Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Vicdancim senin pek ihtiyacin yok gibi canim güzel bir meslegin var, genelde belirli meslegi olmayan ve ömür boyuda ev hanimi yasamak istemeyenler icin..

Birazcik meraklandiriyorumki kizlar yazsinlar birseyler diye Yoksa yazacaklari yok

ceyda merhaba hosgeldin aramiza sende kendinden biraz bahsetsene???kelebek gibi ev hanimi degilim ama ilgimi cekti nasil olcak bu heleki bu bebeklerle ne yapilabilirki???ß

Bugün posta kutunuza baktiniz mi? Belki sizede birseyler gelmistir.

Üzerinde ögrenim görmek istediginiz bir meslek var mi?

Bende ev hanimi degilim canim ama sevdigim iside yapiyorum sayilmaz! Yani buldugum herhangi bir ise girdim ve simdi Karenz'deyim.

merhaba Sudenaz

Sizlerle ayni ortamlarda bulusmayi bende arzuluyorum ,yalniz yanlislikla kendime bir bölüm acmisim sanirim neyse...

Ben 11. Viyana'dayim tekrar görüsmek umuduyla ,hoscakalin...

Sizleride ekleyeyim mi listeye kizlar?
Biz Mayis'in ilk haftasina bulusmayi planliyoruz, diger basliga bakarsaniz görürsünüz. Hem burasi acilmis ama oradan devam etsek?
Simeranya sende hosgeldin aramiza..

merhaba Kelebek Gibi;

Söylediginde haklisin ama diger bölüme yazimi nasil gecirecegimi bilemiyorum maksadim ayri bir baslik atmak degildi,sadece sizlere katilmakti.Kizin maasallah cok tatli sitene girdim harika resimler cekmissin Allah bagislasin...

Aramiza.yeni.gelen.bütün.arkadaslarim.hosgeldiniz.ne.güzel.katilim.cok.olacak.
desenize.ilk,toplantiya.harikaaaaaa:içelim: :içelim:
kelebekgibi.canim.benim.de.bir.meslegim.yok.,ve.bende.kendimi.gelistirip.
birseyler.yapmak.isterim.ama.nasil.olacakki.bu:uhm: :uhm:

Sude_naz ben mesela her Ausbildung yapma istegimde falan hep bir neden cikti, özellikle maddi yönden pahaliydi gitmek istedigim kurslar. Ayrica bir tane Akademie var orasida 24 yasina kadar aliyor. Ben Grafik Tasarim üzerine bir Ausbildung yapmak istiyorum. Simdi cocugum var belki ama yinede bu hedefim sönmüs degil!
Epeydir bir Berater ariyorum egitim üzerine ve buldum aslinda ama daha gitmemistim. Bugünde postaya Arbeiterkammer (AK)'dan bana bir Einladung geldi. ''Beruf- Baby- Bildung'' yani özellikle Karenz'deki annelere özel bir Fuar varmis. Buradan bu konularda istedigin bilgiyi alabileceksin yani. Bu fuar 15 ve 16 Mayis'ta,saat9-14 arasi.
Ben gitmek istiyorum ve sizlerde ilgi duyuyorsaniz birlikte gideriz diye düsündüm.
Cocuk var diye bence bazi seylerin ucunu birakmayalim!
Kisaca bu sekilde bilgi verdim sizlere ama bana gelen kagitlarda daha ayrintili seylerde yaziyor tabiki.

Kizlar listeyi güncelliyorum ayrica kim ne yapacak yaziyorum yanina ok, ona göre ayri ayri cesit olmus olur.

1- KelebekGibi (2.Viyana)
2- Dalolim (10.Viyana)
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi
5- Yaren (10.Viyana)
6- Vicdan (11.Viyana)
7- Güz_güzeli ( 12.Viyana)
8- Züleyha (.....)
9- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
10. Ela ( 2. Viyana ) = Kek

kelebekgibi.canim.bu.fuar.nerede.peki.birde.bulusmaya.geldiginde.bu.brosürüde.yaninda.getirirmisin.incelerdik.hep.birlikte

elacim.öncelikle.hosgeldin.canim.
simdilik.sadece.tarih.kararlastirildi.gibi.mayisin.ilk.haftasi.olacak.birde.yiyecek.islerini.ayarliyoruz.snede,kek.yapiyorsun.sanirim
harikaa

aramiza hosgeldin ela sende kendinden biraz anlat canim senide taniyalim .bizi tanimak icin gecmis sayfalara bi göz atarsan iyi olur!!!

kelebekgibi.canim.bu.fuar.nerede.peki.birde.bulusmaya.geldiginde.bu.brosürüde.yaninda.getirirmisin.incelerdik.hep.birlikte

Tamam canim getiririm bakariz. Bu Karenz'de olan ve daha önceden calismis olan her bayana gönderildi sanirim Arbeiterkammer'dan. Sizede yakinda gelir belki.

Ela hosgeldin, ben birkac kisiye özel msj atmistim evet, cünkü forumun ilk sayfalarinda yazmissiniz ve kaybolmussunuz:) Ben birkac girdim buraya pek yazilmiyordu derken yavas yavas renk geldi,canlandi. Dahada cogalacagiz insallah:)

Bulusmaya hazirlanin bir hafta kaldi sayilir:) Haftaya haftasonuna dogru kesin tarihi ve yeri belirlememiz gerek!
Yer konusunda Tuna kenarinda güzel yerler var ama bilemiyorum. Donau parka gittiniz mi hic kizlar? Oranin etrafida güzeldi gecende esimle gitmistik kizim gerci daha cok oynayamiyorda , tam cocuklarin oynayacagi yer orasida ama etrafida güzeldi ve temizdi sanki.
Önerilerinizi bekliyorum!!!!

Kizlar listeyi güncelliyorum ayrica kim ne yapacak yaziyorum yanina ok, ona göre ayri ayri cesit olmus olur.

1- KelebekGibi (2.Viyana) = Elmali kurabiye
2- Dalolim (10.Viyana)
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi
5- Yaren (10.Viyana)
6- Vicdan (11.Viyana) = Tiramisu
7- Güz_güzeli ( 12.Viyana)
8- Züleyha (.....)
9- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
10. Ela ( 2. Viyana ) = Kek

günaydin arkadaslar...

kendimi tanitmami istemissiniz.ben vicdan.26 yasindayim,evliyim ve 11aylik bir oglum var.aydinliyim.insallah bulustugumuzda dahada kaynasiriz.güzel dostluklar kurariz.

yer konusunda ben 10.viyanada oberlaadaki wick parkini önermistim ama tuna kenarida güzel galiba..ben tiramisu yapayim demistim ama disarida eriyipde beni rezil etmez insallah.

birde gün kesinmi degilmi daha.cok yeniyim ama bir öneri atsam.cuma yerine persembe olabilirmi....denk gelmeyen olursa yine cumaya alabiliriz...

Ela görüsünce daha ayrintili konusurz evet.
Vicdancim ben tahminen Mayis ilk haftasi cuma demistim ama. PErsembe benim kursum var yaa, carsambada camasir günü. Diger kizlar bize hergün uyar deyince ben cuma diye düsünmüstüm. Senin isin mi var o gün? Cuma olmazsa cumartesiye atabiliriz ama o günde cok kalabalik olur, haftaici gitsek daha iyi gibi.
Bende patates salatasi gibi birsey yapayim mi? Yahut elmali kurabiyeler yapayim..

Bayanlar ben antalyada oturuyorum ama kızım oğlum ve gelinim 10.viyanadalar.kızım öğrenci gelinim çalışıyor.Akşam kızmla gelinimle konuşayım onlarda üye olsunlar kk ye. buluşmaya gelirler ama onlara cumartesi uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…