• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrasya'nın Diyet Günlüğü

Avrasya, kolay gelsin canım, kendince bir düzen oturtmuşa benziyorsun. Yediklerin gayet güzel. Gün içinde yediklerini yaz bir sütuna diğerne de eskiden yediklerini ve farkı görünce daha da motive olursun.

Bu arada blogum da var benim ve blog arkadaşlarımdan biri çirkin hatun diyor kendine (aslında çok güzel, benimle zayıfla.com'du sanırım adresi. Seninle aynı kiloda, onunla da yazış bence. Ben benim gibi 100 kilonun üstündeki kişilerin beni daha iyi anladığını düşünüyorum. Mağazaya girip de beğendiğin bir şeyi alamadan çıkmak belki 70 kiloda birini üzmez ve kendini suçlamaz beden yok diye. Ama ben suçlarım, suçladıkça ve suçlandıkça da yemeğe saldırırım /dım/. Bunu yaşayan bilir ancak.
Öpüyorum.
Derslerde başarılar...

Sporda başarılar...

Son düzenleme:
Avrasya, kolay gelsin canım, kendince bir düzen oturtmuşa benziyorsun. Yediklerin gayet güzel. Gün içinde yediklerini yaz bir sütuna diğerne de eskiden yediklerini ve farkı görünce daha da motive olursun.

Bu arada blogum da var benim ve blog arkadaşlarımdan biri çirkin hatun diyor kendine (aslında çok güzel, benimle zayıfla.com'du sanırım adresi. Seninle aynı kiloda, onunla da yazış bence. Ben benim gibi 100 kilonun üstündeki kişilerin beni daha iyi anladığını düşünüyorum. Mağazaya girip de beğendiğin bir şeyi alamadan çıkmak belki 70 kiloda birini üzmez ve kendini suçlamaz beden yok diye. Ama ben suçlarım, suçladıkça ve suçlandıkça da yemeğe saldırırım /dım/. Bunu yaşayan bilir ancak.
Öpüyorum.
Derslerde başarılar...

Sporda başarılar...

selam ayselcim dedigin bloga bakacagim soyledigin cok dogru 100 + ile 70 ayni sey degil. Hincimi yemekten alma isini biraktim gibi :) insallah devamini da getiririm. Ben de sei optumm tesekkkurler.

bugun diyetisyene gittim 11 gunde 3.2 kg gitmis ve 1.7 si yagdan :)

sabah evde kendim tartildigimda 118.1 i gosteriyordu. Cetvelimi kendi tartima gore guncelleyecegim.

Diyetisyeninki kiyafetle ve tok oldugum icin 119.4 olctu.

Bugun yediklerim:

10:00
65 g peynir
2 dilim etimek
domates salatalik

12:00
7 badem + 1 elma

14:30
1 tb kabak yemegi
2 dilim tam bug Ekmegi
1 bardak yogurt

bu arada yine uyuyakaldim ve oglen ilaclarimi almayi unuttum!!!

17:30
2 d tam bug ekm 30 g peynir ile tost
1 b ayran

oglen ilaclarimi bu ogunde aldim

21 30
tavuk firin 180 g civari olmali
1.5 b ayran
2 d etimek
domates salatalik

aksam ilaclarimi da 22:30 da aldim.

spora gitmedim

3 lt civari su ictim.

tatlım öncelikle tebrikler kilo verdiğin için:46:
bir kaç şey yazmak istiyorum müsaadenle
öncelikle ilaçlarını ihmal etme, eğer ilaç saatinde uyuyorsan ilacı aldıgın saati uyanık oldugun bir vakitle değiştir, ihmale gelecek şey değil çünkü...
bi de bu gramına kadar tartma işini bırakmanı öneririm çünkü tamam şimdi kendi rahat evindesin ama her yerde tartı bulamazsın, onun yerine yediğin mktarı göz kararıyla nasıl anlarsın onun yollarını aramaya bak
menüne diyecek bişeyim yok sonucta kontrol altındasın bnm yorum yapabileceğim bişey yok
afiyet olsun:56:

tatlım öncelikle tebrikler kilo verdiğin için:46:
bir kaç şey yazmak istiyorum müsaadenle
öncelikle ilaçlarını ihmal etme, eğer ilaç saatinde uyuyorsan ilacı aldıgın saati uyanık oldugun bir vakitle değiştir, ihmale gelecek şey değil çünkü...
bi de bu gramına kadar tartma işini bırakmanı öneririm çünkü tamam şimdi kendi rahat evindesin ama her yerde tartı bulamazsın, onun yerine yediğin mktarı göz kararıyla nasıl anlarsın onun yollarını aramaya bak
menüne diyecek bişeyim yok sonucta kontrol altındasın bnm yorum yapabileceğim bişey yok
afiyet olsun:56:

canim evet bugun resmen unuttum ilaclarimi almayi hem de kafam diyet ilac vb ike dopdolu iken! Saat kurucam anlasilan bu isin bska yolu yok hem ogunlerim icin hem de ilaclarim icin.

Zaten su an ne ne kadar tuuyor ogrenme asamasindayim artik elmalari tartmiyorum ornegin :D

tesekkur ederim diyetimde atladigim ogunler vardi onlari da asla atlamamami soyledi diyetisyen.

Yine saati 2 ettim neredeyse bakalim yrn nasil kalkicam :(

iyi geceler sana da cnm.

spora gitmemstm, bugun ama spor yapmadan yatmama gonlum razi gelmedi :D
40 dk kdr bisiklet cevirdim sonra da biraz agirlik kaldirdim.

canim evet bugun resmen unuttum ilaclarimi almayi hem de kafam diyet ilac vb ike dopdolu iken! Saat kurucam anlasilan bu isin bska yolu yok hem ogunlerim icin hem de ilaclarim icin.

Zaten su an ne ne kadar tuuyor ogrenme asamasindayim artik elmalari tartmiyorum ornegin :D

tesekkur ederim diyetimde atladigim ogunler vardi onlari da asla atlamamami soyledi diyetisyen.

Yine saati 2 ettim neredeyse bakalim yrn nasil kalkicam :(

iyi geceler sana da cnm.
bana da diyetisyen demişti ztn
ne kadar verirsem o kadar ye 1 kaşık bile ne fazla ne eksik olsun demişti

Öpüyorum.
Derslerde başarılar...

Sporda başarılar...

evet canım çok haklısın bende kendimi motive için buralarda geziyorum azminizden örnek alıyorum kendime

:119::119::32:

Öpüyorum.
Derslerde başarılar...

Sporda başarılar...

.:32::32::32: tebrikler canım yüklerimizden kurtuluyoruz yavaşyavaş:119:

bugun...
Yine gec kalktim!
Anneme dedim ki bugun beni 6 30 da kaldir evden arayip unutmazsa ben de kalkarsam super olur annemler hep erken kalkiyorlar cunku.

14:00
1 tam yumurta 1 yum sarisi 1 kasik z yagi bir domates biraz salca ile yapilmis omlet
80 g beyaz peynir
4 dilim etimek
salatalik biber maydonoz

16:00
1 elma

spora gittim markete gittim dderken yemek hazirlamam 9u buldu.

21:00
150 g firin torbasinda istavrit
salata (marul kuzu kulagi kirmizi lahana salatalik domates havuc turp biber sirke limon nar eksisi off superdi)
50 g yani buyukce bir dilim tam bugda ekmegi

bir de avokado aldim ilk defa yiyicem :)
2 saate fln yiebilirim uyumamis olursam.

Spor 20 dk kardiyo yptim normalden kisa cunku 7.6 iile fln kostum arada nabzim 180lere cikti.
12 dk da 1320 metre gittim yani.
Sonra da agirlik kaldirdim.

Boyle :)
selamlar herkese.

Bu arada yazmis miydim hatirlamiyorum ama dun spor yapmadim yazmistim ama sonra evde yarim saat bisiklete bindim ve biraz agirlik kaldirdim.

bugun...
Yine gec kalktim!
Anneme dedim ki bugun beni 6 30 da kaldir evden arayip unutmazsa ben de kalkarsam super olur annemler hep erken kalkiyorlar cunku.

14:00
1 tam yumurta 1 yum sarisi 1 kasik z yagi bir domates biraz salca ile yapilmis omlet
80 g beyaz peynir
4 dilim etimek
salatalik biber maydonoz

16:00
1 elma

spora gittim markete gittim dderken yemek hazirlamam 9u buldu.

21:00
150 g firin torbasinda istavrit
salata (marul kuzu kulagi kirmizi lahana salatalik domates havuc turp biber sirke limon nar eksisi off superdi)
50 g yani buyukce bir dilim tam bugda ekmegi

bir de avokado aldim ilk defa yiyicem :)
2 saate fln yiebilirim uyumamis olursam.

Spor 20 dk kardiyo yptim normalden kisa cunku 7.6 iile fln kostum arada nabzim 180lere cikti.
12 dk da 1320 metre gittim yani.
Sonra da agirlik kaldirdim.

Boyle :)
selamlar herkese.

Bu arada yazmis miydim hatirlamiyorum ama dun spor yapmadim yazmistim ama sonra evde yarim saat bisiklete bindim ve biraz agirlik kaldirdim.
tatlım sabah çok olmamış mı? hem yumurta hem 80g peynir???:44:
listendeki miktar bu mu???
ekmeği de 4 dl sanmıştım meğer etimekmiş:1:
gerisi süper ztn spor da yapılmış
:8::8::8:

tatlım sabah çok olmamış mı? hem yumurta hem 80g peynir???:44:
listendeki miktar bu mu???
ekmeği de 4 dl sanmıştım meğer etimekmiş:1:
gerisi süper ztn spor da yapılmış
:8::8::8:

listemde 60 g peynir ve 1 yumurta vardi sabah icin.
Ama cok gec kalkip ilk ogunu 14 de yiyince sabah ara ogun ogle birarada oldu , biraz toplama islemi yaptim yani. Tabii bunu yapmak cok yanlis hher ogun zmaaninda yyenmlei ve atlananlar unutulmali imis diyetisyen oyle dedi.

Back