benimde bir sorunum var.
son bir haftadır ,bir bayan tarafından telefonla rahatsız ediliyoruz,her saatte bizi rahatsız ediyor ve kapatıyor,en son biz aradık ve ağza alınmayacak küfürler işittik,
yarın sabah şikeyet dilekçesi vermeyi düşünüyoruz,sorunumuz ne kadar sürede çözülür ve hukuki yaptırımı karşı tarafa ne olur ?
şimdiden teşekkürler.
teşekkür ederim canım.yani bize verilen rahatsızlık dolayısı ilede karşı tarafa pek caydırıcı bir ceza verilecek gibi görünmüyor.
kendi işimizi kendimizmi halletsek ne -tatlicadiarzu-
herkeslere merhabalar benimde bir kac sorum olacakti
ablamla ilgili esiyle sorunlari var esi ablami aldatti
ve bunun yüzünü birsürü olaylar oldu ablama silah dayadi silahini elinden aldilar ama
adamin akli dengesinin bozuk oldugunu düsünüyorum ben önceleri cokkkk iyi bir insandi ama is sitresindenmi bilmiyorum enistemde su anda cok kötü bozukluk oldugunu düsünüyorum
ablam bosansa ne gibi isteklerde bulunabilir ablamda birsey duymus eger o kadinada dava acarsa nafaka ödemesi gerekiyomus buda dogrumu acaba?
yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkür ediyorum a.s. a.s.
Esimle hala nikahlıyım ancak mahkemenın verdigi 1 senelik ayrılık kararı dolalı 10 ay oldu.
O kararda 600ytl aylik yani 1 senelik 7200tl nafaka verdi ancak esim hic birini odemedi.
Calismiyor evde oturuyor calisicak durumda ama tembelliginden calismiyor. Ben calisiyor ve 2 kizimi okutuyorum. Evden cikip annemin evine kızlarımı alarak geri geldim. Bir kızım universitede, biri ortaokulda.. Tüm masraflarını ben tek basima karsiliyorum.. Kısacası eski kesilen nafakayı alabilirmiyiz_? Uzerine dava devam edebilirmi_? O da bende emekliyiz.. Emekli maasindan bir borc oduyor ve borcum var cocuklara para odeyemem diyor.. Hatta ben senden nafaka talep ederim diyor..
Lütfen yardımcı olur maddi manevi 2 yıldır bitmis durumdayim..
Tesekkurler
ACELE ACELE
ÇOK ACİLL ÇOK ÖNEMLİ AVUKATLARDAN ACİL CEVAP :::
1.boşanmayı hakim onayladıktan sonra boşanma ilamını taraflardan biri alırda diğeri almazsa boşanmış sayılmazmıyız?
2.boşanma kararı bozdurulabilir mi?
3.boşanma ilamı ne zaman çıkar?
ÇOK ACİL NE OLURRRRR
bana neden kimse yardimci olmuyo yaaaa :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
Merhaba,benim sorum boşanma üzerine değil,umarım yardımcı olabilirsiniz.7-8 ay bir yerde çalıştım,sigortamı yapacaklarını söylediler.Aylar geçti,sigortam yapılmadı ve yapılmayacağını söyledilerBunun üzerine,iş yerimde dahi internetten iş aramaya başladım.Çalışma ortamımda onlara karşı çok soğukluk ve problemler yaşadım.Ayrıca usülsüzlükte yaptıklarını farkettim.Maliyeye şikayet ettim fakat cevap alamadım.
Birgün beni eve gönderdiler,çok hastaydım.Eve gittim,başımı yastığa tam koydum,aradılar.ışime son verdiklerini,annemle msnde konuştuklarımı okuduklarını söylediler.Çok saçma bir sebepten işsizde kaldım.Paramı almaya gittiğimde annemde yanımda vardı.Patronum resmen kaçmıştı,arayanlara belki gelemem dedi.Çok sinirlendik.Bunun üzerine baldızı karşımıza geçti (beraber çalışıyorlar patronla).2 tane işle alakası olmayan akrabaları koymuşlardı.ızbandut gibi adamlar.annemle ben küçücüğüm zaten
Para falan yok sana Gizem dedi!Yüzünün ifadesi çok iğrençti.Nasıl yok dedim?Masaya doğru eğildi,ellerini masaya vurdu,yok para sana dedi o iğrenç ifadeyle!Masaya yumruğumu koydum,hiddetlenmiştim.Vericeksin hakkımı dedim.Yanımıza doğru geldi,s..tirin gidin burdan dedi.Sen nasıl konuşuyorsun dememe kalmadı,bir tokat attı.Annem şoka girdi kadın.Saçlarımı kavradı,bırakmıyor.Anneme de tekmeler savuruyorÇok fena yüzünü yumrukladım.Adamlarda geldi,bırakmıyorlar bizi.Köşeye sıkıştırmışlar,yapıştık adamlara resmen.Dışardan bir amca yardımımıza koştu ve ordan nasıl çıktım hatırlamıyorum..Çok büyük bir üzüntü yaşadım ve kendime gelemiyorum..Hakkımı aramak istiyorum,yardımcı olabilirmisiniz senağlama
Ablanız boşanma davası açabilir, bu davada kendisine yapılan kötü muamele nedeniyle maddi ve manevi tazminat talep edebilir. Nafaka da isteyebilir. Bunun dışında mallarla ilgili de talepleri söz konusudur.
merhaba arkadaşlar nolur yardım edin bana biri bi akıl versin başım komşumla dertde. ben 9 senelik evliyim 9 senedir üst komşumla problemler yaşıyorum. yaptıklarını kısaca özetlicem 1. banyomdan su akıyor ve yaptırmıyor. 2. gece saat 24.00 den sonra camaşır makinasını calıştırıyor. 3. pencerelerimi acık gördüğünde sigara izmariti kül saç yumakları atıyor. 4. yıkadığı halıyı balkonundan sarkıttırıp suyunu benım balkona süzüyor, halı silkeliyor bütün pislik balkonuma dökülüyor. camaşır asınca kestiği tırnakları atıyor. 2 tane balkonumuz var kücük balkonu kapatım kullanmıyorum o kullansın diye ama yinede uymuyor. ve bana ve aileme ağza alınmicak kelimeler küfürler savuruyor balkonuma tükürüyor. bütün bunlara karşılık şahitlerimde var diğer site sakinleri. ya arkadaşlar dedimya kısaca özetliyorum diye daha neler neler yazsam sayfalar yetmez. ya bişey yapmam lazım yoksa katil olucam samimiyim. nereye başvurmalıyım mahkemeye mi vericem polise mi sölicem yardım edin ......
Arkadaslar;
11/2007 tarihinde itibaren bir şirkette çalışmaktayım.daha öncesindede 11 ay sigortasız olarak aynı şirkette çalışmıştım.08/2008 de bizim şirket ile başak bir şirket sözlü olarak anlaşma yaparak birleşip aynı ofise tasındık.Diğer şirketin patronu ıle bizim patron aralarında sözlü olarak gider paylaşımı yapmışlar ve benım maasımın diğer şirketin ödemesi karırını almışlar.Ben normalde her ayın 1 de maas alırken bu şirket bana her ayın 10 na kadar maasımı vermedı.ayrıca maasım 1000 ytl olup sigortamda asgari ücret uzerınden hep ödendi.ben kendı patronumla anlsırken sadece kendı gorevelrımı yapacaktım.fakat daha sonra muhasebedekı ve sekreter arkadaıs cıkartarak onların gorevlerınıde bana verdıler.1,5 senedır hıc zam yapılmadı ustune ustluk.gecne ay konusmamıza gore zam yapılacaktı.ama yaılmadı.sürekli bahaneler buldular.birde bir sürü işin arasında hemde kendı işim olmaayn işlerin arasında cok sıkıldım ve pazartesi günü işe gidip yıllık ıznımden bır hafta kullanamk istedigimi soyledım.kabul ettıller.izne cıktıgımdan dolayı şirket hatıtmı ofiste bıraktım.sözde kulaklarına benım iş aradıgım gelmıs ve ben izindeyken sigortadan beni çıkarmıslar.bugun ofıse gıttıgımde kendı patronumla konusup yanlış anlaşılmaları düzelttık.öglen bızım patron iş dolayısıyla dısarı cıktı.akşama dogru diğer şirketın patroun benı odasına cagırdı.ve bana hakaret etmeye basladı.ben siz benım patronum degılsınız sızınle tarıtsmayacagım dıyıp odasından cıkarken arkamda hemen ofısı terket,terbiyesiz,defol vb.sözler sarfetti ve üzeirme yürüdü.ofistekı arkadaslar araya girdi .masada duran çantamı kapıya fırlattı.o oyle ypaınce bende elımdekı telefonu ona fırlattım.arkamda bır suru hakaret ettı.gururm o kadar kırıldıkı o kadar kının uzerınde ve haksız yere.lütfen bana yardım edin.acılabılcek ne kadar dava varsa bu adama acmak ıstıyorum.insanların gururunu kırmak ne demek gorsun.ayrıca sigortayada maasım uzerınden yatmayan prımler ıcın suc duyurusunda bulunmak ıstıyorum.nasıl yolalr ızleme gerekıyor nereye badvurmama gerek tam anlamıyla bılemıyorum.biraz uzun oldu ama acıl cevep lütfen..şimdiden tesekkur ederm.