• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrat kelimesi

Ayy bir suru guzel kelime var,erkekler biraz odundur ama konu sahibinin ki hepten yaprakli melek:)
Abla bu hanım kelimesinin ne amaçlı olduğunu öğrenmiş bana da anlattı o yüzden hoşuma gidiyor yoksa daha güzel kelimeler var 🤗

Evet avrat demesi ile kaynananın gelin demesi arasında fark göremiyorum ben 🙄

Avrat çok itici de, hatun kelimesinin nesi varmış acaba :işsiz:
Hatun, hanım güzel hitaplardır.

Abla bu hanım kelimesinin ne amaçlı olduğunu öğrenmiş bana da anlattı o yüzden hoşuma gidiyor yoksa daha güzel kelimeler var 🤗

Evet avrat demesi ile kaynananın gelin demesi arasında fark göremiyorum ben 🙄
Han'i kasdediyorsa tamam,valla kaynananin gelin demesinden de kötü ya.
Kvye gore gelinsin evet,ama eşe gore herseysin,yani hepimiz..
Secsin secsin soylesinler,valla erkek olsam bir dedigimi bir daha demezdim:))

Siz kızdığınız için diyordur belki sakasina benim eski erkek arkadasimda saçlarıma düşkün olduğumu bilirdi kıvırcık saçlıyım ama bana pırasam derdi ben de ona kizardim. Ben de ona minnos falan derdim. Herkes sevgilisine lakap takıyor. Günlük konusma dilinde değilse takılmayın bence.

Nişanlım son bir kaç aydır sürekli bana avrat diyor daha öncede balım vs vs derken şimdi avrat diyor . Hiç hoşuma gitmediğini söylüyorum ama o seviyormuş . Sizce ben bunu çok mu takıyorum yoksa normal mi ve ben bu kelimeyi daha nasıl sevmediğimi ona belli ederim
at avrat silah demişler jefnnjef sen de ona hoşlanmadığı şekilde hitap et. balım kelimesine de ben sinir olurum

Nişanlım son bir kaç aydır sürekli bana avrat diyor daha öncede balım vs vs derken şimdi avrat diyor . Hiç hoşuma gitmediğini söylüyorum ama o seviyormuş . Sizce ben bunu çok mu takıyorum yoksa normal mi ve ben bu kelimeyi daha nasıl sevmediğimi ona belli ederim
Siz geçen gün evliydiniz ve eşiniz anal seks istiyordu sizden. Ne ara tekrar nişanlandınız?

Back
X