boyle saçmalık olur mu... davayı kendı şehırınızden açıp başka şehıre mı yolladınız... yoksa adlıye veznelerıne yatırılıyor cunku
canım ben baska şehirde ikamet ediyorum suan annemin yanındayım....dava istanbulda.... istanbulda veznedeki memurlar ismini söylersen ptt merkeze alabilirsin dediler ama malesef zorluk cıkarıyorlar..çaresizim...
eğer eskiklıkler tamamlandıysa duruşma gununun verılmesı lazımdı. kalemı arayıp öğrenın. dosya hangı sahfada. henuz on ıncelemede sanırım. ihmal etmeyın. farkında olmazsınız teblığ muhtara yapılır ve duruma gununu kaçırırsanız dava düşer. dikkatlı olun gerekırse kaleme gidip oğrenın
3600 brütün neti aşağı yukarı 2550 felandır.İyi günler benim bir sorum olacak.
İş mahkemesinde davam görülmekte. Teknikerim, Mahkeme teknikerler odasına yazı yollayıp tekniker maaşının ne kadar olduğuna dair yazı istemiş. 3600 brüt,net 2200 diye bir rapor hazırlamış.Yalnız ben 1000 alıyordum yapılacak hesapda maaşımdanmı, teknikerin ortalama maaşındamı hesaplanırayrıca bilirkişi hesabını yapıp davadan önce öğrenebilirmiyiz.Teşekkürler şimdiden.
merhaba avukat arkadaşlar,
eşimle boşanıyoruz. dava çekişmeli. eşim çalışlmadığını söylüyor ama çalışıyor sigortası yatmıyor. bu durumda davayı kazanırsam tazminatımı nasıl alabilirim. eşim çaılışıyorsa sigortası var ise sayet nasıl alabilirim bu konuda bilgisiolan arkadaslar yardımcı olabilir mi? teşekkürler.
Merhaba ben eşimden 2007 de ayrıldım karşılıklı nafaka tazminat gibi para talep etmedik kızımın velayetınide eşime verdim şimdi kızım 10 yaşında benim annem babam vefat etti babamdan dolayı emekli maaşım var 700 tl ve ben de bu arada ssk sız bir işte çalışıyorum abimlerin yanında yaşıyorum her ay kızımın ihtiyaçlarını karşılıyorum kızıma babannesi bakıyor babası da annesiyle beraber oturuyor zaten . Ama kızımı görürken çok sorun yaşıyordum babannesi durmadan kızına ben bakıyorum diye benden para taklep ediyordu bende her ay babannesine 100 tl para veriyorum + okul masraflarını ve ihtiyaçlarını karşılıyorum kızımın .. Bu arada kızımın babası durmadan hapise girip çıkıyor hırsızlıktan dolayı ve şuan yine ceza evinde ve kızımın babannesi bana dava açmış nafaka davası çocuga bakıyorum ihtiyaçlarını karşılayamıyorum babası hapiste annesi nafaka ödesin diye ... Bu arada babannesi hem kocasının emekli maaşını alıyor hemde evi var şimdi benim ne yapmam lazım bana devlet nafaka baglarmı benim nasıl kendimi savunmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba umarım yardımcı olursunuz...Eski eşim memur ve çocuklarım için nafakayı icra yolu ile alıyorum. Ama erken emekli olmak istiyor bu durumda çocuklarım için aldığım nafaka erken emekli olduğu için kesilir mi yada alabilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?