Iyi sahurlar millett,esim 2 bucukta ise gidiyo bende erken sahur yapiyorum, tabi bir haftaligina böyle olacak sonra degisiyo.
Damla sen Bebekkokusundan geliyorsun degilmi? Ben önermistim Damla'ya burayi orada Viyanali az varda, yani Vicdan var Damla, birde bir iki VIyana disindan vardi.
Nurcennet esin grip olupta senin olmaman cok iyi valla ,evde biri olunca herkes olurya genelde, dikkat ettin demekki.
Senin isler nasil gidiyor?
Kizlar dün zor dayandim ilk defa yaa,aksami zor ettim birde disarida dolastik falan yorulmusumda, her yanimda agri vardi grip mi oluca mne dedim. Aksam bir corba ictim iftarda ve tamam,canim hicbisey cekmedi, istah kalmadi dünden beri.Simdi sahurdayim ve gene istahim yok, ne olduki bana pat diye anlamadim..
Cok uykusuzum ondan galiba! Kizim bu siralar acayip cok uyaniyor yaa,ben yat kalk uyudugumda nhicbirsey anlamiyorum
Tam uykum geliyo derken kiz uyaniyo, sonra uykum kaciyo. Kizim olali birkac saat kesintisiz uyuyamadim ben
Keske annem yakin olsaydida bakardi arada uyurdum,kayinvalidemde yaparda calisiyo pek vakti yok iste.
Emmeyi birakinca milletin bebekleri sabaha dek uyuyormus ama bizimki birakali 3 ay oldu hala ayni hatta beter. Doktorda yürüyünce yorulur ve daha iyi uyur demisti ama gene degismedi. Disleri tam ciksin belki düzelir diyorum bakalim, dis cikariyor arkalardanda..
Anne olmanin fedakarligi iste, en zoru uykusuzluk..
Neyse cok yazdim gene,öpt.