Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

bebisi uyuttun forum forum dolasiyorsun degilmi seni seni:1yes2:
Hadi sana iyi gezintiler ben yatmaya gidiyorum:a015:

:teselli: sude naz sana bir tavsiye aç karnına yoğurtun içine limon sık yemeden önce su iç 2 hafta devam sonuç olumlu:1yes2:

Selam simarikk sende mi Avusturya'dansin?

Dalolim evet yaa bir karsilasamadik heee.

Ben 2. Viyana'da oturuyorum arkadaslar. Arada 10'a geliyorum, özellikle kitap almaya Divan Kitabevi'ne.

Bugünde kizimla parka gittik biraz ve suan ögle uykusu cekiyor hanfendi. Bizde görümcemle oturuyoruz.

Msn 'e bazen girmiyorum bilgisayarda kisa duracagim zamanlar falan..

Görüsmek ümidiyle....

:teselli: sude naz sana bir tavsiye aç karnına yoğurtun içine limon sık yemeden önce su iç 2 hafta devam sonuç olumlu:1yes2:

Sevgili simarik tavsiyeni dinleyecegim.Fakat sabah kahvaltidan öncemi yapmam lazim bunu?
Bu arada sendemi avusturyada kaliyorsun

selam anabell bende avusturyadanım ama evlenip istanbula yerleştim şimdi bana sorsanız gurbet avusuryamı yoksa memeleketmi inanınki size cevap veremem annem babam hala orda alışamadım ama nasip işte....

Selam Hande, senin durumda karisik. Ama türkiye gibisi yok yaaa, bence sen oranin tadini cikar. buralarin sadece adi var ama Türkiye'min tadi var:)

Kizlar Ya Kimse Yokmu Baska Avusturya Viyanadan Aaa Bu Kadar Kisimi Var Koskoca Formda

Kizlar bugün ikinci olarak Dalolim'le Msn'de tanistik, birinci sude_naz 'di. Bakalim sirada kim var, haydi gelin msn'e:)

Kizlar Ya Kimse Yokmu Baska Avusturya Viyanadan Aaa Bu Kadar Kisimi Var Koskoca Formda

Dalolim cim bunada sükür hayatim hehehe bunu bulamayanlarda var:1yes2: Bu arada sana özel mesaj gönderdim canim msn adresimi yazdim bi bak istersen
:Roflol:

teşekkür ederim evet biraz karışık ama zamanla alışıyo işte insan evet artık oraların tadı kalmadığı doğru.Bide ailem gelirse daha mutlu olucam:)
Maşallah kızın çok tatlı allah bağışlasın.Çok güldüm bende kızınla:)))

Kizlar voralberg, feldkirch, bregenz tarafindan birileri varmi. Ben aslen isvicrede oturuyorum ama avusturya bana 20 km uzaklikta ve alisverisimi hep dornbirnde yaparim. cünkü orasi daha ucuz. herkese selamlar

ay kizlar baya kaynatmissiniz benim esim isten cikti artik evde ondan pek zaman bulup giremiyorum nete:çok üzgünüm:
kelebekgibi arada bakiyom msnye ama yoksun:çok üzgünüm:

Merhaba Arkadaslar;

Bende Avusturya-Viyana'dayim.Gurbet ellerde yalniz kalmanin sikintisini bende yasadim umarim sizlerle guzel dostluklar kurariz.

gorusmek umuduyla... :1yes2:

kizlar naber nasilsiniz niye kimse gelmiyo bakin izin yaklasmadan bulusalimcogalalimda biran önce

Bitanemce maalesef esler evde olunca öyle yaa, insallah en kisa zamanda is bulur. Erkekleri evde oturtmaya alistirmayalim bence tembellesiyorlar:)
Benim esimde yeni ise basladi cok sükür.

Güz güzeli insallah görüsürüz Msn'de.

Dalolim bencede izin vakitlerinden önce bulusalim. Gerci herkesin izine gitme tarihi ayni mi bilinmez. Bizim bu sene Eylül-Ekim gibi olur sanirim esim ise basladigi icin. Gecen senede Ramazan'da gitmistik cok güzel gecti, hem o aylar havalar cok iyi oluyor asiri sicak olmuyor.

Simdi Msn'i bir acicam bakalim kim var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…