Mrb arkadaşlar
Yaklaşık 6 yıldır özel bir şirkette Muhasebe departmanında çalışıyorum.Yeri geldi ameliyat olan arkadaşın işlerine baktım,yeri geldi çaycı gelmedi işlerine baktım,yeri geldi ofis boy gelmedi dışarı işlerine baktım,Yıllık izne çıkan arkadaşların yerine hep ben baktım.. kısaca muhasebe işlerinin yanında hep bi joker elemanı muamelesi gördüm
Bu durumdan rahatsız olmama rağmen kimsenin umurunda değilim.Yeri geldiğinde çocuk gibi azarlamaları,haksızlık yapmaları,sekreterle aynı maaşı vermeleri (ben 6 yıl o 12 yıldır çalışıyo neymiş 12 yıl kıdemi varmış,sanki ben dün işe başladım)
Kısaca Ne yaptığım işe ne de bana saygıları yok
6 yıllık emeğimi çöpe atmamak için hele de bu vefasız insanlar için çöpe atmamak için bu tür şeylere bi yerde katlanmaya mecbur kalıyorum.
Şimdi sekreter arkadaş doğum iznine ayrılacak.
Patronlar hiçbirşekilde umursamıyorlar,bu kız yokken işleri kim yapacak die düşünmüyorlar,nasılsa burda biri var die sanırım bana güveniyorlar.
Ben tamamen patronların bu tutumlarrından dolayı sekreter arkadaşın görevini raporlu olduğu süre zarfında,üstlenmek istemiyorum.
Zaten yaptığım iş yeterince zaman alıcı ve yorucu.Ayrıca telefonlara bak v.s yapmak istemiyorum (5 adet patron var oldukça yoğun bir şirketiz)
Hukuki olarak yarın öbür gün bu işleride bana yıkarsa işveren, hayır ben bakmak istemiyorum işinize gelmiyorsa beni çıkarın dediğimde haklarımı tamamen verir mi,vermek zorunda mı?
Yapmak istemediğim ekstra bir işi bana yükleyebilir mi?Yapmaya zorunlu bırakır mı?
(ellerinde herhandi bir iş sözleşmesi yok)
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Ne olur bir akıl verin
Şimdide tşkler..
sevgili ecrinminel avukatın icra takibi başlattıysa şimdi sana icra müdürlüğünden bir ödeme emri gelecek.o ödeme emri sana tebliğ edildikten sonraki 7 gün içerisinde itiraz edebilirsin.itiraz iki nedenden ötürü yapılır.borca itiraz imzaya itiraz.şimdi bağlayıcı sözleşmedeki imza senin zaten.geriye borca itiraz kalıyor.borca itiraz edince takip durur.icra mahkemesinde karşı taraf itirazın iptali davası açacak.sen de o davada avukatın kötü niyetli olduğunu elindeki sözleşmeye göre talep ettiği bedelin karşılığı olan işi gerçekleştirmediğini dolayısıyla senin de bu borçtan sorumlu tutulamayacağını ileri sürerek bu takibe itiraz etme ve kötü niyet tazminatı isteme hakkın var(%10) önemli olan sana icra tebligatı geldikten sonraki 7 günlük süreyi kaçırmaman.biraz uzun ve karışık oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir.mrb lar.ilk once bole guzel sıteyı kurdukları ıcın yonetıcı arkadaslara ve yardımcılarına cok tsk ederım.benım bı sorun hatta cok buyuk bı sorunum var.bız eskı esımle aldatma konusu yuzunden ben kendı adıma cekısmelı bı dava acmak ıstedım o aralşar hamıleydım ve pskılojım cok bozuktu.gıtııgımız avukat 500 tl karsılıgı bana bı sozlesme ımzallattı o psıkolojı ıle okumadım.daha sonra ben 500 tl odeme yaptım avukat sadece 1 durusmaya cıktı ve ben odeme yapamayacagım ıcın davadan cekıldımı soledım..sımdı aradan nerdeyse 7 ay gectı avukat elındekı sozlesme karsılıgı bana 5000 tl odemm gerektıgın soluyor ben esımden 25 ınde anlasmalı olarak bosanıyorum ve kızıma ben bakıyorum cok zor durumdayım...bunu avukata anlattım ama ıcra takıbıne verdıgını soledı sadece aylık gelırım 500 ytl m var ve kzıma bıle nerdeyse zor bakıyorum...avukata nededıysem kar etmedı benı resmen bu zor durumumda parayı zorla almaya calısıyor lutfen bana yardımcı olun ne yapabılırım cok zor durumdayım
Merhabalar kızımı ingilizce özel eğitim için dershaneye gönderdim.Ücretlerini ödemede zorlandım, eşim iş değiştirdi,Şu an son taksidim kaldı.Ancak avukata vermişler .Acaba avukat ücretinide benden alırlarmı.Ödemede çok zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
selirhak bu tarz davalarda hakim taraflar arasında anlaşma yoluna gitmeye çalışır öncelikli olarak.o yüzden siz taraflar olarak şuan anlaşamıyorsanız bile duruşma gününde duruşmanıza katılın ve karşı tarafla uzlaşmak istediğinizi hakime belirtin ve duruşmada tutanağa geçirtin.büyük olasılıkla hakim sizi zaten bu durumda uzlaştıracaktır.böylece sizin uzlaşma talebinizle davanızın sonuçlanma süresi de kısalacaktır.eşime tapu iptal davası açıldı.20 ocak duruşma tarihi.biz ne yapalım duruşmaya girip bizim anlaşma yolunda olduğumuzu beyan edelim mi.çünkü görümcemin avukatınıda aradım.eşimin ne olursa hakkı neyse vermek istediğini söyledim.o da arayın anlaşın dedi.dünde aradım bu sefer avukat ararım dedi ve bizi onların avukatı aramadı...Sanırım bizle görüşmek istemiyo...Ama eşim çok üzgün...ve sabaha kadar uyuyamıyo evimde huzurum kalmadı....Kardeşinin mahkemeye vermesi çok ağrına gitti....çünkü benim eşim sürekli kızkardeşine maddi ve manevi hep arka çıktı.bu yapılanı hazmedemedi.ve kardeşini arayıp sana 2 daire vericem benim mahkemelerde ne işim var emine dedi.biz kardeşiz birbirimize herzaman lazımız dedi.Ama kardeş anlamıyo..inanın hergün arıyoruz davayı çek dedik anlayan yok.
m