Yani avukat olmadığı kesin. Hukuk bürosu bile olsa korkmayın bir şey olmaz. Hatta siz üstüne gidin .
Inanki normalde hic tarzim degildir ama o lakait bi sekilde konusunca kendimi tutamadim ve hic inanmadm avukat olduguna dolandirici fln sandim . Ztn bisey diyemedim sasirdim gerizekali deyip yuzune kapattim. Snra beni bdaha aradi genc yasinda hapislerde surundurcem vs. Bseyler saydiVay ve avukata bak dokunulmazlığı var heralde. Bi argo kelimeyle seni hapislerdmi surundurcekmis:)) bn olsam bu lafin karslgnda 2 saat gülerdim. O değilde gerçekten haklısın gerizekalı demekle
O avukat değildir, genelde avukatların yanında çalışanlar oluyor özellikle icralar ile ilgilenenler avukatın yerine arıyorlar falan. Onlardan muhtemelen. Mesajı da onlar atmışlardır, direkt büro nereyse adrese gidin avukatın bizzat kendisiyle görüşün. Yaptıklarının hukuka aykırı olduğunu, sahte belgeler düzenlediklerini ve hakaret ettiklerini, şikayet edeceğinizi söyleyin.
Avukat olcagina stand up ci olsaymssn keşke deseydnz:))Inanki normalde hic tarzim degildir ama o lakait bi sekilde konusunca kendimi tutamadim ve hic inanmadm avukat olduguna dolandirici fln sandim . Ztn bisey diyemedim sasirdim gerizekali deyip yuzune kapattim. Snra beni bdaha aradi genc yasinda hapislerde surundurcem vs. Bseyler saydi
:)) icimi rahatlattin. Ama iste avukat oluncaya kim kime gerizekalı dedi diye hapse düşmüş ilahi
Arayan numaradan mı geldi bu mesaj yoksa farklı numaradan mı canımMesajda kucukcekmece bassavciligina sikayette bulunuldu yaziyodu
Sanirim istanbulda büroda. Ben sakaryadayim
Arayan numaradan mı geldi bu mesaj yoksa farklı numaradan mı canım
Anladım canım bişey olmaz takma kafana onun gibi tipler dünya kendi etrafında dönüyo sanıyorlarHerhangi bi numara yazmiyodu. ... hukuk yaziyodu yani isimli
Mesajda kucukcekmece bassavciligina sikayette bulunuldu yaziyodu
Sanirim istanbulda büroda. Ben sakaryadayim
Anladım canım bişey olmaz takma kafana onun gibi tipler dünya kendi etrafında dönüyo sanıyorlar
Hehe anında başvurmuşlar hemen de cep telefonuna mesaj gelmiş görüyor musunuz teknoloji ne kadar gelişmiş.
Şaka bir yana öyle şey olmaz, kendi çaplarında korkutmak istemişler. Bir daha ararlarsa hakaret, telefonunuzu izinsiz alarak rahatsız etme ve devlet adına sahte belge düzenlemekten dolayı şikayet edeceğinizi söyleyin. O eve gönderdikleri ihbarname tarzı şey bile sahte belge düzenlemeye giriyor sanırım. Avukat değilim ama yaptıklarının usülsüz olduğunu biliyorum. Hukuk bilen arkadaşlar da söylemişlerdir eminim, siz zaten babanızın borçlarından sorumlu dahi değilsiniz. Yaptıklarının hiçbir hukuki dayanağı yok gibi geliyor.
hiç bişeycik olmaz siz de yarın arayın konuşmayı da kaydetme ayarı oluyor telefonda. kaydedin bakalım o size saydırınca elinizde kozunuz olsun içiniz rahat ederHerhangi bi numara yazmiyodu. ... hukuk yaziyodu yani isimli
Simdi kagit gelmesini bekliyorum bakalim.ve ayrica babam bu konu uzerinde hic durmuyor bile. Bi kez aradi ne dedin diye anlattim bisey olmaz dedi kapatti ve bidaha hic sormadi noldu diye. Onada cok sinir oldum..
hiç bişeycik olmaz siz de yarın arayın konuşmayı da kaydetme ayarı oluyor telefonda. kaydedin bakalım o size saydırınca elinizde kozunuz olsun içiniz rahat eder
Hiçbir şey olmaz, endişelenmeyin. Dediğim gibi yani dava açıp uğraşsanız bence siz haklı dahi çıkabilirsiniz. Böyle usulsüzlüklerle insanları korkutarak borçları toplamaya çalışıyor bazı hukuk büroları ama siz kesinlikle babanızın borçlarından sorumlu değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?