ben inaniyorum sana
ogle yemeginden sonra 16 30 gibi 7 8 findik yedim.
17 30 gibi cok acikmistim, 2 dilim tam bugday ekmegi arasina 50 g beyaz peynir ile tost yaptim. 2 bardak ayran ile yedim.
Sonra bir uyku bastirdive uyuyakalmisim 7 bucukta uyandim eyvah eyvah yemek yemedim ve ilaclari icmedim diye. Allahtan uyumada once firina patlican koymustum onlar kozlenmisti.
1 tabak koz patlicana 1 biber sogan ve biraz sarmisak dogradim, 2 dilim tam bugday ekmegi ile yedim.
Bugunluk yeme isini herhalde aksam yenecek 1 elma ile kapatirim.
Spor icin cok yorgunum sanki... 30 dk icinde kendime gelirsem yuzmeye gidebilirim, veya evde spor yapabilirim, bakalim.
Herkese selamlar.
tostu yedikten sonra keske uyumasaydin canim cunku uyudugun icin vücut enerji harcamiyor o yüzden direk yag oluyor. yemek yedikten sonra 2 saat uyumamalisin, 2 saat sonra uyuyabilirsin.
yani diyelim 6da yemegini yedin 8den sonra uyuyabilirsin
ekmegi cok tükediyorsun sanki, bir günde 4 dilim ekmek cok fazla sanirim:26:
Altın çöreği merak ettim.
Bu arada gerçekten çok azimlisiniz tebrik ederim.
ben arabaya koymustim bi ara :) aslinda yine gotureyim gozumun onunde durmasin :)Hadi bakalım, menülerini elimden geldiğince yorumlamak isterim. Azimle ve sabırla kilo veriliyor.
Tartıları evden atmak gerek. Bazen gün içinde o kadar çok tartılıyorum ki -tabii sadece diyet yaptığım zamanlar- bunun bile spor sayılması gerekir
:) aynen diyetisyenim de dedi ki diyet yapip da kilo veremeyecek bir insan yok dunyada ama iste devamlilik onemli.Ağaoğlu'nun sloganı gibi olmuş başlık, "yapacağım dedim yaptım, olacak dedim oldu"
Ben de kilo verme sürecinde hep böyle telkin ediyorum kendimi.
Sonuçta bu yağlar demir değil ya arkadaş, boğazı tutup biraz da spor yapsak er ya da geç eriyecekler.
Umarım sağlıkla tüm kilo problemi olan arkadaşlar, kilolarından kurtulur ve daha sağlıklı ve fit oluruz.
altin corek aslinda cok tahilli ekmekler gibi ama icinde uzum oldugu icin biraz daha tatli gibi. Aslinda diyete cook uygun bir gida degil ama yanima ekmek almayi unutmusum bunu da tek parca halinde pakette satiyorlar pratik oluyor disarida almak.
tesekkur ederim ama tebrigi haketmem icin daha uzuuuun sure azmimi devam ettirmem lazim.
Ayy üzümlü falan diyince canım üzümlü meyveli kek çekti bugünlerde çok pis boğazım
haklisin keske uyumasaydim dedim ben de uyaninca ama uyumak niyetinde degildim uyuyakaldim
ekmek sabah kahvaltisni da atlamamis olsam 8 dilim oluyor toplamda. Diyetisyenin yazdigi miktar bu canim yazarken ben de cok degil mi dedim yok degil dedi. kilolu oldugum icin bazal metabolizmamin normal kiloda balik etli bir kadina gore daha fazla olmasi lzm orda dengeliyor sanirim.
8 dilim çok falan değil
Benim doktorumda 8dilim vermişti
Herşeyi aniden kesmek,diyeti bırakamaya sebep zaten
Siz doktorunuz ne derse uyun
merhaba avrasya
aslında herkese yazarım ilk günden ama gözümden kaçmış sanırım bu aralar pek giremiyorum da...
az çok muhabbet etmşiş kadar olduk topiklerde... GI diyeti falan:)
az çok fark etmişsindir ki biz bu günlüklerde aile gibiyiz birbirimizin topiğine ugrar iyi kötü yorumlar yapıp gideriz
seninki biraz farklı elbette, dr ve diyetisyen eşliğinde zayıflıyorsun sonucta ve iyi de yapıyorsun
bir kaç yorumda bulunayım müsaadenle...
öncelikle koşullarının uygunluğu ve spor salonu imkanın olması güzel
ve bu istek ve motivasyonla ben başaracagına can-ı gönülden inanıyorum
ve imkanım oldugu sürece de destekçinim
bana her konuda soru sorabilirsin, elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım, bilmediğim konularda da araştırırım buraya yazmaya başladığımdan beri ne kadar çok şey okuyup öğrenmişim onu gördüm bir de sorulara cevap verebilmek için daha çok okudum ve bilenlerden de çok şey öğrendim eğer buraya yazdığına cevap bulamazsan gözümden kaçmış olabilir mutlaka olmadı özelden de yaz ki farkedebileyim.
8 dl cok değil ki ben 65 iken de bana 8 dl verilmişti diyetisyen tarafından o tamamen kişinin ihtiyacına göre şekilleniyor
biz o kadar yemediğimizden cok görünmüş arkadaşlara
bir de sabah erken kalkmak çok önemli mutlaka uykunu al ama sabah erken kalkmaya çalışmanı tavsiye ederim, kahvaltı günün en önemli öğünü...
akşam kaçta yatıyorsan son öğününü de yani bu durumda meyve oluyor, yatmadan 2.5-3 saat önce yemiş ol, akşam 18:00den sonra yememek bence tercih meselesi ben de yazın diyetisyenle düzenli yemeyi öğrendim ki ben aç geze geze kilo almıştım artık okuduklarımla da sentezleyerek düzenli ve dengeli besleniyorum, gerçi bu aralar şaştı ama
bnm diyetimde saat 22:00de meyve vardı ben 12-1 gibi yattıgımdan oyle verdi diyetisyen
yani bu sana kalmış bence...
bu arada ölçülere çok takılma 100g-200g diye normal ortalama bir elma yaklaşık 120-150g arasıdır ve o da yaklaşık 60-70 kaloridir
bnm diyetisyen bana ölçün elin olsun eline aldığında dolduruyorsa o senin porsiyonundur demişti ki bnm elim çok küçüktür ona rağmen yediğim elma yaklaşık 120g civarında yani ortalama ölçü... ben tartmadım ama az cok biliyorum ölçü ve kalorilerini...
bir de senin içmen gereken su miktarı yaklaşık 3,5-4lt kilona göre...
dr.un verdiği ilaçları da kullan, ihmal etme hatta saatli iç daha da cok faydasını görürsün mesela saat 8de mi içştin hep aynı 8de iç ki fayda sağlasın...
bu arada sabah kalkmayınca kahvaltı kaynıyor ya arada, bu iyi değil sen eksik yediğin için ihtiyacın kadar besini almamış oluyorsun bu da diyeti bozmuş gibi oluyor, tavsiyem sakın öğün atlama... yani bizim gibi kendin yapıyor olsaydın belki derdin ki aman boşver ama sen belli bir listeye uyuyorsun olcaksa tam olsun değil mi???
ben arada gelir yorum yapar, destek olurum
başarılar diliyorum
sevgiler...
cnm ben de bu aralar uyku sorunu yaşıyorum maalesef ztn gece kalkardım su içmeye tuvalete falan ama bu aralar uykuya dalma konusunda sıkıntılarım var ki ben günde 6-7 saat anca uyuyorum o da kesik kesik...aynen canim biz zaten muhabbet ettik baska topiklerde :)
dedigin gibi uyuma uyanma saatlerimi acilen duzenlemem lazim, gec kalkinca dedigin gibi ogun atliyorum eksik yemis oluyorum hem ilaclarimin da saati sasmis oluyor. Zaten su uyuma uyanma isini bi rayina oturtabilsem her sey duzene girecek hayatimda :) diyeti oturttum gibi simdi onemli olan uykuyu oturtmak. Dun yani bugun oluyor sabah 6 da mi ne uyudum!! 10 30 da zorla kalktim dersim vardi... Telefondaydim tlf nu kapatamadik bi turlu
zaten hic zorlanmadan 4 lt iciyorum cnm diyetisyen 2.5 dedi ama suyun fazlasi zarar degil..Destegin icin cok tsk ederim zaten kk nin ortami cok guzel diyet gruplari da bir ayri aile olmus farkinda oldugum icin ben de geldim zaten :) gorusmek uzere...
cnm ben de bu aralar uyku sorunu yaşıyorum maalesef ztn gece kalkardım su içmeye tuvalete falan ama bu aralar uykuya dalma konusunda sıkıntılarım var ki ben günde 6-7 saat anca uyuyorum o da kesik kesik...
uzun zamandan sonra ben de ilk defa 10dan sonra kalktım ki hiç adetim değil normalde en geç 7:30-8:00de ayaktayımdır...
bunu gerçekten oturtmak gerekiyor...
işin bilincinde olmak güzel tabii... bu arada suyun fazlası elbette zarar ama bu 6-7ltnin üstüne çıkarsa... ki senin durumunla bnmki aynı değil... herkesin vücudunun ihtiyacı farklı sonuçta... ama kilona göre söyleyecek olursam en az 3.5... bi ablam vardı her 25kg içim 1 lt demişti bu abla herbalife yapıyordu... bnm onun ölçüsüne bakarsak 3lt ve üstü içmem gerekir ki cok fazla ben onu her 40kgya dersem ben en az 2 sen de en az 3 lt içmelisin
cnm ben de bu aralar uyku sorunu yaşıyorum maalesef ztn gece kalkardım su içmeye tuvalete falan ama bu aralar uykuya dalma konusunda sıkıntılarım var ki ben günde 6-7 saat anca uyuyorum o da kesik kesik...
uzun zamandan sonra ben de ilk defa 10dan sonra kalktım ki hiç adetim değil normalde en geç 7:30-8:00de ayaktayımdır...
işin bilincinde olmak güzel tabii... bu arada suyun fazlası elbette zarar ama bu 6-7ltnin üstüne çıkarsa... ki senin durumunla bnmki aynı değil... herkesin vücudunun ihtiyacı farklı sonuçta... ama kilona göre söyleyecek olursam en az 3.5... bi ablam vardı her 25kg içim 1 lt demişti bu abla herbalife yapıyordu... bnm onun ölçüsüne bakarsak 3lt ve üstü içmem gerekir ki cok fazla ben onu her 40kgya dersem ben en az 2 sen de en az 3 lt içmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?