Avrasya'nın Diyet Günlüğü

KK bağımlılık yapıyor, haklısın. Okul işerine engel oluyorsa bir süre uzak durman en iyisi. Burayı bıraksan da diyetini sakın bırakma. Hergün mesajlaşmasak da senin zayıfladığını düşündüğümü bil. En azından haftada bir ya da on beş günde bir durumunu yaz.

Kolay gelsin...

(Zayıf fotolarını bekliyorum:))

arada gir ama mutlaka. özletme kendini.

Son düzenleme:
kizlar nabersiniz?

Bir haftadir bozdum iyice.

Ctesi gunu dytsyen randevum vardi 900 g yag ekslms onceki 2 haftada.

Ctesidn beri cikolata borek pilav fln yedim. Bugun eski dzene geri donuyorum. Kilom 115.5 civari tahminen.

kizlar nabersiniz?

Bir haftadir bozdum iyice.

Ctesi gunu dytsyen randevum vardi 900 g yag ekslms onceki 2 haftada.

Ctesidn beri cikolata borek pilav fln yedim. Bugun eski dzene geri donuyorum. Kilom 115.5 civari tahminen.

hosgeldin yine aramizaaa
neden bozuldu diyetin biliyormusun..........cunku buraya menülerini paylasmiyorsun artik ondan
biz seni uyarirdik bak bugün menün iyi degil yarin daha cok dikkat etmelisin derdik sana
bugün eski düzenine döndüysen sorun yok tatlim, kolay gelsin
sporu ihmal etme

Bu kar beni mahfetti.
Gunlerdir evden cikamiyorum. Iki uc gun daha boyle giderse ac susuz kalicam.
Odam haric evin diger kisimlari sibirya gibi soguk.
Ip atliyorum hoplayip zipliyorum can sıkıntısını gecirmek icin.
Diyeti yarim agizla birakinca bile kilo alma hizim inanilmaz. 2 3 kg artti herhalde ocak boyunca. Yarim agizla birakmaktan kastim tuz koymak azicik yemeklere, sekerli kahve cay vb icmek gunde 2 3 bardak.
Derslerimden kaldim, okulum uzadi. Aileme soylemedim. Butun donemin bilancosu kocaman bir hic.
Spor salonuna gidemiyorum. Gidisat fena.
Yapmam gerekenler basit aslinda, hazir evdeyken cok calisip kar bitince her gun spora gitme duzenine geri donmek.
Allah bana devam etme gucu verir umarim.
Bir de dere icinde oturuyorum ben. Butun bu kar eriyince evimi sel basmaz umarim :/

dert yanmaya geldim kizlar...

kız ben ne zmndır yokum hadi ben memleketteydim sen nerelere kayboldun kız?
valla o kadar sevindim ki kendi adıma ben de cozuttum biraz tatilde ama almadım kilo dikkat ettim yine
ama bak herşeye yeniden başlıyoruz
ben bugunu milat kabul ettim tekrardan sen de oyle yap ok?
c'mon let's start again

Merhaba hava durumu malum bir yana marsta geri harekette gecikmeler olabilir üzme tatlı canını.
Her şey yoluna girecek akslikler olsa da tam gaz devam..
Burcun ne avrasya?

oo almamis olman cok iyi. Valla ben verdigim hizda geri aliyorum hic zorlanmiyorum almakta

bende zayıflamak istiyorum sence basarabilirmiyim ? diyet güünlüğümü açsam bende bilemedim.

Merhaba hava durumu malum bir yana marsta geri harekette gecikmeler olabilir üzme tatlı canını.
Her şey yoluna girecek akslikler olsa da tam gaz devam..
Burcun ne avrasya?

mars mi
hic anlamam bu islerden.
Burcum balik canim.

mars mi
hic anlamam bu islerden.
Burcum balik canim.

Yazıyorum sana :))

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Hedefleriniz
27 Ocak-14 Şubat: Bağımlılıklarınız, sağlığınız
14 Şubat-2 Mart: İfade gücünüz, fiziksel eforunuz
2 Mart-24 Mart: Parasal meseleler
24 Mart-14 Nisan: Girişim, kendinizi ifade

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi
Pozitif Enerjili Günler : 4-5-13-14-17-18-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-15-16-29
Aşkta En Şanslı Günler : 4-5
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24-25
Yeniay : 21-22-23-24
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 8-9-10
(Ay-Başak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

aaa cok iyi cnm ayrintilara bak
sen bunu kendin mi yazdin? Nasil hesaplaniyor ki

Yok canım :))
Mynet astroloji de İrem su'nun aylık yorumlarını takip ederim.
İlgini çekerse tavsiye ederim.

Yarın şişliye hormon tahlilleri için gitmem gerek nasıl olacak bilmiyorum malum kar kış(
Gitmesem haftasonu girecek araya (

Sevgiler.. :)

bugun diyetisyen rqndevum vardi. Bekledigim gibi kilo almisim hem de 1.8 kg yag!

Donerken steakhouse menu yedim hem de 2 patates ile yaninda (

evansta indirim vardi. 44 beden yazlik kiyafetler aldim. Yaza 44 olurum da giyerim diye.

Devam ediyoruz üzme kendini sakın..
Bende Nörolojiye randevu aldım yıllardır hep ağrı hep ağrı..
Dayanamıyorum ne spor yapmaya yürümeye..
Arada bileklerim şişiyor.
Artık korkmayacağım iltihaplı romatizmam ve kas hastalığım olabilir zaten bir değerim şüpheli çıktı.
Çok korkuyorum öyle ise kortizon verilir, kortizon prediyabetimi diyabete taşıyabilir.
Acayip kilo alabilirim(çok yüksek ihtimal) Hiç yoktan tansiyon vs.. çıkarabilir.
Çarşamba randevum var off offffff ((

bugun diyetisyen rqndevum vardi. Bekledigim gibi kilo almisim hem de 1.8 kg yag!

Donerken steakhouse menu yedim hem de 2 patates ile yaninda (

evansta indirim vardi. 44 beden yazlik kiyafetler aldim. Yaza 44 olurum da giyerim diye.

Avrasya, bozma moralini sakın, arada yenilenleri değil yemediklerimize odaklan.

Bu yaz inşallah Evans'ını giyersin.

canim benimmm üzme kendini. sanirim burdan uzak kaldigin icin kilo aldin.
uzak kalma burdan isteee demistik sana :)
buraya girdikce daha cok motive olursun yani bende öyle oluyor hihi
1 kilo almissin verdigin kilolara yazik, o kadar zaman ugrastin cabaladin
kilo almak cok kolay vermeside cok ama cok zor iste.
sen hergün buraya girmeye bak sadece menü yazmak icinde olur, biz seni destekleriz
insallah aldigin kiyafetleri yazin giyebilirsin canim
seneye bu zamanlar citir bi hatun olacaksin ben inaniyorum sana

kalbim'cim:
ben interet konusunda takintiliyim butun gunu basinda gecirebiliyorum o hastaligimi da yenmeye calisiyorum bi yandan

axe'cim: e noldu sonuc? Insallah iyi cikmistir.

Aysel'cim: insallah. Spor iyi dytesyen iyi liste iyi ilaclar iyi kotu olan bnm yemekle iliskim. Onu cozmem lazim sairim. Oturdum saydim soyle 85 fln olsam uzerime oturacak 20 tane fln yazlik gomlegim olmus ala ala... Allahim o gunleri gostersin bana insallah. Cumlemize...

Psikolog veya psikiyatra gidicem arastiriyorum, kafayi bozcam bu gidisle sonuca ilerleme de yok. Bu kdr mi severmis insan abur cuburu. Resmen kendime engel olamiyorum.
Spordan cktm bugun 1 buyuk misafirlik kek oluyor ya etinin ondan yedim kahveyle. 1 cokonat. Ehh.

Arada yediklerimi yazdim bozdugum donemde. Yememem gereken ama yediklerim lstesi 3 sayfa cikti. Beytiler, hamburger patatesler, cikolatalar, neler neler....

Arada girerim yine hepinizi opuyorum.

Yalnız yaşadığın için yemek sorunun oluyor anladığım kadarıyla.
Onu da çözmen gerek. Yani yemeklerin, atıştırmalıkların önceden hazır olmalı.
Düzenli beslendikçe ve İnsülin direncin kırıldıkça abur cubur isteğin de azalır..
Psikololg iyi fikir bende düşünüyorum.
Benim de baş ve kas ağrılarımın sebebi yarın MR ile belli olacak büyük ihtimalle korktuğum gibi olmayacak gerilim tipi çıkacak.
Yani sürekli stress drumu. Yani kilo vermeye engel.
Nörolog psikiyatr a gönderebilirim dedi, çok üzüldüm.
Aslında gerek olmayabilir vereceğim ilaçla çözebiliriz kilo da verebilirsin de dedi.
Bakalım artık...

Sevgiler..

avrasya merhaba..günlüğüne şöyle bir baktım..diyetinde başarılar..benim ilgimi çeken konu sigarayı bırakman ve bunla ilgili teknikleri paylaşmak istemen oldu.benim eşimde sigara içiyor günde 6 tane gibi.doktor desteği almadan bırakabilirmi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…