Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

kizlar canlar sudecim kelebek gibi neden yorgunsun diye sormusunuz valla kizlar dügün vardi tirolde bütün kiz arkadaslarim vardi bizde salak gibi sabah 5 lere kadar oturuyorduk bide gezdik tiroli valla ondan cok yoruldum.ama uykumu aldim yani depoladim uykuyu simdide cok uyudum diye basim agriyor :dance::dance:neyse cuma günü görüsmek üzere kizlar öpüldünüz byeeeeeeee

Kizlar bulusmaya 24 saat kaldi.Heyecan varmi heyecansırnaşık şey
Ben simdi gidip cuma günkü yapacagim seylerin malzeme listesini cikaracagim.E sonrada alisveris tabiki:dance:
Herkes geliyor degilmiiii.:hooray::dance:
Kizlar yolu bilmeyenler isterseniz 67 tramvayinin duraginda bulusup öyle gidelim.Ben zaten reumanplatz da oturuyorum:Yani yakin bana..

Kizlar yolu bilmeyenler yarin saat 1 bucukta Favorittendeki Büyük DM in önünde(yani 67 tramvayi ile 6 tramvayinin kesistigi noktada) beklesin.Kelebekgibi ve ben orada bulusacagiz.Gelin54 sende gel oraya yolu bilmiyormussun magdem.Hadi yarin görüsürüzzzzza.s.:1hug:

Gelin54 tamam canim.Yarini iple cekiyorum dogrusu.Suanda perdelerimi sonuna kadar siyirdim ve yagmuru izliyorum.Yarin hava 30 derece gösteriyor umarim öyle olur.Kizlar ceydaninda dedigi gibi kirmizi karanfillerimizi takmayi unutmayalim :):):)

kizlar ben simdi un kurabiyesini yapmak icin mutfaga giriyordum.girmeden önce degisiklik varmi diye bir bakayim dedim.havada iyi gözüküyormus. tamamdir bu is insallah..yarin görüsmek dilegiyle....

vicdancim bende kuru pastalarimi yaptim hatta üstünden bir iki tane caldim:):)
Dolmamida sarip pisirdim.Zeytinyagli dolma bir gece dolapta bekleyince daha güzel oluyor diye.Yarin sabahta pogacalarimi yapip geliyorum.Dedigim gibi kisir isini bir baska arkadasimiz yaparsa cok memnun olurum.Zira ben oldukca yoruldum
Ama yapacak kimse olmazsa onuda yaparim sorund degil.

Gelin karanfili gercekmi zannettin ki
Herkes ne renk giyinecek yazsin heheh birde bakmisiz ki bulusmadaki herkes ayni renk
Bende elmali kurabiyemi yaptim, kek yapacagim birde. Kisiri alirdim ama ben hiiic kisir yapmadim desem dogrudur, bilen biri yapsin. Kisirsiz piknik olmuyomu hem hehe

selamin hello kizlar,
nabersiniz beni sorarsaniz bendeji iyim:) kizlar ben yarin gec gelecem kizimin gösterisi var ne ondan ola biliyorum nede sizden ben bitanemceye dedim o cayi getirecek geri kalanida ben getirecem artik nekadar yaparsam kusuruma bakmazsiniz artik sakin ola oralarda kaybolmayin mazallah sizleri kim ariyacak ben olmazsam sizin haliniz yaman haa bide sakin sudenaza guvenmeyin siz kayboldugunuzda o sizi aramaz ohh be kurtuldum derr ciddiyim ha saka felan degil gelin kelebek gibi siz kendinize mukayet olun tekbirinizi alin taktiri allaha birakin :))) kiz sude allahtan online degilsin ehheh bana lafta atamasin unutma son söz dayima benimdir guzelimm

ya bisey sorcam istediginiz özel bisey varmi ben icecek olarak eistee cola vs getircem ama hani suda olsun getir derseniz yazin almaya gitmeden önce burda bakarim ona göre...

ya bise sorcam hadi birbirimizi kacirdik yani bulusamadik gec kaldik yada her neyse napcaz o zaman :)) ben dm önünde siyah bir sirt cantasiyla olcam beni görünce kosun bana dogru :))) olurmu?

Kizlar icimden bir his bugün yagmura yakalanacagiz gibi diyor ama olsun serinleriz hehe
Esimde bana semsiye al,sunu al bunu al diyor durmadan Bu sicak havada islansak ne olur yaa :) Sonra yanlislikla hasta olsam daha bulusmaya gitme der ehehe

evet ceyda ya.hava banada öyle geliyor.niye böyle oldu ya.insallah ögleden sonra iyilesir...
ben simdi miss cawresin kurabiyelerini yapmaya gidiyorum mutfaga.emi miss cawres.bak gel sana yapiyorum ok...
ben mercimek köfftesi düsünüyordum.kisiri ben yapayim.insallah güzel yapabilirim...

valla aldim buz dolabina koydum sogsunlar diye ama gelene kadar icene kadar kaynarsa bilemem yani... sonra demeyin suna bak getire getire su getirmis onuda kaynatmis getirmis ha ona göre :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…