- 10 Şubat 2014
- 28
- 5
- 88
kızlar korse bedeni ve gecelik bedeni çorap bedebı nası oluyo yanı 38 beden hangisini tercih etmeli ml yimi sm yimi?
Kizlar ben stok problemunsen biktim sufekli musterilerime mahcup oluyorum sizde durumlar nasil
ürünler s beden kadar küçük değil arada yani 62 kilo olan birine şortlu siyah klasik bi takım var ya güpürlü sm olur ama kısa bihter geceliği ml öneririm yani elbise tarzlı satenlerde ml daha uygun ama pijamalarda filanda bedenine göre ver penyeler esnek oluyor yaBayanlar merhaba konuya uzun zamandir kimse yazmamis ama yardima ihtiyacim var belki bir cevaplayan cikardaha yeni uyelik yaptim ve katalog elime ulasti miorre geceliklerin kalip durumlari nasil acaba bilen varmi yani s/m m/l kac kilo insanlar gore acaba 62 kilo olan bir bayana hangi beden.gecelik soylenmeli
valla netten satış ben önermiyorum ama sen kendine güveniyorsan iş değişirArkadaslar ben bu urunleri facebook hesabimdan satmayi dusunuyorum.fakat bi siparis geldiginde o stokta yoksa bunu hemen görebilir miyim. Ona gore parayi yatirir yada yatirmazlar. Nasil yapmaliyim ? Bir de 70 tllik olmasini nasil bekliycem siparis gelirse. Bi yardimci olun lutfen
ürünler s beden kadar küçük değil arada yani 62 kilo olan birine şortlu siyah klasik bi takım var ya güpürlü sm olur ama kısa bihter geceliği ml öneririm yani elbise tarzlı satenlerde ml daha uygun ama pijamalarda filanda bedenine göre ver penyeler esnek oluyor ya
hangisi ürün kodunu yazsanaTesekkur ederim canim
Birde kirmizi bir baybdoll var hem ml hem l xl bedenini soyledim alt taraftan giymeli ama lastiginde sikinti var sanirim dizden yukari cikmiyor iki farkli kiloda kisiyede olmadi bu urunde sikinti olabilirmi acabahazir seni bulmusken sorayim baya bilgili duruyorsun tekrardan cevabin icin tesekkur ederim
https://www.avrupanetworking.com/content/login.xhtmlArkadaşlar benim de avrupa networking üyeliğim var. Ürün satışların gayet iyi gidiyor. Ancak bazen muhattap bulamıyorum. Ürün tedariği konusunda sıkıntılar ile karşılaşabiliyorum. Üye girişi sisteminde de sıkıntılar olabiliyor.
http://www.sorgulahesapla.com/avrupa-networking-temsilci-girisi/ Ben buradan giriyorum. Ancak hata veriyor. Bu konuda bilgisi olan var mı ürünler % 30 indirimli geliyor.
ptt kargoyla geliyor 3 günde filan geliyo bana.siparişiniz hazır olduğunda mesaj geliyo kargo takip noMerhaba bayanlar. Ben de Avrupa Networking'e yeni kayıt oldum. Dün ilk siparişimi verdim. Ancak bana kargo takip numarası vermedi. Sadece sipariş kodu yazıyor. Kargo hangi firmeile geliyor bir de ortalama kaç günde bana ulaşır ? Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?