benimde bir sorum olucak eşimle boşandık ve oturduğumuz evin tamamını benim üzerime geçirmek istiyoruz. Olaki evi benim üzerime yaptıktan sonra tekrar evlenirsek onun ev üzerinde hakkı olurmu ticaretle uğraşıyor işle ilgili icralık bir sorun olduğunda evi benden alabilirlermi?
Hakkında şikayette bulundğum kişilere tebliğ gidip gitmediğini yada soruşturmanın ne aşamada olduğunu öğrenebilir miyim ?
Nasıl ?
Bi arkadasim guzellik merkezine gitmis 5 aylik cilt bakimina 500 tlyi 10 a bolup senet yapmislar hic yararlanmamis ama esinin baska sehre tayini cikti gitmeleri gerekiyor hic bakim yaptirmamis senetleri geri alabilirmi yasal olarak ne yapabilir??
bir sorum olucaktı cevaplarsanız çok sevinicem.Annemin büyükleri tarafından bir ev miras kaldı.Fakat mirası paylaşacak olan akrabalarımızla uzun yıllardır görüşmediğimiz için evi satma onayı alma konusunda onlara ulaşamıyoruz.Nasıl bir yol izlemeliyiz telefon numaraları falanda yok nerdeler bilmiyoruz.Böyle bir durumda ne yapmalıyız evi satmak için.Teşekkür ederim
notere gidip senetlerin kendisine iadesini içeren bir ihbar mektubu çeksin.
Cok tesekkurler..sorun bu sekilde kesin cozulur dimi?
bu durumda izale-i şuyu ( ortaklığın giderilmesi) davası açılır ve sonunda Mahkeme evi satar ve tarafların paylarına göre dağıtır. yalnız bu davalar biraz uzun sürüyo bilginize
elinizde Savcılık hazırlık numarası vardır. Savcılığa gidip o numarayı verdiğinizde yardımcı olacaklardır
peki mahkeme mi belirliyor evi satacağı fiyatı cevabınız için çok teşekkür ederim avukat hanım sağolun
Elimde hiçbir numara falan yok benim,karakolda şikayette bulundum fakat hiçbişey vermediler
allah allah avukat olanlar kımse yok mu bızlere cevap verebılecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?