7 sene önce 2. evliliğimi yaptım.şu anda 15 yaşında ilk eşimden olan bir kızım var.kızım benimle birlikte yaşıyor.şimdiki eşimi çok seviyor ve ona evlendiğimiz andan itibaren baba diyor.birlikte çok güzel vakit geçiriyorlar.hem baba sevgisini hemde baba otoritesine kızıma çok iyi yaşatıyor.bizde büyük bir aşkla evlendik.maddi manevi birçok zorluk yaşadık ve yedi seneye ulaştık.herşey çok güzeldi hiç bir sorunumuz yok gibiydi.ama ben belki yaşadığımız güçlüklerden dolayı biraz yorulmuş ve bunalmış eşimi ihmal etmiş olabilirim.bilemiyorum çalışan kadın almak gerçekten zor.ama eşim bana sağolsun herkonuda yardımcı olur.bunuda inkar edemem.neyse konunun özüne gelirsek :
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde çok güzel bir hediye aldım
(( eşimden değil tabikide sevgilisinden
(
telefonum bilmediğim bir numara tarafından arandı ve eşimle ilgili bilgi istedi kimsiniz diye sorduğumda sen kimsin dedi ben eşiyim dedim,bende 2 yıldır birlikte olduğu kadınım dedi.şok olmuştum yıkıldım tabiiii
(
hemen eşimi aradım eve gel dedim ikiletmedi bile işyeri baya uzak olmasına rağmen hemen eve geldi..bir hata yaptım ben dedi.2 yıl süren bir hata.birde işin maddi boyutu var.biraz borcumuz vardı kadın eşime bir miktar para vermiş.ancak eşim bu parayı taksitler halinde ödüyormuş.eşim artık bu ilişkiyi bitirmek isteyincede kadın benim numaramı bulmuş.ancak eşimi bekar olarak biliyormuş.bu kısmında hala soru işaretleri var ama neyse.
ben günlerce düşündükten sonra eşime madem burada mutsuzsun artık beni sevmiyorsun git dedim.yalvarıp yakardı bende seni affetmiyorum ama bir şans daha veriyorum.şansını iyi kullan deyip bu konuyla ilgili sorularımı ona sorup cevaplarımı aldıktan sonra bu konuyu birdaha açmadım.daha doğrusu açmayacaktım
ancak facebookta birlikte çekildikleri resimleri paylaştı sustum bana mesajlar atmaya başladı sustum.ama enson face bookta bir şarkı paylaşıp altınada'' gittikçe maymunlaşan aptal onursuz gurusuz kadınlara gelsin ona boynuzlarıyla mutluluklar diliyorum''diye yazınca iş çığırından çıktı kendime hakim olamadım ve ona faceden bir mesaj attım ve hayatımda ilk defa bu denli çirkin kelimeler kullandım biliyorum yapmamam gerekirdi ama yaptım işte attığım mesaj :
benimle neden uğraşıyorsun ki anlamadım.amacın ne senin.bunu yapmakla karın ne olacak zannediyorsun.sen kimsin dış kapının dış mandalı.yuvasını tercih etti işte sana bumu dokunuyor.o benim resmi nikahlı kocam.sen???böyle devam ederse bu işin sonu boka saracak.ve kaybeden yine sen olacaksın.daha fazla üzülme.kapat artık bu konuyu.10 yılımı verdim ben bu evliliğe.çok emek verdik.biz neler yaşadık neleri birlikte göğüsledik..öyle kolay kolay bitmez.seninle birlikteyken benimle yatmadımı sanıyorsun.azgın bir adam o biz hergece hemde her gece birlikte olduk.sana gelmeden öncede birlikte oluyorduk senden geldikten sonrada.aranızda sadece para mevzusu var onuda halledecek.akşam hesap numaranıda mesaj attın.yeter artık.bir bebeğim olacak bana sardırmayı bırak.sen benim için hiçbirşeysin.kime anlatırsan anlat bu gerçek değişmez.sen kabul etmesende buna uyduracak bir kılıf bulsanda senin bu ilişkideki sıfatın farklı.ben hanımefendiliğimi korudukça sen kaşındın.kusura bakma bunları yazmayı bu denli, çirkinleşmeyi hiç istemezdim ama sen kaşındın.bu son olsun bi daha bana atıfta bulunma.....
Ne bileyim işte böyle yaparsam beni rahat bırakır zannettim.nede olsa bekar biliyordu ama artık evli olduğunu öğrendi diye düşündüm.ama işin aslı öyle değilmiş.bu mesajımdan sonra bana gönderdiği mesajda şöyle olmuştu üstelik.
msjınızı şimdi okudum.benim sizinle bi derdim olmadı hiç ama siz orda nispet yapıp durdunuz öfkeme hakim olamadım .çokta sabrettim.suçsuz olduğumu ve acı çektiğimi biliyodunuz bi bayan olarak saygı beklerdim sizden, orda mutluluk oyunu oynayarak avuttunuz kendinizi.sizinde benim için bi öneminiz yok ama genede insanlık adına sizi rahatlatıyımda yırtınıp durmayın facede.muratla işim olamaz artık yaşamamız gerekiyomuş bunu yaşadık bitti,bu konu kapandı benim için.tek para konusu var buda ödenicek kesinlikle.bu durumuda izah ettim size zaten.para konusuda kapandıktan sonra başka bağım olamaz.
Herşeye yeniden başlamak adına 12 haziranda eşimle birlikte ilk defa tatile çıktık.başbaşa.çok güzel bir tatil geçiriyorduk.ancak kızım yine face bookta tatilde olduğumuzu yazınca ortalık karıştı.aynen hem cep telefonuma hemde faceme gelen mesajlar şöyle:
biz hala görüşüyoruz.çünkü murat benden ayrılmıcanı,ayrılmama izin vermiceni,beni sevmek değiltaptığınısöyledi.son nefesine kadar benimle olucana yemin etti.biz hergün görüşüyoruz,her fırsatta sevişiyoruz.hiçbir kadınla yaşamamış benimle yaşadığını sende dahil.seninle mutlu olmadığını söylüyo,sadece mecburi kocayı oynuyo.demiştin ya şimdi ben sana söylüyorum ister çirkefleşister kendini yırt,ister nikahına sığın.o yüreğin sahibi benim ve hep ben olucam.bana ettiği yeminleri tutucak.tatil yapıyorum diye sevinme eskişehirde biz harika anlar geçirdik,tabi sen bileci falan biliyodun.seninki ziyafet öncesi aperatif(çerez)senin adın bende orospu kaltak.murat gülüp geçiyo ben böle hitap edince ne kadar basite alındığını düşün zaten basitsin yalancı hamilelik cmrts misafir toplamalar falan böle mi uzak tutucaksın bizi .sen avut kendini ayrılmam çünkü kocam yemeğimi yapıyo de.aramızdaki fark bu ben sçok seviyorum derdim gerçekten çok salaksın.....
..
sen tam o......sun
..
ben hiçbir mesaja cevap vermedim.şimdi ben öğrenmek istiyorum benim bu durumda yasal haklarım nelerdir.ayrıca eşim benim adıma kayıtlı bir numara kullanıyor gerçekten artık ona güvenemiyorum ve mesajlaşmaları acaba çıkarttırabilirmiyim.ne olur bana yardımcı olun bir yol gösterin.............