- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.863
- 698
- Konu Sahibi Birnazenin
Benim eşim " han" im diyor soyle böylesi daha
güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bir suru guzel kelime var,erkekler biraz odundur ama konu sahibinin ki hepten yaprakli melek:)Benim eşim " han" im diyor soyle böylesi dahagüzel
Abla bu hanım kelimesinin ne amaçlı olduğunu öğrenmiş bana da anlattı o yüzden hoşuma gidiyor yoksa daha güzel kelimeler varAyy bir suru guzel kelime var,erkekler biraz odundur ama konu sahibinin ki hepten yaprakli melek:)
Alo dan iyi bence bunlarAvrat çok itici de, hatun kelimesinin nesi varmış acaba
Hatun, hanım güzel hitaplardır.
Şişşt kadın diyenleri biliyorumAlo dan iyi bence bunlarben bildim bileli babam anneme alo der
![]()
Han'i kasdediyorsa tamam,valla kaynananin gelin demesinden de kötü ya.Abla bu hanım kelimesinin ne amaçlı olduğunu öğrenmiş bana da anlattı o yüzden hoşuma gidiyor yoksa daha güzel kelimeler var
Evet avrat demesi ile kaynananın gelin demesi arasında fark göremiyorum ben![]()
Annem de babama,'heey'Alo dan iyi bence bunlarben bildim bileli babam anneme alo der
![]()
Demekki eskiler hep böyle :))Annem de babama,'heey'
O zaman isim soyletmezlermis ayip diye,babam ama ismiyle ve daha bir sürü guzel şeyle seslenir:))
Bak baaak bizi mi trolluyoÇarşamba günü eşiniz vardı, bugün nisanliniz ben çözemedim.
at avrat silah demişler jefnnjef sen de ona hoşlanmadığı şekilde hitap et. balım kelimesine de ben sinir olurumNişanlım son bir kaç aydır sürekli bana avrat diyor daha öncede balım vs vs derken şimdi avrat diyor . Hiç hoşuma gitmediğini söylüyorum ama o seviyormuş . Sizce ben bunu çok mu takıyorum yoksa normal mi ve ben bu kelimeyi daha nasıl sevmediğimi ona belli ederim
Siz geçen gün evliydiniz ve eşiniz anal seks istiyordu sizden. Ne ara tekrar nişanlandınız?Nişanlım son bir kaç aydır sürekli bana avrat diyor daha öncede balım vs vs derken şimdi avrat diyor . Hiç hoşuma gitmediğini söylüyorum ama o seviyormuş . Sizce ben bunu çok mu takıyorum yoksa normal mi ve ben bu kelimeyi daha nasıl sevmediğimi ona belli ederim