Ben de 1 ay oldu ama hiç sipariş vermedim daha.ürünlerin yorumlarini oku.onlar dogruymuş.bir de bir beden büyuk al bence.darmıs kaliplar.deneme yanilma yontemiyle anlayacaks8n canim.Lutfen yardimci olurmusunz. Ben dun uye oldum henuz sifrem felan gelmedi. Moirre markasi pier cardinin alt dali gibi biseymi yani nedir bu. Ve iade olursa nasil iade yapabilirim. Hic birsey bilmiyorm lutfen hakkinda bilgi verirmisinz
Evet sıkıntı var bazı ürünler stokta olmuyor canımArkadaşlar ürün tedariği konusunda sıkıntı yaşayan var mı
Kaç günde geliyor peki? 100 tlnin altına kaç lira kargo ödeniyor canım?Evet sıkıntı var bazı ürünler stokta olmuyor canım
öyle bi durum yok 70lira olması yeterli kargo ödememek için hatta altında da ürün girişi yapamıyorsun limit 70Kaç günde geliyor peki? 100 tlnin altına kaç lira kargo ödeniyor canım?
Merhaba canım. Kargo ödememek için 70 tl mı 90 tl mi 100 tl mi baraj canım?kargo ücreti ne kadar peki?Hanımlar bnde 2 yıldır üyeyim stok sıkıntısı hep var malesef ama ürünler süper 2 yıldır sürekli sipariş veriyorum
sorusu olan bilgi almak istyenler varsa yardımcı olurum ...
Merhaba canım. Kargo ödememek için 70 tl mı 90 tl mi 100 tl mi baraj canım?kargo ücreti ne kadar peki?
Teşekkür ederim canım.Baraj 70 tl . Zaten onun altında sipariş veremiyorsunuz . Kargo ücreti olmuyo kapıda ödeme de bile ek para ödemiyorsunuz . 100 tl tamamlarsanız günlük kampanyalar oluyo onlardan faydalanabilirsiniz ...
70 altı siparis verilmiyorMerhaba canım. Kargo ödememek için 70 tl mı 90 tl mi 100 tl mi baraj canım?kargo ücreti ne kadar peki?
Teşekkür ederim .70 altı siparis verilmiyor
ben de an itibariyle temsilciliğe başlamış bulunmaktayım, karlı bi iş yapıyım dedim ama 200 tl sırf kendime alışveriş yaptım.sanırım bu iş beni batırcak
bir şey sorabilir miyim arkadaşlar, avrupanetworking temsilcisi olarak bu maybelline ürünlerini de satmamız mümkün mü acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?