dun aksam ve bugun yediklerimi yazmamisim.
Dun lokantada yedigim kurufasulye ve karalahanadan sonra
22:30
40 g lor ile 1 altin ekmekli tost
4 ceviz
2 kuru incir
01:30
3 yumurta 1 kasik salca 1 k zyagi ile omlet
40 g lor
2 d tam bug ekmek
yani gec saatte yumurta yedim yine ama cok acikmistim.
Dun spor yapmadim. Sadece 50 defa oldugum yerde zipladim bir ara.
Moralim de bozuktu zaten.
3 bucuk gibi yataga girdim. 15:30 da kalktim. OFFFF!
Ilk ogunumu 16:00 da yedim.
K lahana
marul
turp
domates
salatalik
120 g lor
1.5 kasik zyagi
3 ceviz
ile salata yaptim.
3 d tam bug ekmegi yedim yaninda.
Artik oglen baslayan alternatif listeye bile uyamiyorum
ama gececek insallah bunlar.
Finallerime de calismiorum ve tez projesi raporunu da yazamiyorum. Valla aferin bana.
Ideal saydigim kilodan da hala 50 kg fazlayim ustelik... 3 5 olur da 50 kg nedir bazen cok moralim bozuluyor bu noktaya nasil geldim onu da biliyorum gerci de...
Neyse pes etmek yok. Ben spora gideim. Beni spor paklar.
haklisiniz kizlarsagolun desteginiz icin =)
spora gidince moralim yerine geldi. Sonucta ayda ortalama 4 versem 1 yilda bitecek. Birden olamiyor maalesef
randomcim sagol bakayim chocolate a bir. Bir gun ben de koyacak miyim ya oncesi sonrasi fotolarimi acaba :)
kalbimcim gec saatte ymurta yasak ama cokk actim elimin altinda da pratik bisi yoktu. Tabi bahanesi degil yapmamam lazimdi.
12de yatamiyorum ki sorun orda. Bir gun hic uyumayip fln normale dondurmek lazim aslinda.
Bugun 16 daki ilk ogunumden sonra 19 30 da 2 elma yedim spora gitmeden once.
Spordan cikinca cok actim yine, gidip tavuk cevirme aldim. 2 ayran 2 bucuk dl ekmek ile tavugun derisi gerisi kemikleri falan kaldi geriye.
Herhalde bir 500 g et olmsuturdoydugum halde yemeye devam ettim.
Derhal kendime gelmem lazim.
Sporu cok guzel yaptim ama. 4.5 km mesafenin 1 km sini 5.6 km/sa ile hizli yurudum, 900 m sini 7.6 ile kostum (cok iyi bence bu :)), kalanini da 4.5 ile yavas yurudum. 50 dk surdu. Sonra da agirlik kaldirdim.
kizlarr!!
finallerim bitene kadar 10 gun kadar izin istiyorum sizden. cepten giriyordum o paketi de bitirdim. ama diyete devam edicem tabii ki. donunce uzun uzun yazarim neler yaptigimi. herkesi optum :)
tatlım kaç gündür giremiyordum dedim Avrasya bırakmış herhalde günlüğünü...kizlarr!!
finallerim bitene kadar 10 gun kadar izin istiyorum sizden. cepten giriyordum o paketi de bitirdim. ama diyete devam edicem tabii ki. donunce uzun uzun yazarim neler yaptigimi. herkesi optum :)
kizlarr!!
dun buyuk bir peynirli salata 2 d ekm yedim ve aksam da 1 k incir.
Spora gidip 25 dk kardiyo 4x10-20 tekrar yaptim.
Sıkıntılı bir gundu pek uzatamadim sporu ve yemek yiyecek mecalim yoktu. Komsularimla sorunlarim vardi...
Bugun 6:45te kalktim!
8 de kahvalti ettim
4 d tam bug ekm
4 hasl yum
90 g lor
dom salatalik
cok oldu ama dunden actim baya.
Bu arada 117 gosteriyordu tarti bir kac gundur bgun 116 gosterdi cok sukur. Umarim artan kg sudur, odemdir.
Aferin bugün erkenden uyanmışsın.
Gegl döneminde 2 kilo fazla çıkarım hep sende de etkisi vardır mutlaka. Reglin bitince fark edersin. Bak bie kilo gitmiş bile. Papatya ödem attırıcıdır. Bu dönemlerde papatya çayı içebilirsin.
İyi günler...
Canım bol süt iyi de yediklerin az olmuş biraz. 800 kalorinin altına düşmek saplık açısından da iyi değil. İyi günler...bugun sabahki kahvaltimdan sonra 9 30 gibi 250 ml sut ile bir 3u 1 arada yaptim.
ogleyin canim yemek istemedi.
2 incir ve 8 cig findik yedim.
Aksama dogru 5 gibi 80 g civari lor ile 3 etimek yedim. Yaninda 250 ml sut ile bir 3u bir arada daha ekledim.
Az once yani 02 gibi 2 incir daha yedim.
Spor: 1 saat kadar evde yaptim. Ip atladim bisiklete bindim ve agirlik/mekik yaptim biraz.
Durum bu gelismelerle karsinizda olmaya devam edecegim.
Reglim bitti umarim yarin 115 e donmus olurum.
Herkese selamlar :))
bugun sabahki kahvaltimdan sonra 9 30 gibi 250 ml sut ile bir 3u 1 arada yaptim.
ogleyin canim yemek istemedi.
2 incir ve 8 cig findik yedim.
Aksama dogru 5 gibi 80 g civari lor ile 3 etimek yedim. Yaninda 250 ml sut ile bir 3u bir arada daha ekledim.
Az once yani 02 gibi 2 incir daha yedim.
Spor: 1 saat kadar evde yaptim. Ip atladim bisiklete bindim ve agirlik/mekik yaptim biraz.
Durum bu gelismelerle karsinizda olmaya devam edecegim.
Reglim bitti umarim yarin 115 e donmus olurum.
Herkese selamlar :))
hanimlar dun niyeyse canim cok bisi yeme istemedi.
Bugun gec kalktim, ilk ogunumu 16 civari yedim, dunu telafi ettim
2 simit
5 6 cheri domates
1 salatalik
3 haslanmis yumurrta
80 g tam yagli beyaz peynir
2 sekerli cay
4 ceviz
7 8 zeytin
oh oh kahvaltiya bakin ya :/
hemen sonra 17 gibi de 7 8 tane hurma yedim.
Sanirim bugunu burda birakirim :)
dunku ip atlama yordu beni bacaklarim agriyor. Bugun spor yapmiycam sanirim cok sıkılırsam bisiklete binebilirim.
Selam kizlar
Ben her seyi abartmaya meyilli bir insanim.
Simdi de farkettim ki internetim bitmis olmasina ragmen gunde 5 saatimi kk da geciriyorum.
Burada gunluk tutmak, desteginizi gormek superdi. Ama kendimi frenleyemedigim ve diger islerimi yarida biraktigim icin siteye girmeyi birakicam. Diyete devam edicem elbet. Ama durum simdilik bu.
Bir gun belki 65 kg olup gelip resimlerimi koyarim :)
O zamana kadar hepinize hoscakalin diyorum. Herkese saglik mutluluk huzur bol kilo vermeler diliyorum.
Selam kizlar
Ben her seyi abartmaya meyilli bir insanim.
Simdi de farkettim ki internetim bitmis olmasina ragmen gunde 5 saatimi kk da geciriyorum.
Burada gunluk tutmak, desteginizi gormek superdi. Ama kendimi frenleyemedigim ve diger islerimi yarida biraktigim icin siteye girmeyi birakicam. Diyete devam edicem elbet. Ama durum simdilik bu.
Bir gun belki 65 kg olup gelip resimlerimi koyarim :)
O zamana kadar hepinize hoscakalin diyorum. Herkese saglik mutluluk huzur bol kilo vermeler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?