Avrasya'nın Diyet Günlüğü

aynen canım en büyük derdim şu an bu.
her gün yarım saat erken değil 2 3 sata geç kalmaya başladım artık. bir insan 14:30 da kalkar mı ya
sabah da 7 9 u uyanık geçirmek lazımmış.

şimdi bu gece hiç uyumamaya çalışacağım, yarın da akşamüstü 8 gibi uyusam, 12 13 saat sonra cumartesi sabah 8 9 gibi kalksam diye hesaplar yapıyorum :)
2012 ye adam gibi saatlerde uyuyarak girmeye çalışacağım inşallah olursa :)

YILBAŞINDA 10 da yatayım ben en iyisi yani 10 saat uyusam yine 1 ocakta da 8 de kalkmış olurum :))

planlarım işlerse süper olacak....

haftada 1.4 çok iyi bence.

ama ama ama yeni başladım diyete ve kilom fazla. hem her gün spora gittim bu bir haftada. daha çok olması gerekmez miydi? yavaşlayınca ne olacak diye korkuyorum aslında. herhalde bir 5 kilo sonra haftada 1 e sonra haftada yarıma inecek :/

avrasya selam. ben de bi ara cok spora gidiyodum ve kilom dusmuyodu hatta bi-iki hafta arti bile gormustum tartida. nedenini de ogrendim, cok fazla yapilan spor kas kutlesini arttiriyormus vucutta, kaslar da yaglardan daha agir oldugu icin daha fazla cikiyormussun tartida. o yuzden tartiyi cok baz almamani, kiyafetlerle kendini olcmeni nacizane oneririm.

5 kilodan sonra bi duraklama yaşamıştım ben. ama sonra düzene girdi. haftada 1 inmeye başladı. ama bazen 8 günü bulduğu da oluyodu açıkçası.
ama o zamandan beri de duraksama yaşamadım hiç.

takma yani kafana.
şimdilik 1.4 çok iyi bence.
daha hızlı olmasını bekleme.

aa bak bu aklıma gelmemişti süper:)

random'cım benim de bir 5 kg civarı oldu düzenli devam edecek demek ki. iyi iyi süper :)

18:30 da 1 elma yedim.

spora gittim geldim.

saat 24:00 oldu ben yemek yiyene kadar.

çok acıkmıştım hal böyle olunca biraz fazla yedim galiba...

24:00

salata, 1 k yağı ile + 80 g lor
4 haşlanmış yumurta (evet 4!!! sarılarını da atmadım...)
2 dl tam buğ ekmek
1 bardak yoğurt
3 kaşık pancar

tatlım gece gece cok olmamış mı???
bu uyku sorununu da aşacagına inanıyorum tatlım
bi de ilaçlarının isimlerini bana özelden yazıp gönderirsen ben senin yerine prospektüslerini bulur okur sana ne nedir yazarım, eğer istersen... malum çok teknik terimler var ama ben severim tıbbi terimleri

çok oldu evet :/

12 de yedim bir de yaaa.

prospektüsler elimin altında duruyordu da bakmıyordum şimdi sen deyince baktım canım, sadece 1 inde uyku düzeninde değişilkil görülebilir diyor ama, benim uyku düzenim de değişmiş değil ki aslında. hep böyle bozuktu.

son 6 7 yıldır, özellikle üniversitedeyken hep uykusuz kaldım hep geç yattım, uyku düzenini tamamen bozdum yani düzen falan kalmadı. o yüzden şimdi akşam 11 sabah 7 yapabilmem için ekstra dikkat etmem gerekiyor. bu bahsettiğim süre içerisinde de bu düzeni tutturduğum 5 6 ayı geçmez.
şimdi diyet yaptıım ilaç kullandığım için ekstra düzenli olmam gerekiyor ama ben berbat haldeyim (
aslında düzene geri sokmaya değil baştan düzenlemeye çalışıyorum yani. bakalım bu gece uyumasam, yarın erken yatsam bunların peşindeyim... 1 gün düzgün uyumakla da düzelmiyor ama işte düzeltince 1 gün geç yatsa geç kalksam hoop eski haline geri dönüyr. bünye geç yatmaya öğleden sonra kalkmaya alışmış ://

öyle valla ya
bak ben şimdi yatcam ama uyuyamıyorum ee sabah da 10dan önce kalkamıyorum ki 10da içmem gerekn ilaçlar 1-2 haftadır 11-12ye kaydı

dün uyumayacakım güya ama uyudum çünkü çok geç gelmedi uykum.

Son düzenleme:
dün geceki 4 yumurtadan baymış olsam da yine yumurta yedim. sebze yiyesim yok bugünlerde. haftasonu aldığım balığı pişiresim de yok bozulmuş bile olabilir dolapta.

Son düzenleme:
bugün...

11:30 gibi kalktım. 3 gibi yatmıştım. iyiyim iyi.

12:00
1 elma
3 tam ceviz

14:00
3 dilim tam buğday ekmeği
80 g lor peynir
1 yumurta
1/2 kaşık salça
maydonoz
bunları fırınladım...
salatalık domates

evet durum bu. bir iki saate yüzmeye gideceğim.

bugün iyi kalkmışsın aferin sana :)
yavaş yavaş daha erkene al saati bak nasıl düzelicek...

hemen guncellememi yapip kacayim hanimlar.

Dun oglende kalmisim galiba:

30.12.11
17:00
2 elma
18:45
firinda 1 yk misir unu, 1 yum, 3 kasik yogurt, 50 g peynir ile pismis karnabahar
1 b yogurt
2 d tam bug ekm
20:00
10 badem

sonra 1 saat yuzdum geldim.

22:30
1 kuru incir
24:00 (yine gecenin bir yarisi yemek yedim)
160 g ton baligi yagsiz
2 d tam bug ekm
salatalik domates

3 gibi yattim

31.12.11

14:30 gibi kalkabildim (pfff)

kalktiktan sonra tarti 116.6 gosteriyordu.
Iki gunde bir 100 g dusmeye basladi. Yavas da olsa iyi bence :)))

15:00

k lahana
marul
turp
domates
salatalik
maydonoz
80 g lor
1 yk zyagi
3 ceviz

ile yapilmis salata

4 dl etimek

simdi spora gidicem.

Herkese SAGLIKLI mutlu huzurlu basarili bir yil diliyorum. Hepinizin ve ailelerinizin yeni yiliniz kutlu olsun :)

Selamlar hanimlar

Yilbasi itiraflari geliyor mu yavas yavas?

Ben En son dun spora gitmeden yazmisim. Spora gittim aksam da evde yalnizdim, balik yaptim sonra 200 g civari!! Antep fistigi ve kaju yedim.

--------IGRENCLIk ICERIR---------

Sonra hem fistiklara pisman olup hem de baligin bozulmus olabilecegini dusunup kustum. Bir haftadir dolapta bekliyordu.
Igrenclesicem ama midemin litre olarak kapasitesi beni dehsete dusurdu...

Neyse baya bir kustum yediklerimin ne kadari gitti bilemiyorum...

--------IGRENCLIk ICERIR---------

aksam 3:30 civari uyudum 10:30 da gozlerimi actim. Sanirim artik deliksiz uyuyabiliyorum ve bu harika.

10:30
1 elma

pazara gidicem eger pazar kurulduysa tabii.
Bugun spor salonu kapali ama ilerleyen saatlerde evde calisabilirim. Guya arkadaslarimla bulusacaktim ama hava berbat gitmeme ihtimalim yuksek.

Selamlar...

sakın bi daha böyle bi şey yapma canım. zamanla alışkanlık haline dönerse kurtulamazsın yakasından valla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…