Merhaba benim de bir sorum var, yanıtlarsanız çok memnun olurum.
Yaklaşık 1,5 sene çalıştığım bir iş yeri vardı. 1 sene önce ayrıldım. Çalıştığım süre boyunca sadece 5 ay sigortamı yaptı. Elimde sigortasız dönemlerde çalıştığıma dair belgeler var. (Bunlar orada çıkardığımız dergide künyede yazan ismim.) Şu anda şirketi beni bir dönem sigortasız çalıştırdığı için şikayet edebilir miyiz? Ne yapmam gerekir?
Teşekkürler
benimde bir sorum olucaktı arkadaşlar babam başka bir kadınla 4 senedir birlikte yaşıyor ve anneme bakmıyor benim dügünümde harcaması için anneme emekli maaş kartını verdi ve artık maaş sana dedi annemde geçimini bununla saglıyordu 2 sene önce babam kadının evini yeniden döşemek için kredi çekmiş ve annem 260 ytl para alıyor tam kredi bitti maaşı tam alacak zannederken yine anneme oyun yapıyor kredi çekiyor yine az para geliyor anneme sorum şu anneme bakmadıgı için magdur durumda çünki annem babama karşı nasıl bir davranışta bulunmammız gerek boşanmak istemiyor annem çünki kalp hastası ilaçlarımı alamam diye korkuyor babamın kendine ait iş yeri var birlikte oldugu kadını ve oglunu gül gibi geçindirirken annemi magdur ediyor annembabamın maaşını tam alması için nerye müracat etmeliyiz yardımcı olursanız çok memnun olurum
benimde bir sorum olucaktı arkadaşlar babam başka bir kadınla 4 senedir birlikte yaşıyor ve anneme bakmıyor benim dügünümde harcaması için anneme emekli maaş kartını verdi ve artık maaş sana dedi annemde geçimini bununla saglıyordu 2 sene önce babam kadının evini yeniden döşemek için kredi çekmiş ve annem 260 ytl para alıyor tam kredi bitti maaşı tam alacak zannederken yine anneme oyun yapıyor kredi çekiyor yine az para geliyor anneme sorum şu anneme bakmadıgı için magdur durumda çünki annem babama karşı nasıl bir davranışta bulunmammız gerek boşanmak istemiyor annem çünki kalp hastası ilaçlarımı alamam diye korkuyor babamın kendine ait iş yeri var birlikte oldugu kadını ve oglunu gül gibi geçindirirken annemi magdur ediyor annembabamın maaşını tam alması için nerye müracat etmeliyiz yardımcı olursanız çok memnun olurum
Arkadaşlar benimde bir sorunum var yardımcı olursanız çok memnun olurum.2003 yılında babam tarafından bir alışveriş merkezinden telefon alınmıştı.Ancak maddi durumumuz o zamanalr iyi olmadığı için taksitleri ödeyememiştik.2006 yılında Alışveriş merkezi tarafından ihtarlar geldi sonrada icra kağıdı.Evde olmadığımız birgün icra memurları eve gelmişler kapıyı açtırmışlar borca karşılık buzdolabımızı ve televizyonumuzu almışlar.Eve geldiğimizde şok olmuştuk.Herneyse geçen günlerde bu alışveri,ş merkezi terardan ihtarname gönderdi normal antetli kağıdına yazmış ve göndermiş borcunuz hala devam ediyor hukiki işlermler başlatılacak falan filan diye.Sizlere şunu sormak istiyorum haciz geldiğinde borç sona ermezmi borca karşılık sonuşta eşyaları aldılar.Tekrardan ne parası almak istiyorlar analamdım.Yardımcı olursanız memnun olurum.Yoksa delirmek üzreyim :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
avukat arkadaslar, kız kardesim bosanma asamasında eşi devlet memuru 2 cocugu var. eşinin üzerine bankada paraları ve yine eşinin üzerine araba var. eşi bu aşamada banka hesabını ve arabayı bir akrabasının veya tanıdıgının üzerine geçirip kız kardesimin hakkı olan yarısını vermek istemiyor duydugumuza göre. bu durumda haklarımız nelerdir ve ne yapabiliriz.yani bosanma süreci öncesi veya esnasında bu işlemi yaptıgını ispat edersek alabilirmiyiz hakkını. yada bunu nasıl yapabiliriz. tesekkürler.
avukat arkadaşlar bir sorum olacak.sürekli kanunlar yasalar değiştiği için bunu sorma gereği duydum.
boşanma davası acarken erkeğin davayı acması veya kadının davayı acması arasında fark varmı.yani eskiden kadın dava acarsa nafaka alamaz derlerdi.acaba hala öylemi.??????
ablam boşanmak istiyo artık cocukların pisikolojiside bozuluyor.eşi cok zeki.boş kağıda imza attırmaya calışıyormuş ve evin tapusu ablamın üzerine onu alıcakmış.nafaka vermiycekmiş.bide kızı istemezmiş oğlanı istiyomuş.kız 8 aylık oğlan 3.5 yaşında.eşi memur.dava acmasını istiyo ablamdan.kavgalarında bile eşi hiç bağırmazmış.dışardan kimse geciminde sorun olduğunu bilmiyormuş.eşi sokağa atmaya calışmıştı ama şimdi akıllı direk otobüse bindirip yollıycakmış.iyice psikopatlaştı.nasıl bir cözüm bulunmalı bilmiyoruz.bu dava için bir yol gösterirmisiniz?????????????
Davayı kadının ya da erkeğin açmasında fark yok.Açan haksız durumda olur gibi bir durum sözkonusu değil.Ama şöyle birşey varki ablanız davayı açar,boşanmayı gerektiren sebeplerini iddialarını belirtir.Davalı taraf bunların olmadığını ispat etmeye çalışır.Ablanızın eşiyle olan sorunlarına illa dışardan birinin tanıklık etmesi şart değil.Ablanıza eşinin yaptığı baskılara,huzursuzluklara siz şahit iseniz siz tanıklık yaparsınız.Çocukların velayeti ise annenin yaşantısında olağanüstü bir durum olmadıkça anneye verilir ki zaten ikisi de çok ufak çocuklarının.Dilerim yoluna girer herşey