bu cok uzun bi süreç tamam uzar dedimde bu kadarda değil.
bi gariplik var ?
gidip bi sorun derim.
merhabalar,
eşimle 9 yıla varan evliliğimi oynadığı kumarı, yaptığı borçları ve alkolü yüzünden bitirmeye karar verdim, 9 yıldır ne icrası bitti nede borcu bitti bende çalışan biriyim her seferinde ben ödedim şimdi ikiz bebeklerim oldu yine borç batagında karşıma çıkınca bende boşanmak istediğimi söyledim ilk önce kabul etmişti fakat şimdi kesinlikle ayrılmam diyor, asıl benim size soracagım soru ise şimdi bankalardan krediler çekmiş ve tabiiki ödenmemiş iş yerindende çıkarıldı çalışmıyor şimdi bankalardan icraların gelmesi yakındır yaklaşık 2 aydırda ayrı yaşıyoruz bu icralar benim evime gelebilirmi?? yada benim maaşıma onun icraları ile ilgili haciz konup kesintisi yapılabilir mi ?? birde yıllardır ben borçlarını kapattım kendi altınlarımı sattım onun borçları için ki düğünde falanda hiç bir takı falan takılmadı, yanlız mihir senedi yapılmıştı orda yazılı olan eşyalar ve altınlar var onlarıda boşanma sürecinde alabilir miyim ?? hakim bebeklerimi bana verir diye ümit ediyorum ama yinede korkmuyor değilim açıkcassı şimdi ben nasıl bir yol izlemem lazım ne yapmalıyım lütfen yardım edebilirmisiniz ???
malesef haciz sizin evinize gelebilir. çunku henuz boşanma yok. ancak sizin maaşınıza eşinizin borçları sebbeiyle haciz gelmez. ancak siz kabul ederseniz gelir. çoçuklar buyuk ihtimalle sizde kalır. heleki babada boyle kotu alışkanlıklar varken velayet ona verilmez.
boşanmayı istememesi sadece süreyi uzattırır o kadar
çok tşk.ederim cevabınız için ayrı yaşadığımı kanıtlarsam ki lojmanda kalıyoruz burda herkes şahit buna yinede haciz gelebilirmi??
Merhaba, dayımla eşi boşanıyor. Biz bu durumda yengemi haklı görüyoruz. Ancak yengemin bugün çocukların velayetini almak için şöyle bir talebi oldu. Çocukların velayetini eğer anne ve babanın üzerine mal varlığı olmazsa devlet çocuklara el koyuyormuş. iki tarafa da vermiyormuş. Bu nedenle oturdukları evin üzerine yapılmasını istedi. Böyle birşey olabilir mi?
:) öyle şey olur mu hiç. her anne babanın mal varlığı olmak zorunda mı? yengeniz sallamış ama kötü sallamış
biz de öyle düşündük. ama şu açıdan bakarsak daha kötü. yengem çalışmıyo bir geliri yok. bu nedenle velayet ona verilmeyecektir muhtemelen. dayıma verilirse de dayım da çocukları yurda vermeyi planlıyo. ne yapacağımızı bilemedik.
çoçuklar kaç yaşında? zaten nafaka alacaktır yengeniz
yurda vermeyi planlayan bir adama velayet verilmez. yurda vermek isteyen bir adam zaten velayet için uğraşmaz zaten
Yine bir sorum var.
Maaş alacakları konusunda gönderdiğim ihtarnamede yanlış beyanda bulundum. Para miktarını fazla yazdım, niyetim onlara ders vermekti.
Ama ne ben ders verebildim, ne de onlar hakkım olan ücreti ödediler.
Şu an içim hiç rahat değil, pişman oldum. İcra'ya başvuracağım, ama ihtarnamede yazılı olan miktar ile icrada yazacağım miktar aynı olursa içim rahat olmayacak.
Çünkü karşı taraf miktara itiraz edebilir, değil mi?
Öyle olursa da bu iş uzar, diye düşünüyorum. Doğru mu?
Lütfen fikir verin, ne yapabilirim.
Merhaba avukat arkadaşlara benim de bir sorum var
iş yerimizdeki kameraları onarttırdık bu önemli bişey kameraqlara bişey dmeıyorum
fakat iş veren beyfendi hazretleri hepimizin ağzından çıkan alfı duymak için odaya mikrofon taktırıyor
bu yasal birşey değil bildiğim kadarıyla bu konuda bir konuşma yapıp rahatsızlıgımı dile getiricem fakat aksi olur da
vazgecmezse hakkımı naısl savunabilirim ?
senin patron hasta galiba :)) ne iş yapıyorsunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?