avea telefonuma 300 tl fatura geldi. ve bu kadar görüşme yapmamın imkanı yok!!
aveayı aradım. bana hıpır denen bi siteden wap aracılığı ile oyun paketi indirmiş olduğum sölendi. ardından orayı aradım. böle bişi yapmadım diye. hayır yapmışsınız dedi. asla böle bişi yok. tel kendi kendine nete girmişmi diyorum ama oda olmaz. aveaya itiraz ettim kabul görmedi.. şimdi yasal olarak işlem yapmak istiyorum itiraz edicem. nası bir yol izlemeliyim acaba. nereye başvurmam gerekir. çok mağdur oldum
şimdiden teşekkürler...
merhabalar bizim bi bankaya aylık 3ooo tl kredi ödememiz var işler çok bozuk olduğundan kredimizi ikincisi yaklaşırken anca ödüyebiliyoruz arıyolar bazen ihbarname cekeriz diye geciktırmeyın diye sonra kredi cekmenizde problem olur diye söylüyolar ama bazı sıkıntılarımız oldu bu şekilde yatırabiliyoruz şunu soracaktım ihbarname cekerlerse hemenmi istiyolar taksidi bi daha hiçmi kredi alamıyoruz hiçbir bankadan bu çektiğimiz esnaf kredisi yani plakada haciz var ödeyene kadar ticari.gec yatırmamız da sorun olurmu banka ne yapıyor bu durmda sagolun şimdiden .
avukat arkadaşlar üstteki mesajıma bi cevap yazarsanız sevinirim bide kara listeye girmek ne demek hiçmi kredi çekemiyoruz o durum olursa
stylish, ilk önce tebligat yapılması gereklidir tebligatı aldıktan sonra ödeme emri çıkar ödeme emrinden önce kesinlikle ve kesinlikle icra takibi yapılamaz vuk göre bu aykırıdır ilk önce teblgat geldiği zaman uyguladığınız yöntem neydi ? borcu kabul ettinizmi yada itiraz dilekçesi filan verdinizmi ??
Canım herhangi bir bankadan kredi çekip ödemediğinde Merkez Bankası aracılığıyla bu durum tüm bankalara bildiriliyor yani sen başka bir bankaya kredi için başvurduğunda ismin kara listelerinde çıkıyor böylelikle banka sana kredi vermeyi reddediyor.Ancak bu durum sürekli değil.5 senenin sonunda ismin kara listeden siliniyor.
tebligat yapıldığı gün kuruma itiraz edildi, kurum itirazı kabul etmedi,
sonra dava süreci başladı, tapu sicil belgesindeki haciz şerhinin tarihi ödeme emrinin bize tebliğ edildiği tarihten 15 gün önceki tarih
Merhabalar, eski üyeler beni hatırlarlar. 16 yaşındaki kızım intihar ederek yaşamına son verdi..Babası ile yaşıyordu.22 Şubat 2006...O tarihten bu yana tedavi gördüm..hastanede 1.5 yıl kaldım..Kendimi bir oğlum var onun için toparladım..Yaşıyorum yani...Kafamda soru işaretleri var..Kızımın adli tıp raporununa nasıl ulaşabilirim..Daha yeni bana verilen günlüğünü okudum benim intikamımı alın yazdığını okudum..Aklım yerinde değil ne demek bu diye çıldırmak üzereyim..Sevgilerimle..