Avukata hakaret bi bakarmisiniz

O avukat değildir, genelde avukatların yanında çalışanlar oluyor özellikle icralar ile ilgilenenler avukatın yerine arıyorlar falan. Onlardan muhtemelen. Mesajı da onlar atmışlardır, direkt büro nereyse adrese gidin avukatın bizzat kendisiyle görüşün. Yaptıklarının hukuka aykırı olduğunu, sahte belgeler düzenlediklerini ve hakaret ettiklerini, şikayet edeceğinizi söyleyin.

Vay ve avukata bak dokunulmazlığı var heralde. Bi argo kelimeyle seni hapislerdmi surundurcekmis:)) bn olsam bu lafin karslgnda 2 saat gülerdim. O değilde gerçekten haklısın gerizekalı demekle

Yani avukat olmadığı kesin. Hukuk bürosu bile olsa korkmayın bir şey olmaz. Hatta siz üstüne gidin .

En fazla para cezasiyla yirtayim diye dua ediyorum. Internetten sitesinde bile bir suru sikayet var bu hukuk burosu hakkinda. Herkes bu konusmalardan sikayetci. Birine evdeki karina sahip cik g.. dona kadar alicam tarzinda konusmuslar.

Vay ve avukata bak dokunulmazlığı var heralde. Bi argo kelimeyle seni hapislerdmi surundurcekmis:)) bn olsam bu lafin karslgnda 2 saat gülerdim. O değilde gerçekten haklısın gerizekalı demekle
Inanki normalde hic tarzim degildir ama o lakait bi sekilde konusunca kendimi tutamadim ve hic inanmadm avukat olduguna dolandirici fln sandim . Ztn bisey diyemedim sasirdim gerizekali deyip yuzune kapattim. Snra beni bdaha aradi genc yasinda hapislerde surundurcem vs. Bseyler saydi

Mesajda kucukcekmece bassavciligina sikayette bulunuldu yaziyodu
Sanirim istanbulda büroda. Ben sakaryadayim

Avukat olcagina stand up ci olsaymssn keşke deseydnz:))

Mesajda kucukcekmece bassavciligina sikayette bulunuldu yaziyodu
Sanirim istanbulda büroda. Ben sakaryadayim

Hehe anında başvurmuşlar hemen de cep telefonuna mesaj gelmiş görüyor musunuz teknoloji ne kadar gelişmiş.

Şaka bir yana öyle şey olmaz, kendi çaplarında korkutmak istemişler. Bir daha ararlarsa hakaret, telefonunuzu izinsiz alarak rahatsız etme ve devlet adına sahte belge düzenlemekten dolayı şikayet edeceğinizi söyleyin. O eve gönderdikleri ihbarname tarzı şey bile sahte belge düzenlemeye giriyor sanırım. Avukat değilim ama yaptıklarının usülsüz olduğunu biliyorum. Hukuk bilen arkadaşlar da söylemişlerdir eminim, siz zaten babanızın borçlarından sorumlu dahi değilsiniz. Yaptıklarının hiçbir hukuki dayanağı yok gibi geliyor.

Simdi kagit gelmesini bekliyorum bakalim.ve ayrica babam bu konu uzerinde hic durmuyor bile. Bi kez aradi ne dedin diye anlattim bisey olmaz dedi kapatti ve bidaha hic sormadi noldu diye. Onada cok sinir oldum..

Simdi kagit gelmesini bekliyorum bakalim.ve ayrica babam bu konu uzerinde hic durmuyor bile. Bi kez aradi ne dedin diye anlattim bisey olmaz dedi kapatti ve bidaha hic sormadi noldu diye. Onada cok sinir oldum..

Hiçbir şey olmaz, endişelenmeyin. Dediğim gibi yani dava açıp uğraşsanız bence siz haklı dahi çıkabilirsiniz. Böyle usulsüzlüklerle insanları korkutarak borçları toplamaya çalışıyor bazı hukuk büroları ama siz kesinlikle babanızın borçlarından sorumlu değilsiniz.

Benimle ugrasmasinlar da ne yaparsalar yapsinlar inanki. Ben kendi halinde bi insanim yani bosu bosuna beni kac gundur strese soktular. Iyikide buraya yazdim icim birazda olsa rahatladi tesekkur ederim

İçini ferah tut.
Sanırım biri sana takılmış.muhtemelen borcu oldugu mağaza çalışanı , ödeme yapmanız için korkutmuş.
Diğer türlü olsa bile , merak etme hapishanede sürünmezsin.
Uyarı cezası alırsın ve 5 yıl aynı suçu işlememe cezası alırsın mevzu kapanır.
Sanki adam öldürdün ya rahat ol :)

Hiç endişelenmeyin.

Birincisi iletişim bilgilerinizi nereden aldığını sormak en doğal hakkınız. Kişisel verilerinizi her isteyen kafasına göre edinemez ve rızanız dışında kullanamaz. Hatta daha önce verilerinizi işlemiş bir firma ya da kurumdan silmesini talep edebilirsiniz.

İkincisi rızanız olmadan konuşmanızın ses kaydını alamaz. Aldıysa kendisi hukuka aykırı davranmış demektir. Dikkatinizi çekmiştir; banka vs gibi ses kaydı alan yerler görüşme öncesi bunu muhakkak bildirirler.

Üçüncüsü babanızın borcundan dolayı sizi ödemeye zorlayamaz. Arayamaz.

Hakaret etmeniz hoş olmamış tabi. Ama bunu hakareti davranış olarak doğru bulmadığım için diyorum. Yoksa sizi şikayet ettiğini ve mesajın yetkili merciden geldiğini hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…