Avrasya'nın Diyet Günlüğü

Öncelikle iyi gittiğini söylemek isterim. Uyku düzenini de bir oturtsan süper olacak. Geç uyanınca öğle akşam birbirine karışıyordur. Ben gece 12'den sonra ayaktaysam sabah uykusuz kalkarım. 11-12 arası uyuyorum, sabah 7.30'da uyanıyorum. Akşamları saat 5'ten itibaren ıhlamur demle 3-4 bardak iç. Uyku getirir. Geceleri uyumaya alışırsan gerisi de gelir.

İyi günler...

ayselce ihlamur iyi fikir tesekkurler.

Bugun 12:30 da kalktim.

14:15
1 k zyagi 2 kucuk sogan ile pismis 1 tabak pazi
1 bardak yogurt
2 dl tam bug ekmegi

simdi spora gidicem.

16:30 da 2 elma yedim.

19:30 da yemek icin disari ciktim. Hic hazirlayasim yoktu. Burda super bir restoran kesfettim karadeniz yemekleri yapan.
Haslama et yedim ama porsiyon superdi. Resmen 200 g vardi en az.
Az bulgur istedim yaklasik 5 kasik getirdiler onu yedim.
1 bardak da ayran ictim.

Sonra spora gittim.

Spora girmeden once
20:30
2 tam ceviz

spor:
15 dk bisiklet
30 dk yuruyus bunun 10 dakikasi kosu (kosabiliyor olmam beni de sasirtiyor :)))
genelde 3x10 agirlik.

Bugun boyleydi yarin diyetisyen randevusu var heyecanliyim cunku kas yag oranlarini merak ediyorum :))

menüyü begendim canim afiyet olsun. sporda yapilmis
diyetisyen randevunun sonucunu bekliyoruz bende merak ettim cunku

Tamamdir kizlar benim tartima gore 15 gunde 2.6 kg gitti.
Ama bakalim ne kadari kas su yag. Yarin yazarim oglen :)

cnm yumurta büyüklüğü demesi yumurtayı alternatif olarak kullanabilirsin demek değil bence
ztn sabah yumurta da vermiş diyetisyenin
peynir daha hafif bir alternatif olur tabii
bu arada yarın sonuçlarını bekliyorum

Selamlar hanimlar!

2 haftada topl kilo kaybim : 3.2
yagdan giden: 2.8!!!
Kastan giden:0!!!
Kalani su ve minerallerden gitmis.

Diyetisyen gozlerine inanamadi.

Gec kalktigim zamanlar icin alternatif bir diyet listesi olustuduk. Benm zaten yaptigima cok yakin oldu.
Spor yapma bence her gun dedi ama kendimi adamisken yapicam dedim.

Arada bir sutlu tatlinin zarari olmaz dedi, icimdeki canavari uyandirmamak lazim bence yemiyim dedim.

:) yer degistirdik galiba dedi. Ben ye diyorum yemiyim diyosun, sporu az yap diyorum cok yapiyim diyorsun dedi

tabii bu guzel haberlerin oncesinde sevgilimle tartistik 2. Bir sure(???) benimle konusmayacakmis :// bu ayrildik anlamina mi geliyor onu bile bilmiyorum ve ben de bu durumda isime gucume konsantre olamiyorum aramamam lazim ama arayacagim galiba kafami nereye dagitsam da aglamasam bilemiyorum. Isyan etmemek lazim da bir kere de her sey yolunda olsa ne guzel olurdu...

Tebrikler Avrasya
Sevgilini de çok takma kafaya,çok ciddi bi tartışma değilse öyle yada böyle barışırsınız

canım çok tebrik ederim.
çok güzel gitmiş bak.
gözün aydın.
çok sevindim kendim vermiş gibi...

sevgilinin derdi ne?

tesekkurler kizlar.

Ayrintisini anlatabilecegim bir konu degil ama soyledigim bir seye cok sinirlendi, kendi bakis acisindan hakli da. Bilmiyorum ne olacak. Ciddi gibi, Ben en iyisi arayayim bir dayanamayacagim.

lily yumurtayi sordum senin dedigin gibi isin dogrusu. Et yerine yumurta yemek yasak. Peynir bir ihtimal yenebilir. Ama en iyisi baklagil imis.

bu arada sabaha kdr zirlamaktan uyuyamadigim icin 11 deki diyetisyen randevuma yetisemeyecegim kesindi. 9 da arayp 3 5 a ertelettim. 2 de kalktim 1 elma 3ceviz yedim gittim.

Geri donerken saat 5 olmustu.
Dun gittigim lokantada kuru fasulye ve karalahana corbasi yedim. 2 dilim edecek kdr da trabzon ekmegi. Disarda yeme isini derhal birakmam lazim yemekler tuzlu ve yagliydi.

Tebrik ederim, yağdan gitmesi çok güzel.

selam avrasyacım
dayanamadım geldim hehe
öncelikle verdiğin kilonun 400gramı haricindekilerin yağdan gitmesine inanılmaz sevindim tebrik ediyorum canı gönülden
lily yumurtayi sordum senin dedigin gibi isin dogrusu. Et yerine yumurta yemek yasak. Peynir bir ihtimal yenebilir. Ama en iyisi baklagil imis.
bunu sordugun için de teşekkür ederim ben de işin doğrusunu kesin olarak öğrenmiş oldum, profesyonel bir ağızdan da duymak gerek...

menünü yeniden planlamanıza sevindim hem seninkine de yakınmış demek ki bu işi kısa sürede kendi başına da yapabileceksin ne güzel...

sevgiline gelince...
yaşananlar elbette seni üzmüştür ve tartışmalar az ya da çok her iki tarafı da yıpratır
ama onu haklı görsen de bence çok fazla yelkenleri suya indirme, yani taviz verince ileride daha da fazlasını bekler
inşallah sorununuzu çözersiniz üzülmeni istemem

tatlim sagolasin. Ben de artik baklagile dadanicam nohut fasulye haslayip salatalara koyucam :)

Tartismamizda kabahat bendeydi canim zaten, bazen esseklik edesim tutuyor. Neyse konustuk ortam yumusadi allahtan :)

menuyu degistirmedik aslinda da alternatif getirdik. Finallerim var fln diye sizlandim biraz :) 1 aya en gec duzeltmem lazim uykuyu azari yicem yoksa :) uykum duzelince normal menume geri doncem. Simdiki gunduze sıkıstirilmis gibi oldu...

süpersin tatlimmmm
ne kadar cok yagdan gitmis

sevgilinlede barismissin zaten okudum gecmisi ortam yumusamis :)
allah bozmasin tatlim

avrasyacım tebrik ediyorum yagdan vermen müthiş!!! Seni merakla takip ediyorum ve eminim senin için cok kamçılayıcı olmuştur...

sagolun sekerler insallah hepimiz istedigimiz kilolari zorlukla karsilasmadan, platolara takilmadan veririz :)

selamlar herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…