Selam kizlar
Ben her seyi abartmaya meyilli bir insanim.
Simdi de farkettim ki internetim bitmis olmasina ragmen gunde 5 saatimi kk da geciriyorum.
Burada gunluk tutmak, desteginizi gormek superdi. Ama kendimi frenleyemedigim ve diger islerimi yarida biraktigim icin siteye girmeyi birakicam. Diyete devam edicem elbet. Ama durum simdilik bu.
Bir gun belki 65 kg olup gelip resimlerimi koyarim :)
O zamana kadar hepinize hoscakalin diyorum. Herkese saglik mutluluk huzur bol kilo vermeler diliyorum.
Selam kizlar
Ben her seyi abartmaya meyilli bir insanim.
Simdi de farkettim ki internetim bitmis olmasina ragmen gunde 5 saatimi kk da geciriyorum.
Burada gunluk tutmak, desteginizi gormek superdi. Ama kendimi frenleyemedigim ve diger islerimi yarida biraktigim icin siteye girmeyi birakicam. Diyete devam edicem elbet. Ama durum simdilik bu.
Bir gun belki 65 kg olup gelip resimlerimi koyarim :)
O zamana kadar hepinize hoscakalin diyorum. Herkese saglik mutluluk huzur bol kilo vermeler diliyorum.
kizlar nabersiniz?
Bir haftadir bozdum iyice.
Ctesi gunu dytsyen randevum vardi 900 g yag ekslms onceki 2 haftada.
Ctesidn beri cikolata borek pilav fln yedim. Bugun eski dzene geri donuyorum. Kilom 115.5 civari tahminen.
kız ben ne zmndır yokum hadi ben memleketteydim sen nerelere kayboldun kız?Bu kar beni mahfetti.
Gunlerdir evden cikamiyorum. Iki uc gun daha boyle giderse ac susuz kalicam.
Odam haric evin diger kisimlari sibirya gibi soguk.
Ip atliyorum hoplayip zipliyorum can sıkıntısını gecirmek icin.
Diyeti yarim agizla birakinca bile kilo alma hizim inanilmaz. 2 3 kg artti herhalde ocak boyunca. Yarim agizla birakmaktan kastim tuz koymak azicik yemeklere, sekerli kahve cay vb icmek gunde 2 3 bardak.
Derslerimden kaldim, okulum uzadi. Aileme soylemedim. Butun donemin bilancosu kocaman bir hic.
Spor salonuna gidemiyorum. Gidisat fena.
Yapmam gerekenler basit aslinda, hazir evdeyken cok calisip kar bitince her gun spora gitme duzenine geri donmek.
Allah bana devam etme gucu verir umarim.
Bir de dere icinde oturuyorum ben. Butun bu kar eriyince evimi sel basmaz umarim :/
dert yanmaya geldim kizlar...
kız ben ne zmndır yokum hadi ben memleketteydim sen nerelere kayboldun kız?
valla o kadar sevindim ki kendi adıma ben de cozuttum biraz tatilde ama almadım kilo dikkat ettim yine
ama bak herşeye yeniden başlıyoruz
ben bugunu milat kabul ettim tekrardan sen de oyle yap ok?
c'mon let's start again
Merhaba hava durumu malum bir yana marsta geri harekette gecikmeler olabilir üzme tatlı canını.
Her şey yoluna girecek akslikler olsa da tam gaz devam..
Burcun ne avrasya?
mars mi
hic anlamam bu islerden.
Burcum balik canim.
Yazıyorum sana :))
Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.
24-27 Ocak: Hedefleriniz
27 Ocak-14 Şubat: Bağımlılıklarınız, sağlığınız
14 Şubat-2 Mart: İfade gücünüz, fiziksel eforunuz
2 Mart-24 Mart: Parasal meseleler
24 Mart-14 Nisan: Girişim, kendinizi ifade
2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi
3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi
Pozitif Enerjili Günler : 4-5-13-14-17-18-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-15-16-29
Aşkta En Şanslı Günler : 4-5
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24-25
Yeniay : 21-22-23-24
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 8-9-10
(Ay-Başak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.
bugun diyetisyen rqndevum vardi. Bekledigim gibi kilo almisim hem de 1.8 kg yag!
Donerken steakhouse menu yedim hem de 2 patates ile yaninda(
evansta indirim vardi. 44 beden yazlik kiyafetler aldim. Yaza 44 olurum da giyerim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?