• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat arkadaşlar bakabilir mi? İstifa hakkında

Peki bir şey daha geldi aklıma. Olur da ihbar süreni bekle dediler. Bende o sırada yurt dışında olacağım (Acil bir durum gelişti ve daha sonra planladığımız yurt dışına taşınma işini öne almak durumunda kaldık o yüzden zaten ihbar süresi vs hep karıştı). Zaten ücretsiz izindeyim bir yükümlülüğüm yok. Sürem dolduğunda ilişiğimi kesmek dışında bir işim olmayacak. Acaba eşime vekaletname versem o benim adıma ilişiğimi kesebilir mi?
Hayırlı olsun bende yurtdışına yeni taşındım. Eğer özel sektördeyseniz 4857 iş yasası vekaletname kabul edilemez. Bence siz eminseniz istifanıza artık işyerinize bildiriniz, bildirdiğiniz an ihbar süreniz başlamış olur.
fakat şunu da ekleyeyim; memursanız eğer sizin iş yasasına hakim değilim, bilmiyorum.

Hayırlı olsun bende yurtdışına yeni taşındım. Eğer özel sektördeyseniz 4857 iş yasası vekaletname kabul edilemez. Bence siz eminseniz istifanıza artık işyerinize bildiriniz, bildirdiğiniz an ihbar süreniz başlamış olur.
fakat şunu da ekleyeyim; memursanız eğer sizin iş yasasına hakim değilim, bilmiyorum.
Yardımlarınız ve güzel dileğiniz için teşekkür ederim 😊 rektör hocamla anlaştık ihbar süresini beklemeden çıkıyorum işten 🌸

Back