• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrasya'nın Diyet Günlüğü

başlıktan yola çıkarak söylüyorum ki bahsettiğin kiloyu vermek neden ütopya olsun ki???
istedikten ve sabırlı olduktan sonra fazlasını bile verirsin.
zaten gerekli tüm şartları sağlamışsın.

kolay gelsin canım bu arada nerde yuksek yapıyosun?

tsk ederim randomlife zaten gunler gectikce insan daha cok inaniyor kendine ben de yapacagima kesinlikle inaniyorum. Insallah sonuna ulastigim gunleri gorucem.

Yuksek bogazici univ.

hemen haftasonunun bilancosunu vereyim.

spor: cuma aksami 2 saate varan kardiyo + agirlik calismasi yaptim
cumartesi spor yapmadim

uyku: uyku saatlerim karisti yine, erken kalkamiyorum gereksiz saatlerde uyuyakaliyorum, haliyle gelip uyandiranim da olmuyor :( telefonu bir kez calip yataga aliyoorum sonra bitiyor... 3 saat sonra anca kalkiyorum planladigimdan. Soyle yataga alinmayacak buyuk gurultulu bir calar saat almak lazim.

cumartesi yediklerim. 1 de kalktim! :(

14:30
200 g beyaz peynirli yesil salata (maydanoz marul havuc nane dereotu domates salatalik turp) 1 kasik zytnyagi
2 d tam bugday ekmegi
salatanin hepsi bitmedi birazini aksama ayirdim.

16:00
2 porsiyon elma

18:00
ust komsum super bir balik tabagi getirdi, daha gec yiyecektim dayanamadim
1 buyuk izgara balik
ogleden kalan salata
1 dilim tam bugday ekmegi

19:30
7 badem

aksamustunu uyuyarak gecirdim galiba seker dengesi bozuldu yine ust uste yemek yiyince. Gece 12 gibi kalktim.

01:30
2 porsiyon elma

evet bu kadardi ctesi gunu ozetle yediklerim iyiy ama saatleri berbat.

Bugun de 11 30 da kalktim birazdan bisiler yip pazara gidicem yediklerimi artik yarin yazarim.

Marketteki sebze fiyatlari felaket kilosu 11 liraya karnabahar mi olurmus! Beni pazar paklar :)

bu arada spor da yapinca gunde 4 lt su icebiliyorum, resmen her gun bir 5 ltlik almak gerekiyor :)

herkese selamlar :)

hemen haftasonunun bilancosunu vereyim.

spor: cuma aksami 2 saate varan kardiyo + agirlik calismasi yaptim
cumartesi spor yapmadim

uyku: uyku saatlerim karisti yine, erken kalkamiyorum gereksiz saatlerde uyuyakaliyorum, haliyle gelip uyandiranim da olmuyor :( telefonu bir kez calip yataga aliyoorum sonra bitiyor... 3 saat sonra anca kalkiyorum planladigimdan. Soyle yataga alinmayacak buyuk gurultulu bir calar saat almak lazim.

cumartesi yediklerim. 1 de kalktim! :(

14:30
200 g beyaz peynirli yesil salata (maydanoz marul havuc nane dereotu domates salatalik turp) 1 kasik zytnyagi
2 d tam bugday ekmegi
salatanin hepsi bitmedi birazini aksama ayirdim.

16:00
2 porsiyon elma

18:00
ust komsum super bir balik tabagi getirdi, daha gec yiyecektim dayanamadim
1 buyuk izgara balik
ogleden kalan salata
1 dilim tam bugday ekmegi

19:30
7 badem

aksamustunu uyuyarak gecirdim galiba seker dengesi bozuldu yine ust uste yemek yiyince. Gece 12 gibi kalktim.

01:30
2 porsiyon elma

evet bu kadardi ctesi gunu ozetle yediklerim iyiy ama saatleri berbat.

Bugun de 11 30 da kalktim birazdan bisiler yip pazara gidicem yediklerimi artik yarin yazarim.

Marketteki sebze fiyatlari felaket kilosu 11 liraya karnabahar mi olurmus! Beni pazar paklar :)

bu arada spor da yapinca gunde 4 lt su icebiliyorum, resmen her gun bir 5 ltlik almak gerekiyor :)

herkese selamlar :)

saatler şaşmış ama sen 3+3 beslenmişsin canım menünde gayet güzell
geçen hafta bende kilosu 3 liradan karnıbahar aldım pazardan çok üzüldüm o karnıbahara 3 lira verdiğim için. burada herşey ucuz çok şükür:1:
offf su içmeyiçok seviyorum fakat damacana gibi geziyoz ortalıkda lakırlakır:60:

saatler şaşmış ama sen 3+3 beslenmişsin canım menünde gayet güzell
geçen hafta bende kilosu 3 liradan karnıbahar aldım pazardan çok üzüldüm o karnıbahara 3 lira verdiğim için. burada herşey ucuz çok şükür:1:
offf su içmeyiçok seviyorum fakat damacana gibi geziyoz ortalıkda lakırlakır:60:

sadiyem olsun onemli olan saglik :)

suyu sise ile aliyordum bugun damacana aldim o da 4 5 gun anca yeter bana :D

komsuma balik getidigi tabagini kurabiye doldurup goturucem ama pastaneden aldim ayip olur mu acaba...

Pazar cok pahaliydi cnm burda 8 9 lira idi karnabahar brokoli. 60 lira harcadim anca 1 kac cesit sebze hepsi de yarimsar 1 er kilo.. Istanbul boyle napalim :/

bu arada cetvelini yeni gordum sen de cok iyi vermissin kilo tebrik ederim :)

teşekkür ederim ama cetvelde de gözüktüğü gibi hala 20 kilodan fazla vereceğim var ve ben çok sıkıldım :)) bugun arkadaşlar kendine izin ver dediler, ben de öyle yaptım. bakalım sonuçları ne olacak...

teşekkür ederim ama cetvelde de gözüktüğü gibi hala 20 kilodan fazla vereceğim var ve ben çok sıkıldım :)) bugun arkadaşlar kendine izin ver dediler, ben de öyle yaptım. bakalım sonuçları ne olacak...

olsun hem arada sasirtmak metabolizmayi hizlandiriyormus diyorlar :)
arada odul de lazim hem. Bir de bardagin dolu tarafi var verdigin kilolar :)

Bugunku listemi de yazayim hazir girmisken:

yine gec kalktigim icin....

13:00
65 gr beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
2 dilim tam bugday ekmegi
1 bardak ayran
evde baska salata malzemesi kalmamis oldugu icin salatalik :)

15:00
8 findik

18:00 240 g firinda pismis yerli somon (ilk defa yedim cok lezzetli bir balik firin torbasinda altina sadece biraz misir unu koyup pisirdim harika oldu)
yagsiz salata (bu arada salataya limon sirke nar eksisi serbest ben de hepsinden koyuyorum baya, tuz ve yag olmadan da lezzetli oluyor.)
2 dilim tam bugday ekmegi.

Herhalde aksama da 1 elma yerim, veya cok gec yatip acikirsam 2 dilim tam bugday ekmegi 30 g peynir ile yapilmis bir tost ve 1 b ayran olabilir :)
normalde ogleden sonraki ara ogunumde bunlar var ama sabahki elma ve bademi ogleden sonraya attigim icin buna vakit kalmiyor genelde.

spor: yuzdum geldim :)
1 saat. 1.5 km. Hamlamak boyle bisi ama 1 aya 2 km ye cikar yine insallah.

hanimlar dun aksam yemeginden sonra 22:00 da iki porsiyon elma yedim.

sabah da gec kalkip !!!!! derse gec kalinca bir elma ile gecistirdim, birazdan ogle yemegi yiyicem 13:15 gibi.

yemegimi yanimda getirdim superim :)

160 gr yagsiz ton balikli yagsiz salata
1 de altin corek alicam o da istanbul halk ekmegin kucuk bir ekmegi icinde uzum findik islenmemis tahillar falan var. 60 gr yani 2 dilime denk geliyor.

selamlar herkese :)

ogle yemeginden sonra 16 30 gibi 7 8 findik yedim.
17 30 gibi cok acikmistim, 2 dilim tam bugday ekmegi arasina 50 g beyaz peynir ile tost yaptim. 2 bardak ayran ile yedim.

Sonra bir uyku bastirdi :D ve uyuyakalmisim 7 bucukta uyandim eyvah eyvah yemek yemedim ve ilaclari icmedim diye. Allahtan uyumada once firina patlican koymustum onlar kozlenmisti.
1 tabak koz patlicana 1 biber sogan ve biraz sarmisak dogradim, 2 dilim tam bugday ekmegi ile yedim.

Bugunluk yeme isini herhalde aksam yenecek 1 elma ile kapatirim.

Spor icin cok yorgunum sanki... 30 dk icinde kendime gelirsem yuzmeye gidebilirim, veya evde spor yapabilirim, bakalim.
Herkese selamlar.

bir de bunu yazmayi unuttum, doktorumun yaptirdigi yuzlerce test icinden supheli gorup tekrar ettirdigi acth ve kortizol vardi bugun 2. Tekrarin sonuclarini yolladim,olamaz cok dusuk kortizol demis ve 3. Tekrari istemis. Pfff.
Persembe diyetisyene gidicem aradaki kilo farkini merakla bekliyorum evde tartilma isine ara verdim cunku 1 ileri 1 geri yapiyor surekli. gitmisken doktora ugrayp tes kagidini alicam ve testi de ordaki labda yaptiricam. Lab, dr ve dytisyen ayni binadalar yani. Bakalim ne olacak...

ogle yemeginden sonra 16 30 gibi 7 8 findik yedim.
17 30 gibi cok acikmistim, 2 dilim tam bugday ekmegi arasina 50 g beyaz peynir ile tost yaptim. 2 bardak ayran ile yedim.

Sonra bir uyku bastirdi :D ve uyuyakalmisim 7 bucukta uyandim eyvah eyvah yemek yemedim ve ilaclari icmedim diye. Allahtan uyumada once firina patlican koymustum onlar kozlenmisti.
1 tabak koz patlicana 1 biber sogan ve biraz sarmisak dogradim, 2 dilim tam bugday ekmegi ile yedim.

Bugunluk yeme isini herhalde aksam yenecek 1 elma ile kapatirim.

Spor icin cok yorgunum sanki... 30 dk icinde kendime gelirsem yuzmeye gidebilirim, veya evde spor yapabilirim, bakalim.
Herkese selamlar.

patlican salatasina 1 kasik zeytinyagi koydugumu soylemeyi unutmusum...

Ağaoğlu'nun sloganı gibi olmuş başlık, "yapacağım dedim yaptım, olacak dedim oldu" :1:
Ben de kilo verme sürecinde hep böyle telkin ediyorum kendimi.
Sonuçta bu yağlar demir değil ya arkadaş, boğazı tutup biraz da spor yapsak er ya da geç eriyecekler.
Umarım sağlıkla tüm kilo problemi olan arkadaşlar, kilolarından kurtulur ve daha sağlıklı ve fit oluruz.

Back