selamlar bosanma davasında cocuga bağlanacak nafaka neye gore karar verılıyor ? mesela esım su anda 1700 maas alıyor ek işler de yapıyor ınternetten satıslar fılan anlasmalı bosanacaz ama ben cocuk ıcın ne kadar nafaka ısteyebılırım ?kanunlara gore ne kadar ıstemem gerek ? teskkurler ayrıca adlı tatıl ne zaman baslıyor?
Kimse soruma Cvp vermemiş haklı oldugum davayı kaybedipte sicilime işlerse çok üzülürüm....0nlarin hiçbir delilleri yok sadece camdan gören kadın şahitlik yapacak avukatım davayı kazanırsın iftira oldugu belli diyor ama avukatımda çok ilgilenmiyor konuyla sizce kazabilirmiyim ben adım kadar eminim carpmadigima çarpmış olsaydım karakolda kabul ederdim sucumu zaten polis dosyayı mahkemeye gönderdi sizce kendimi en iyi nasil savunabilirim polis hiçbir sekilde bizi karsı karşıya getirmedi ne şikayet edeni gösterdi nede arabayı sadece ifadeleri okudu ayrıntıları avukatımdan öğrendik ogünde sok üstüne sok yasadım ifadeler biraz değiştirilmiş gibiydi tarihlerde ilk mahkeme ertelendi tercüman istediğinden dolayı zaten mahkemedede onlarla karsı karşıya gelmiyoruz açıkcası ben tartıştığım kisi şikayet etti diye düşündüm çünkü arabamı arkadan bloke etmişti seni şikayet edecem dedim polise o kisi diye düşünürken başka biri pencereden bakan kadın şikayet etmiş tahminimce bu kadın onun tanıdığı avukat arabanın nasil darp edildiği yerleri anlattı okadar mesafede o arabayı benim o hale getirmem imkansız birde kadın cocuklarida yanında vardı demiş ama o gün benim cocuklarım yoktu yanımda çünkü kucuk oğlum hastaydi birgun önce Dr götürmüştüm şimdi mahkemeye gideceğim gün internetten bizim mahallenin parkinginin fotosunu çıkartacam durduğum yer arkadaki arabanın nasil bloke ettigini bu mesafede o arabanın bu sekilde ezilmeyecegini gittiğim acilde oğlumun hastaneye giriş kağıdını annemden yazılı imzalı kağıt Ogün annemin cocuklarıma baktığını kendimle goturmedigimi kanıtlamak icin delil olarak goturecem sizce bu mahkemeyi kazanma şansım nekadardir?????yada kendimi en iyi nasil savunabilirim ??????uzun oldu affedersiniz cvplarsanizda çok sevinirim
canım vergi borcundan dolayı hapise girmezsiniz rahat ol
vergi dairesi zaten evlere haciz göndermiyor gönderse bile 47.000 tl lik borç için ev haczi göndermez. banka hesaplarınızda para var ise hemen bloke ediyo parayı, gayrımenkulunuz var ise aracınız var ise direk satışa çıkarıyo zaten
Babam emekli olduktan sonra memleketine yerleşti annem ise sağlık problemlerinden dolayı istanbulda ikamet ettikleri tapusu babamın üzerine olan evde hala yaşıyor ve 2 yıldırda babamın yanına gidemiyor kalp ve romatizma hastası olduğu için sürekli tedavi görüyor . Babam ise anneme kızdığı için evi çocuk esirgeme kurumuna bağışlamış Allah korusun babam ölürse annemin elinden evi alabilirlermi lütfen konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Avukat arkadaşar acil olarak bilgi verebilirse ben de buna göre hareket etmek istiyorum anne ve babamın 3.davası görülecek boşanma bundan sonra da sanırım mal paylaşımı olacak bundan önce anneme ait olan (tapusu dahil ) evi üzerime almak istedim fakat babam tedbir koydurmuş yapamadık.
mahkemede şahit olarak dinlendik ve ekim ayına ertelendi bu arada da iki tarafında adli pskolog tarafından incelenmesi uygun görüldü...fakat bu arada ben iki tarafla da anlaşma yoluna gitmeye çalışsamda olmadı şimdi ben de oturduğum ev yüzünden madur durumda kaldım her ikisine de ne kadar üzücü de olsa akli dengeleri yeterli değildir davası açmak istiyorum bunu yapmam ne şekilde olabilir ? yetkileri annem bana vermiş olsa evi satmamız mümkünmüdür ?
Avukat arkadaşlar tatile mi girdiniz :26:
Mahkeme tapuya tedbir koymus, mahkeme tedbiri kaldırmadan kimse o tapu ile ilgili islem yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?