Avrasya, kolay gelsin canım, kendince bir düzen oturtmuşa benziyorsun. Yediklerin gayet güzel. Gün içinde yediklerini yaz bir sütuna diğerne de eskiden yediklerini ve farkı görünce daha da motive olursun.
Bu arada blogum da var benim ve blog arkadaşlarımdan biri çirkin hatun diyor kendine (aslında çok güzel, benimle zayıfla.com'du sanırım adresi. Seninle aynı kiloda, onunla da yazış bence. Ben benim gibi 100 kilonun üstündeki kişilerin beni daha iyi anladığını düşünüyorum. Mağazaya girip de beğendiğin bir şeyi alamadan çıkmak belki 70 kiloda birini üzmez ve kendini suçlamaz beden yok diye. Ama ben suçlarım, suçladıkça ve suçlandıkça da yemeğe saldırırım /dım/. Bunu yaşayan bilir ancak.
Öpüyorum.
Derslerde başarılar...
Sporda başarılar...
tatlım öncelikle tebrikler kilo verdiğin için
bir kaç şey yazmak istiyorum müsaadenle
öncelikle ilaçlarını ihmal etme, eğer ilaç saatinde uyuyorsan ilacı aldıgın saati uyanık oldugun bir vakitle değiştir, ihmale gelecek şey değil çünkü...
bi de bu gramına kadar tartma işini bırakmanı öneririm çünkü tamam şimdi kendi rahat evindesin ama her yerde tartı bulamazsın, onun yerine yediğin mktarı göz kararıyla nasıl anlarsın onun yollarını aramaya bak
menüne diyecek bişeyim yok sonucta kontrol altındasın bnm yorum yapabileceğim bişey yok
afiyet olsun
Oooo kilolar gidiyor süper süper süper
bana da diyetisyen demişti ztncanim evet bugun resmen unuttum ilaclarimi almayi hem de kafam diyet ilac vb ike dopdolu iken! Saat kurucam anlasilan bu isin bska yolu yok hem ogunlerim icin hem de ilaclarim icin.
Zaten su an ne ne kadar tuuyor ogrenme asamasindayim artik elmalari tartmiyorum ornegin
tesekkur ederim diyetimde atladigim ogunler vardi onlari da asla atlamamami soyledi diyetisyen.
Yine saati 2 ettim neredeyse bakalim yrn nasil kalkicam
iyi geceler sana da cnm.
evet cnm insallah devami da gelir :)
sevgililer gunune veya dogum gunume ondan 10 gun sonra iki basamak olur artik insallah
tabii sevinmek icin erken diyorum bi iki ayi devireyim en azindan.
Avrasya, kolay gelsin canım, kendince bir düzen oturtmuşa benziyorsun. Yediklerin gayet güzel. Gün içinde yediklerini yaz bir sütuna diğerne de eskiden yediklerini ve farkı görünce daha da motive olursun.
Bu arada blogum da var benim ve blog arkadaşlarımdan biri çirkin hatun diyor kendine (aslında çok güzel, benimle zayıfla.com'du sanırım adresi. Seninle aynı kiloda, onunla da yazış bence. Ben benim gibi 100 kilonun üstündeki kişilerin beni daha iyi anladığını düşünüyorum. Mağazaya girip de beğendiğin bir şeyi alamadan çıkmak belki 70 kiloda birini üzmez ve kendini suçlamaz beden yok diye. Ama ben suçlarım, suçladıkça ve suçlandıkça da yemeğe saldırırım /dım/. Bunu yaşayan bilir ancak.
Öpüyorum.
Derslerde başarılar...
Sporda başarılar...
Öpüyorum.
Derslerde başarılar...
Sporda başarılar...
5 kilo gitmis bile tebrik ederim
Burda bi ben sevgililer gününe damsız giricem galiba
5 kg gitmis bile. bravoo avrasya bajim
tatlım sabah çok olmamış mı? hem yumurta hem 80g peynir???:44:bugun...
Yine gec kalktim!
Anneme dedim ki bugun beni 6 30 da kaldir evden arayip unutmazsa ben de kalkarsam super olur annemler hep erken kalkiyorlar cunku.
14:00
1 tam yumurta 1 yum sarisi 1 kasik z yagi bir domates biraz salca ile yapilmis omlet
80 g beyaz peynir
4 dilim etimek
salatalik biber maydonoz
16:00
1 elma
spora gittim markete gittim dderken yemek hazirlamam 9u buldu.
21:00
150 g firin torbasinda istavrit
salata (marul kuzu kulagi kirmizi lahana salatalik domates havuc turp biber sirke limon nar eksisi off superdi)
50 g yani buyukce bir dilim tam bugda ekmegi
bir de avokado aldim ilk defa yiyicem :)
2 saate fln yiebilirim uyumamis olursam.
Spor 20 dk kardiyo yptim normalden kisa cunku 7.6 iile fln kostum arada nabzim 180lere cikti.
12 dk da 1320 metre gittim yani.
Sonra da agirlik kaldirdim.
Boyle :)
selamlar herkese.
Bu arada yazmis miydim hatirlamiyorum ama dun spor yapmadim yazmistim ama sonra evde yarim saat bisiklete bindim ve biraz agirlik kaldirdim.
tatlım sabah çok olmamış mı? hem yumurta hem 80g peynir???:44:
listendeki miktar bu mu???
ekmeği de 4 dl sanmıştım meğer etimekmiş
gerisi süper ztn spor da yapılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?