avukathanım'ın diyet günlüğü:)

bayanlar tünaydın:)
sabah kahvaltım:
1 tane közde kırmızı biber
1 tane közde yeşil biber
bol limonlu bol maydanoz
3 çeşit peynir yedim
büyük domates 1 tane
1 tane salatalık
yarım dilim ekmek (kızarmış ekmekti ama onu bitiremedim bile:S)
yeşil çay içtim bir de:)

veeee 71.1e indimmmm:) gitti o fazlalıklar canlarm:)

bayanlar öğlen yemeğimde yine maydanozlu dereotlu pulbiberli omlet yedim ve ayran içtim yarım dilim ekmek yedim:)
akşam yemeğimde 1 kaşık patlıcan yemeği çeyrek dilim ekmek pulbiberli yoğurt yedim:)

ühüü hiç kimse takip etmez oldu beni üzülürüm ama:(

canım peki inemezsem :'( üfff 2 haftada 3 kilo nerde vereyim ben:(eyvahedigeldismile

sakın böyle düşünme bebişim daha baştan kendini şartlandırmış olursun o zaman kötükedihüsouzmanlar ne diyor haftada 1 kilo vermek normal sen anormal bir kilo vermeyeceksin ki yani haftada 1 yerine 1.5 kilo verip 2 haftada 3 kilo vermiş olacaksın sen buna inan yeter hayatım menülerinde gayet güzel neden olmasın kizemuszemusbence olacakk bak görürsün:lepi:

sakın böyle düşünme bebişim daha baştan kendini şartlandırmış olursun o zaman kötükedihüsouzmanlar ne diyor haftada 1 kilo vermek normal sen anormal bir kilo vermeyeceksin ki yani haftada 1 yerine 1.5 kilo verip 2 haftada 3 kilo vermiş olacaksın sen buna inan yeter hayatım menülerinde gayet güzel neden olmasın kizemuszemusbence olacakk bak görürsün:lepi:

oyhh tatlım inşallah ya yarın bi 70...lı bi kilo görsem çok mutlu olacağım da işte artık kısmet mukadderat kader kelimelerini yerlerini değiştire değiştire kullanmaya başladım:S sanki yapıştı kilolar üstüme:(

oslemkumsal iyi gidiyosun cnm bnm takip etmez olurmuyuz ben bakıyorum devamlı;)

sağol canım ya eleştri gelmeyince unutuldum sandım da ondan:)

bu sabahhhh bi uyandımmmm veeeeeee 70.9 kiloyummm:) 200 gr gittii:)
hemen kahvaltıma geleyim:
yarım dilim kızarmış kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
1 büyük domates
1 salatalık
2 çeşit peynir
yeşil çay:)

arada da kuru kayısı üzüm ve süt düşünüyorum:)

kilo çizelgemi değiştirmeye gidiyorum bayanlarrr öptmm:)

bu sabahhhh bi uyandımmmm veeeeeee 70.9 kiloyummm:) 200 gr gittii:)
hemen kahvaltıma geleyim:
yarım dilim kızarmış kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
1 büyük domates
1 salatalık
2 çeşit peynir
yeşil çay:)

arada da kuru kayısı üzüm ve süt düşünüyorum:)

kilo çizelgemi değiştirmeye gidiyorum bayanlarrr öptmm:)

ay tatlım harikasın çok sevindimmmm:teytey:a.s.maşallah sana hemen nazar boncuğumu takayım şuraya:nazar:900 gram daha gidince 69ları göreceksinn harikasın hayatım sakın azmini kaybetme aynen böyle devam et ayın 16sına düşündüğün kilonun bile altında girebilirsin bencezemuszemuskahvaltıda süperr pazar günü bende aynen bu menüyü düşünüyordum canım benimopuyorumnanaktan

kızlar dün akşam ve öğlen yemeğim aynı anda oldu 6 tane inegöl köfte 2 kaşık bulgur pilavı mercime çorbası ve salata yedim yağsız hepsi. saat 4 gibi.
bugün sabah dışardaydım ondan yarım sandviç ekmeğine yağsız kaşarlı tost.
ara:süt+kuru meyve
2.ara:1 dolu avuç beyaz leblebi
öğlen: pulbiberli yoğurt yağsız ıspanak ve limonlu maydanoz
akşam:annem fırında patates yapmış 4 tane falan yeedim yani yarım orta boy patates eder :oklava:
karnıyarık ama baayaa bi küçük boy avuç içi kadardı. ama annem patlıcanları kızartmamıştı közde yaptı ve yağ da koymadı(hep destek tam destek anlayışı hakim evde:D)
gün boyu:2.5 3 litre su içtim.

inşallahh şu kilolar birden gider ya sıkıldım:(

canım inan harika gidiyosun evdekilerin de destek olması çok güzel..bu arada 2 haftada 3 kiloyu bu gidişle çok rahat verirsin..menülerin harika

canlarım dün sınavdan dolayı giremedim ders çalışmam gerekiyordu.
bugünkü menümü yaayım ben:
sabah yarım sandviç ekmeğinde tost yemek zorunda kaldım çünkü tren garında kahvaltı yapmam gerekti:S
arada 1 kutu süt
öğlen yağsız taze fasülye bol pulbiberli yoğurt mercimek çorbası
ara 1 tane kuru kayısılı activia
akşam 3 yemek kaşığı çok az yağlı kepekli makarna(üzerine domates nane karabiber pulbiberdn oluşan yağsız domates sos yaptım :S)
menüm böyle bayanlar:)
hayalcim dün bütün gün ders çalıştım sonra 3 saat yerimden kalkmadan survivor izledim:D ve gece 2 de yattım 5.30da kalktım:(
kelebekcik seni görmek çok güzel inşallah veririm kiloları ayın 12sinde yüzmeye başlıyorum :) vücudum şekillensin diye. yarın tartılıcam güzel haberler vericemsize inşallah öpüyorumm:) beni izlemeye devam edin:D:D:D

canlarım dün sınavdan dolayı giremedim ders çalışmam gerekiyordu.
bugünkü menümü yaayım ben:
sabah yarım sandviç ekmeğinde tost yemek zorunda kaldım çünkü tren garında kahvaltı yapmam gerekti:S
arada 1 kutu süt
öğlen yağsız taze fasülye bol pulbiberli yoğurt mercimek çorbası
ara 1 tane kuru kayısılı activia
akşam 3 yemek kaşığı çok az yağlı kepekli makarna(üzerine domates nane karabiber pulbiberdn oluşan yağsız domates sos yaptım :S)
menüm böyle bayanlar:)
hayalcim dün bütün gün ders çalıştım sonra 3 saat yerimden kalkmadan survivor izledim:D ve gece 2 de yattım 5.30da kalktım:(
kelebekcik seni görmek çok güzel inşallah veririm kiloları ayın 12sinde yüzmeye başlıyorum :) vücudum şekillensin diye. yarın tartılıcam güzel haberler vericemsize inşallah öpüyorumm:) beni izlemeye devam edin:D:D:D

canım benim kolay gelsin opuyorumnanaktanmenün gayet güzel hayatım inşallahhhhhhhhhh yarın çok güzel haberler veririsin bize bebişim merakla bekliyorum şu 6 küsurları bir görürsen senden çok ben sevineceğim valla şekercimopuyorumnanaktan

tatlımm güzel haberlerini bekliyoruz..yüzme çok iyi olucak senin için..6 lı rakamları gördüğünde de önceki ve sonraki fotoğraflarını bekliyorummmopuyorumnanaktanbu arada söylemeden geçemiycem menülerin çok güzel bu işi çözdük artık..kilo da neymiş:dilcikar::1:opuyorumnanaktan

hayalcimmm kelebekcimmmmm 300 gr vermişimmmm:) hayalcim inşallah ben bi göreyim o 6lı rakamları parti vercem:D kelebekcikim teşekkür ediyorum tatlım siz olmasanız gerçekten çok zor olurdu azim verdiniz gerçekten..
yalnızzz ikinizden de bir konuda yardım almam gerekiyor.
şimdi merak ettiğim bir konu var. ben şimdi böyle menülerle kilo verdim diyelim ki 68 oldum. hani sonra 65 olmak istiyorum ya.. e vücut bu menüye alışırsa:S ben bu menüyle heralde bi yerden sonra kilo veremem değil mi:S sonrasında ne yapmam gerekiyor:S nasıl ayarlayacağım menümü? bir de kiloyu korumak için ne yapmalıyım 65 olunca mesela? zaten yediğim şeyler sağlıklı ve normal bi günde her insanın yemesi gereken şeyler pek diyete kaçmıyor. bence ben bunlardan daha önce hiç yemedğim için kilo verdim:D önceden sulu yemek çorba yoğurt bunlar yoktu hayatımda:S ama ya bir süre sonra bunlarla kilo veremezsm diye korkuyorum yardım edin lütfen:(

sabahki menüm:
yarım dilim kızarmış çavdar ekmeği
2 çeşit peynir
1 büyük domates
limonlu maydanoz
yeşil çay:)a.s.opuyorumnanaktan

Merhaba avukathanım, uzun zamandır günlüğünü takip ediyorum. Sıkı takipçinim yani :) Hatta bir süre sonra öyle oldu ki, okuldan geldikten sonra ilk işim, neler yazdığına bakmak oluyor. Ben 81 küsurla başladım. Bu sabah 74,9'u gördüm tartıda. 1 aydır bana bir heves geldi ki sorma. Senin katkın büyük emin ol. İnsanın hiç görmediği kişilerden güç alması çok ilginç; ama böylesi daha güçlü bir etki mi oluyor ne... Yaza düğünüm var. Ben o gelinliği bir kez giyeceğim (inşallah) ve istemediğim bir halde içinde olmak istemedim, istemiyorum. Hedefimi şimdilik 70'te tuttum; ama insan kilo verdikçe hedefini de düşürüyor:) Seni takip etmeye devam edeceğim. Sen kilo verdikçe inan kendim vermiş gibi mutlu oluyorum. Başarılar canım...

Merhaba avukathanım, uzun zamandır günlüğünü takip ediyorum. Sıkı takipçinim yani :) Hatta bir süre sonra öyle oldu ki, okuldan geldikten sonra ilk işim, neler yazdığına bakmak oluyor. Ben 81 küsurla başladım. Bu sabah 74,9'u gördüm tartıda. 1 aydır bana bir heves geldi ki sorma. Senin katkın büyük emin ol. İnsanın hiç görmediği kişilerden güç alması çok ilginç; ama böylesi daha güçlü bir etki mi oluyor ne... Yaza düğünüm var. Ben o gelinliği bir kez giyeceğim (inşallah) ve istemediğim bir halde içinde olmak istemedim, istemiyorum. Hedefimi şimdilik 70'te tuttum; ama insan kilo verdikçe hedefini de düşürüyor:) Seni takip etmeye devam edeceğim. Sen kilo verdikçe inan kendim vermiş gibi mutlu oluyorum. Başarılar canım...

teşekkür ederim tarhanabazlama ben de çok şaşırıyorum kendime inan yüzyüze gördüklerime karşı bile sorumlu hissetmem kendimi burada hayalcim ve kebekcikim beni öyle takip ediyorlar ki kendimi onlara karşı sorumlu hissediyorum ve dikkat ediyorum beslenmeme. eğer kilo vermende katkım olduysa ne mutlu bana:) bu hevesle devam edersen yazın gelini sen olacaksın unutmaaa:) ama sonrasında sakın bırakma diyeti ömür boyu bu düzende devam:) kendine bir diyet günlüğü açmanı şiddetle tavsiye ediyorum bu sayede ben de seni takip edebilirim:) veee son olarak beni izlemeye devam edinnnnn:Dzemuszemus

hemen öğlen yemeğimi yazayım: 1 yumrtadan yapılmış maydanozlu dereotlu pulbiberli yağsız omlet. yarım dilim kepek ekmeği.

ara: 1 tane activia yoğurt. 1 kupa yeşil çay.

akşam da sanırsam yine dünkü gibi makarna yiyeceğim çünkü annem yemek yapamadı bugün işleri vardı benim de yaırn sınavım olduğu için uğraşamayacağım:(

yarın artık 70 olmak istiyorum ya:D 600 gr bir anda gider mi:D ama gidecek gibi geliyor:D

hummm bu aradaaaa 2 tane hanımeller püskürüt yedimmm akannehirsempatiksalakcinni :D ehuhue oklavaları çıkarın bayanlar ben kaçmaya başladım bile:D

hayatım öncelikle hanımeller konusuna değinmek istiyorumkötükedihüso1 paket bisküvi 500 kalori bu da demek oluyorki 2 bisküvi 100 kalori ara sıra tabiki yenebilir yani 1 muz yerine 2 bisküvi ya da 1 yeşil elma+5 erik yerine 2 bisküvi hangisi daha sağlıklı ve yemesi uzun sürüyor sen karar verkaydirigubbakcemile3bende bisküvi ile çay içmeye bayılırım hatta marketlerde en sevdiğim reyon abur cubur reyonudur kaydirigubbakcemile3ara sıra olabilir ama genele yayarsak meyveleri tercih edelim olurmu :lepi:kilo konusuna gelince 68 olduğunda vücudunu şaşırtacağız bunu daha önce ben defalarca denedim % 100 garantili bir yöntem. 2 yolu var
1.) 3,4 gün normalde yediğinden fazla yiyeceksin bebişim yani canın ne istiyorsa ama hemen arkasından diyetine döneceksin metabolizmn şaşıracak ve kaldığı yerden kilo vermeye devam edicek kilo alırım diye korkma bu 3 günde geldiğinden daha hızlı gidiyor

2.) detox gibi elma diyeti gibi normalde yediğinden az yiyeceksin mesela 3 günlük detoxlar var sıvı, katı ne istersen yada elma diyeti hem kısa vadede zararlı olmaz bu da metabolizmayı şaşırtıyor ve diyete döndüğünde aynı hızla kilo vermeye dvam ediyorsun.

bunlar benim deneyerek emin olduğum yöntemler olduğundan yazdım hayatım birkaç arkadaşıma da tavsiye etmiştim şu ana kadar işe yaramayan kişi görmedim sen hele 68lere gel ben sana ne çözümler bulurum daha:lepi:

hayatım öncelikle hanımeller konusuna değinmek istiyorumkötükedihüso1 paket bisküvi 500 kalori bu da demek oluyorki 2 bisküvi 100 kalori ara sıra tabiki yenebilir yani 1 muz yerine 2 bisküvi ya da 1 yeşil elma+5 erik yerine 2 bisküvi hangisi daha sağlıklı ve yemesi uzun sürüyor sen karar verkaydirigubbakcemile3bende bisküvi ile çay içmeye bayılırım hatta marketlerde en sevdiğim reyon abur cubur reyonudur kaydirigubbakcemile3ara sıra olabilir ama genele yayarsak meyveleri tercih edelim olurmu :lepi:kilo konusuna gelince 68 olduğunda vücudunu şaşırtacağız bunu daha önce ben defalarca denedim % 100 garantili bir yöntem. 2 yolu var
1.) 3,4 gün normalde yediğinden fazla yiyeceksin bebişim yani canın ne istiyorsa ama hemen arkasından diyetine döneceksin metabolizmn şaşıracak ve kaldığı yerden kilo vermeye devam edicek kilo alırım diye korkma bu 3 günde geldiğinden daha hızlı gidiyor

2.) detox gibi elma diyeti gibi normalde yediğinden az yiyeceksin mesela 3 günlük detoxlar var sıvı, katı ne istersen yada elma diyeti hem kısa vadede zararlı olmaz bu da metabolizmayı şaşırtıyor ve diyete döndüğünde aynı hızla kilo vermeye dvam ediyorsun.

bunlar benim deneyerek emin olduğum yöntemler olduğundan yazdım hayatım birkaç arkadaşıma da tavsiye etmiştim şu ana kadar işe yaramayan kişi görmedim sen hele 68lere gel ben sana ne çözümler bulurum daha:lepi:

tatlımmmm teşekkür ederim:) ya bisküvi bugün de yedim:D hem de 4 taneeeeeeeeeeeeeeee:D formun çukulata kaplılısıııııındannnn(kaplısı değil kaplılısııııı:D)
sabah ahvaltım:
yine tren garı ve yine yarım sandviç ekmeğine tost
ara:okulda normal süt kaalmamış ben de eti formun çukulata kaplılııısından 2 tane yedim:D
öğlen:ezogelin çorbası ve bol pulbiberli yoğurt
ara:eti formun kalan 2 tanesi:D
akşam yağsız yoğurtlu kabak salatası var evde. bezelye var. ve pilav var. ben de kabaktan yiyeceğim pilav turuncu pilav olacağından 1 kaşık almak istiyorum. bezelye de bir kaşık alırım herhalde:D

hayalcim bu arada sanırım dün 3 saat bugün de 1.5 saatlik uykudan dolayı beynim tatlı krizine girdi vücudum değil:S dün gece 4te yattım 5.30da kalktım hala ayaktayım. ve bu cumaya kadar böyle:S yoksa benim hiç ne tatlı krizim olur ne de tatlı severim:S ama sözzz bi daha yemiceeeem:) bu arada bu sabah 100 gr daha vermişimmmm:)

Back
X