Eskiden nerdeyse haftada bir kere ilgilenmek icin ararlardi kac yildir ilgilenmiyorum bende cevrem pek olmadigi icinArkadaslar internetten uye olup uye sifrem gelir gelmez 1 mayis tarihinde alisveris yaptim suanda 5 mayistayiz ama benim siparislerden hic bi haber yok, siparis takibini nereden yapiyoruz? Sitedeki canli destek ve telefon numarasiyla da ulasamiyorum yetkililere
Cok mutsuzum cok
Keşke bana yada diğer arkadaslara üye olsaydın muhatabı olurdu sıkıntı yapma 1mayis tatil ya 3 4 günde ürünler firmadan çıkıyo 2 3 günde kargoArkadaslar internetten uye olup uye sifrem gelir gelmez 1 mayis tarihinde alisveris yaptim suanda 5 mayistayiz ama benim siparislerden hic bi haber yok, siparis takibini nereden yapiyoruz? Sitedeki canli destek ve telefon numarasiyla da ulasamiyorum yetkililere
Cok mutsuzum cok
arkadaşlar kataloglar ne zaman yenileniyor ve yeni kataloğu nasıl alıyoruz ?
Kargo ücreti 70 üzeri yok doğru lakin 1 Lira kargo ücreti olarak kesiliyor...Kaç günde geliyor peki? 100 tlnin altına kaç lira kargo ödeniyor canım?
teşekkürler şekerim bu ay yenisi geldi bana daCanım, katalok valla bir ay içersinde iki kere sipariş verdim aynı kataloktan iki kere yolladılar, ikiside aynı idi, gerek olmadığını mail atıp istemediğimi bildirdim stoklarında varsa ayda beş kerede sipariş versen katoloğun geleceğini söylediler, kii katolok ücreti 2.5 lira gibi bisi gereksiz olduğunu düşündüğümden, hatta bi kolimden çıkmadı parasını kesmişlerdi "canlı destek" ten ulaştım yolladılar..
Katolokları 3 ayda bir yenileniyor imiş..
Hangi marrkayi kullanıyorsunuz ben farmasi yi satiyorrum ve iukkaniyorum bizde de stok sotunu oluyo ama diger markalardaki gibi degil hic.cok memnunumm.katologlar her ay degisiyo.en son katalog için her ay yenisi gelecek dediler sonra sürekli mesaj geldi hazır değil daha bir sonraki ay gelecek diye, en sonunda saolsunlar zahmet edip temmuzda yayınlamışlardı. aslında şimdiye yeni bir kataloğun gelmesi lazımdı ama muhtemelen hazır değildir. hayır malları kaliteli çok güzel satışı da iyi gidecek bir de şu sorunlarını halletseler, böyle bir çalışma prensibini nasıl benimsiyorlar anlamıyorum, müşteriyi ve temsilciyi dikkate alan yok.
Nasıl bu kadar üye yapabildiniz. Ben de yeni oldum fakat çok tecrube sahıbı değilimben varımm üyelerimle bi ekibim var
hemen dert yanayım yaa ürünler ve stok sıkıntısıbuda olmasa ohh süper.sizin kaç üyeniz var benim 50 filan
kapıda ödeme veya kredi kartı ile online alırken ödüyorsunuzFaturayı kaç gün içinde ödemek gerekiyor
kapıda ödeme de kartla ödemeden fark var mı ücret konusundakapıda ödeme veya kredi kartı ile online alırken ödüyorsunuz
Bu ney kızlarben varımm üyelerimle bi ekibim var
hemen dert yanayım yaa ürünler ve stok sıkıntısıbuda olmasa ohh süper.sizin kaç üyeniz var benim 50 filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?