merhabalar..bir kooperatife 9 yıllık üyeyiz.koperatifin fes etmemiz için yasal yönden ne yapmamız gerekiyor.? Toplantılara devlet memuruda katılıyor. muhasebecisi avukatı herşeyi var ama bir sonuç gelmiyor..sürekli bitmeyen ödemelerimiz var..Kanuni yoldan hakkımızı nasıl savunuruz? Teşekkür ederim.
merhaba anlaşmalı boşanma davası bittikten kaçgün sonra yeniden evlenilebilir? birde anlaşmalı boşanmada temyiz var mı?
merhabalar avukat arkadaşa sorum şu apartman olarak alınan kararı apartman yöneticimiz uygulamıyor şöyleki dam yapılacak çünkü akıyor akmaması için son kattakiler ellerinden geleni yapıyor apartman boyanacak boyanmıyor apartman olarak 4 sene önce bu karar alındı fakat yönetici dam için cebinden para çıkmasını istemiyor sadece boya yaptırılsın diyor ama açıkca söylemiyor vede 4 senedir ne para topladı nede tamir yaptırdı diğer apartman işlerini yaptırıyor bu konuda ne yapılabilir vede mesela apartman defterini kanuni olarak kimler inceler?alınan kararları uygulatmayı kanuni yoldan nasıl yapabiliriz teşekkürler.
babam memur oldugu icin benim yesil pasportum var hollandaya geldim ve bir sendir de burdayim turkiyeye cikis yapip tekrar hollandaya giris yapabilirmiyim sorun cikarirlarmi bir sene kaldim diye ne olur yardim edin buraya tekrar gelmek istiyorum ama korkuyorum sevgilim burda turkiyede biraz kalip tekrar hollandaya gitmek istiyorum..?? cevaplarinizi bekliyorum lutfen beni bilgilendirin???benneyaptımki
arkadaşlar cevap bekliyoruz bizden sonra yazan arkadaşlara cevap geliyo ama :çok üzgünüm: bizim başımız kelmi yok valla saçımda var -tatlicadiarzu- kolay gelsin şimdiden teşekkürler
yakın bir arkadaşımın sorununu anlatmak istiyorum avukat arkadaslar. onun dılınden aynen yansıtıyorum, yardımcı olursanız cok sevınırız..... '''' ben 6 aylıkken annemle resmı nıkahlı olan babam, yanlıs ıgne sonucu vefat etti. annem 5 yıl sonra tekrar evlendı. uvey babam benı ve kardesımı kendı nufusuna gecırdı. sımdı ben babaannem den veya amcamdan mıras hakkı taleb edebılırmıyım.'''' ıste aynen boyle arkadaslar.. benden haber beklıyor. ozelden de yazabılırsınız daha cabuk haberdar olurum en azından.. tesekkurler sımdıden..
merhabalar,boşanalı bir yılı geçti,eski eşim nafaka tazminatı vermemek için dosyayı temyize gönderdi ama hala bi cavap gelmedi.Benim sorum bir aydır sigortam yatmaya başladı,nafaka alıyorum ve bunu kesilmesini istiyorum.Avukatıma sordum karşı tarafın sigortalı olduğunu farkedip nafakayı kestirmesi gerekiyo dedi.Ben kendim bi dilekçe yazmak istiyorum nafaka ve tazminatı almak istemediğime dair,bu dilekçeyi hangi makama ne şekilde yazmam gerekli bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...