- 14 Ağustos 2018
- 19.732
- 2
- 74.214
- 598
o ne ya deli midir nedir.allah aşkına ülkede katiller tecavüzcüler elini kolunu sallaya sallaya geziyor bunda hapse kim girecekmiş.yerinizde olsam üşenmez gider savcılığa dilekçe verir şikayet ederdim numarayı.he o arayan numara da şey olabilir benim bir uzak akrabam çalışıyor o işte, hukuk bürosuna (icra) bağlı çalışıyorlar, borcu olan kişiyi sülalesine kadar arayıp tehdit yoluyla sert bir dille para istiyorlar.mesleğin adı ne unuttum ama bu işi yapan avukat değil ona bağlı çalışan kişi.numarasını engelle gitsin , bir daha bu olay için o kurumdan ararlarsa bunun için de savcılığa vericem sizi de aramıyorlar.
Bişy çıkmaz kendisi de bildiği için vermez ztn yoksa bu kadın böyle hergün bisürğ kişiyi aradığına göre herkesle davalık olması lazım ses kaydına bile inanmıyorum bnAy insallah sadece ifadeyle yırtarım. Hapise girme dusuncesi bile korkutuyor beni..
Avukata memura isciye personele hakaret tehditten dolayi bu numara savciliga sikayet edilmistir tarzinda bi hazir mesajdi"Bu numara savcılığa verildi." diye mesaj gelmesi çok saçma değil mi yahu? Hemen ardından böyle bi' mesaj gelmesi , savcılığa telefonla mı başvurmuş n'apmış? İnanma , korkma da.
Ay insallah oyle olur da başım agırmaz ya..Bişy çıkmaz kendisi de bildiği için vermez ztn yoksa bu kadın böyle hergün bisürğ kişiyi aradığına göre herkesle davalık olması lazım ses kaydına bile inanmıyorum bn
Valla böyle bir uygulama varsa da çok saçmaymış.Google dan bir aratın size gelen mesajı.Avukata memura isciye personele hakaret tehditten dolayi bu numara savciliga sikayet edilmistir tarzinda bi hazir mesajdi
Soyledim zaten ses kaydini vericem deyince kendi ses kaydinida ver ama dedim ve bende sizi sikayet edicem nereye gerekiyosa dedim siz benmle bu uslupla konusamazsinz terbiyesizsinz dedim işte cirkef cingene tarznda cumleler kurduBn de bi Üyenin dediği gibi arayıp ses kaydını verin bn sizi savcılığa vereceğim derdim. Beni tehtit edemezsiniz derdim baktım çok zorluyo gerçekten giderdim.
Çingene siye hakaretvari konuşmasını bile suçSoyledim zaten ses kaydini vericem deyince kendi ses kaydinida ver ama dedim ve bende sizi sikayet edicem nereye gerekiyosa dedim siz benmle bu uslupla konusamazsinz terbiyesizsinz dedim işte cirkef cingene tarznda cumleler kurdu
Onların amacı sürekli borçlu yakınlarını aramak tanımıyorum babamla görüşmüyorum deseydiniz keşke ama bilemezdiniz tabi
Gelen mesajda numara yok. ... hukuk diye yaziyor magaza oldugunu sanmiyorum malesefMağazadan biridir o. Sizi korkutmak istemişler.
Evet evet. Bu konusmadan sonra icra msjini butun sulaleye yolamislar ve beni savciliga verdikleri msji . Herkes beni ariyo.
Eşim işi gereği mahkemelere çok giriyor şimdi ilk kez avukatların aradığını duydum onunla mı uğraşacaklar yok öyle bşy diyor
Yani avukat olmadığı kesin. Hukuk bürosu bile olsa korkmayın bir şey olmaz. Hatta siz üstüne gidin .Gelen mesajda numara yok. ... hukuk diye yaziyor magaza oldugunu sanmiyorum malesef
Hic bilmiyorum. Bana nasil ulastilarsa artik öyledir heralde.Sülalenin telefonlarına nasıl ulaşmışlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?