bu geç yatma olayından kurtulmak çok zor.
öğrenciyken ben de böyleydim.
ama kendini erken kalkmaya zorla bence.
bu şekilde düzensiz uykuyla kilo vermen zorlaşır.
özellikle saat 12 ve 03 arasında mutlaka uykuda olmak gerekliymiş.
bu saatlerde yağ yakımını hızlandıran büyüme hormonları salgılanıyomuş.
sana tavsiyem saat kurup her gün yarımşar saat erken kalkman tatlım.
hem günün hemen bitmemiş olur.
haftada 1.4 çok iyi bence.
ama ama ama yeni başladım diyete ve kilom fazla. hem her gün spora gittim bu bir haftada. daha çok olması gerekmez miydi? yavaşlayınca ne olacak diye korkuyorum aslında. herhalde bir 5 kilo sonra haftada 1 e sonra haftada yarıma inecek :/
ama ama ama yeni başladım diyete ve kilom fazla. hem her gün spora gittim bu bir haftada. daha çok olması gerekmez miydi? yavaşlayınca ne olacak diye korkuyorum aslında. herhalde bir 5 kilo sonra haftada 1 e sonra haftada yarıma inecek :/
avrasya selam. ben de bi ara cok spora gidiyodum ve kilom dusmuyodu hatta bi-iki hafta arti bile gormustum tartida. nedenini de ogrendim, cok fazla yapilan spor kas kutlesini arttiriyormus vucutta, kaslar da yaglardan daha agir oldugu icin daha fazla cikiyormussun tartida. o yuzden tartiyi cok baz almamani, kiyafetlerle kendini olcmeni nacizane oneririm.
aa bak bu aklıma gelmemişti süper:)
random'cım benim de bir 5 kg civarı oldu düzenli devam edecek demek ki. Iyi iyi süper :)
öyle valla yaçok oldu evet :/
12 de yedim bir de yaaa.
prospektüsler elimin altında duruyordu da bakmıyordum şimdi sen deyince baktım canım, sadece 1 inde uyku düzeninde değişilkil görülebilir diyor ama, benim uyku düzenim de değişmiş değil ki aslında. hep böyle bozuktu.
son 6 7 yıldır, özellikle üniversitedeyken hep uykusuz kaldım hep geç yattım, uyku düzenini tamamen bozdum yani düzen falan kalmadı. o yüzden şimdi akşam 11 sabah 7 yapabilmem için ekstra dikkat etmem gerekiyor. bu bahsettiğim süre içerisinde de bu düzeni tutturduğum 5 6 ayı geçmez.
şimdi diyet yaptıım ilaç kullandığım için ekstra düzenli olmam gerekiyor ama ben berbat haldeyim(
aslında düzene geri sokmaya değil baştan düzenlemeye çalışıyorum yani. bakalım bu gece uyumasam, yarın erken yatsam bunların peşindeyim... 1 gün düzgün uyumakla da düzelmiyor ama işte düzeltince 1 gün geç yatsa geç kalksam hoop eski haline geri dönüyr. bünye geç yatmaya öğleden sonra kalkmaya alışmış ://
öyle valla ya
bak ben şimdi yatcam ama uyuyamıyorum ee sabah da 10dan önce kalkamıyorum ki 10da içmem gerekn ilaçlar 1-2 haftadır 11-12ye kaydı
bugün...
11:30 gibi kalktım. 3 gibi yatmıştım. iyiyim iyi.
12:00
1 elma
3 tam ceviz
14:00
3 dilim tam buğday ekmeği
80 g lor peynir
1 yumurta
1/2 kaşık salça
maydonoz
bunları fırınladım...
salatalık domates
evet durum bu. bir iki saate yüzmeye gideceğim.
random cim yine gec kalktim :/bugün iyi kalkmışsın aferin sana :)
yavaş yavaş daha erkene al saati bak nasıl düzelicek...
Selamlar hanimlar
Yilbasi itiraflari geliyor mu yavas yavas?
Ben En son dun spora gitmeden yazmisim. Spora gittim aksam da evde yalnizdim, balik yaptim sonra 200 g civari!! Antep fistigi ve kaju yedim.
--------IGRENCLIk ICERIR---------
Sonra hem fistiklara pisman olup hem de baligin bozulmus olabilecegini dusunup kustum. Bir haftadir dolapta bekliyordu.
Igrenclesicem ama midemin litre olarak kapasitesi beni dehsete dusurdu...
Neyse baya bir kustum yediklerimin ne kadari gitti bilemiyorum...
--------IGRENCLIk ICERIR---------
aksam 3:30 civari uyudum 10:30 da gozlerimi actim. Sanirim artik deliksiz uyuyabiliyorum ve bu harika.
10:30
1 elma
pazara gidicem eger pazar kurulduysa tabii.
Bugun spor salonu kapali ama ilerleyen saatlerde evde calisabilirim. Guya arkadaslarimla bulusacaktim ama hava berbat gitmeme ihtimalim yuksek.
Selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?