaltici dimi iki kez amsnin dil kursunu yaptim faydasi oldu tabiki artik yazdan sonra is ariycam bunaldim evde kalmaktan ogluslarimda büyüdü artik

gurbetteki insanlarin problemlerini dertlerini ve yasadigi zorluklari bence kimse anlamiyor aslinda bizlerin hayati cogu insandan daha zor geciyo burda bence burada yabanciyiz türkiyede alamanci iki yerdede zorlaniyoruz zorlandigimiz seyler ailelerimiz izin degil ordaki cevre ortam aklima geldi yaziyim dedim

hayirli cumalar kizlar. neden bu topige fazla giran yok yavas ilerliyo.aslinda bir araya gelip dertlerimizi SIKINTILARIMIZI paylassak cok güzel olur cünkü bizi bizden daha iyi anlayan olmaz burda yabanci ülkede.kizlar günleriniz nasil geciyo hele de calismayanlar icin benim icin cok SIKICI geciyo.
ESMA 64 sen nerde kaliyosun bende viyana disinda kaliyorum evet söyledigine katiliyorum burda yabanci tr yede almanci iki yerdede zorlaniyoruz canim

canim ben wiener neustadt yakininda eggendorfdayim wrneustadta 1 km uzakligi

bende evdeyim ama yazin izin dönüsü is ariycam yoksa kafayi yicem evde 9 yildir evdeyim iki kez ams dil kursu yaptim o kadar yani

kizlar ben bisey sorcam spar da yada billada kuru maya varmi ben bulamadim

cok saol canim kullaniyorum mayali sütü saclarimi uzatiyo sac uzatma topiginde v ar faydali b ence enerjide veriyo

ne demk cnaim bildigim konularda yardimci olmaya calisirim denk geldigimde cekinmeden sorabilirsin

sac uzatma konusuna ben hic bakmadim dur birde ben bakayim opuyorumnanaktan

herkesin mevlid kandilini kutlar dualarinin kabul olmasini dilerim bizleride unutmazsaniz cok tesekkür ederim dualarinizda opuyorumnanaktan

X